Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Eddig a Windows verzió határozta meg a DX verzióját (tök mind1 mit tudott hardveresen a VGA) most meg ezek szerint ez változott

-
aram01
nagyúr
kösz fiúk, én ha már veszek akkor 2TB-et, maradt 3 ssd-m a régi gépből: 60-120-240-es, szerintem ezeket értékesitem és ebből lesz egy 2tb-s, bár a 240-est inkább a laposba tolom, még nem tudom.
-
Studiossrác
aktív tag
-
aram01
nagyúr
kösz fiúk, én is vennék. Valaki azt mondta hogy az one pár márkát különösen rühel. ssd-t ha rákötném külső házban az gáz lenne?

-
Tejföl
tag
Nem rossz kis szett, de megkérik az árát rendesen
Assassins -
aram01
nagyúr
Oké igazatok van, és milyen vinyót érdemes hozzá venni? milyen házzal?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok, elvileg kedden érkezik a ONE-om. A 360-am imádtam, azóta volt minden féle konzolom de nem találtam a helyem, szóval remélem az új szerzeményt is annyira fogom szeretni mint a régi masinámat.
Van esetleg tippetek, hogy honnan lehet most a legjobb áron venni még egy wireless kontrollert beszerezni?
Köszi!
-
gduck
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Elméletileg a mostani verzió már a végleges. Már sima Windows 10 Professional néven fut, eltűnt a vízjel, megjött a magyar nyelv is
A vicces csak az, hogy a DirectX verzió..... DX10
MegaLOL

-
lacuska74
tag
Miért van az, hogy egy-két weboldal olcsóbban tud live kódot adni mint az xbox.com?
Játékoknál sem értem, hogy hogyan tudják adni más áron mint hivatalosan?
Vagy ez is hivatalos? -
tunkiih
őstag
Van itt olyan akit beválasztottak a Fable Legends zárt bétára? A következő tesztelési időszakban nyomhatnánk.
(Ma estétől) -
Vincsó
aktív tag
válasz
aram01
üzenetére
Szia!
Nekem ilyen kormányom van és én azt mondom ha forzahoz kell akkor vedd, de tényleg ne ennyiért, nekem tescoban sikerült vennem 30 K körül.
Kontrollernél lényegesen nagyobb élmény vele a vezetés, és gyorsabb is vagyok.
De nyilván egy madcatz vagy az említett g920 sokkal jobb... csak az áruk is
-
Dinasti
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen,ez nekem is megfordult a fejemben. Minden tipust támogat a One? Vagy esetleg van olyan márka/fajta ami ideális hozzá? Innen tervezem a gépet [link] ez azért elég baráti ár már.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Jövő héten elvileg sikerül eladnom a ps4-em és tervezem az "átállást" a másik oldalra. Igazából csak a kíváncsiság a Halo 5 és a World of Tanks motivál. Eddig úgy terveztem,hogy megvárok valami egyedi gépet pl Halo 5 csomagban,de szerintem nem bírom kivárni a megjelenését. Érdekelne,hogy megéri ez az 1 terás gép főleg mivel már a 3,5 mm-es jack-el van. Vagy annyira ez nem fontos inkább vegyek 1 500 gigásat főleg az ára miatt? Tudom nem 1 nagy kérdés,de én szeretek leragadni ilyen apróságokon

-
pzstm
titán
Windows10-en frissült Xbox app, Design felvarráson túl most már ott is beléphetsz csak dumálni partyba akár haverokkal, valamint új partyt is kezdeményezhetsz

-
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Röhögni fogsz. Szegedi Tesco Extraban pont ugyanez van....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ahányszor megnéztem már a Fallout 4 videót, annál jobban várom a játékot. Pedig a korábbi részek kimaradtak nekem.
-
aram01
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
annyira nem vagyok nagy pilóta, hogy annyit pénzt rászánjak, inkább várok én is valami kínai cumót
-
Home társam lehúzta a tombrédert, nekem nagyon bejön a játék

-
DefJamHUN
aktív tag
ket ( harom inkabb ) kerdes.
cod awban az elite fegyverek a " legjobbak "?
illetve milyen frissites tud erkezni a kontrollerhez?
ha felszurom kabellal a joyt csak akkor tolti, ha toltheto elem van benne gondolom, nem? vagy csak ha akksi? -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Itt nagyjából minden lényegeset elmondanak róla. Bár eléggé finoman fogalmaznak

Ehhez képest egy TX maga a csoda (pedig az is egy vicc ezért az árért). A G290 lenne a jó megoldás, de pusztuljon el mindkét konzolgyártó, hogy gyakorlatilag megtiltotta a keresztkompatabilitást a gyártóknak. Kivárok, hátha a kínaiak csinálnak valami kütyüt... -
aram01
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
annyit nem adok érte, abból veszek két ladát inkább

-
ghost364
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na mindegy
Az viszont nagyon kevés. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
aram01
üzenetére
Azt nem mondom, h hulladék, csak ennyiért rendkívül túlárazott, és nem is nyújt igazán nagy élményt. A Tesco-ban lenne a helye a polcon a 10-15 ezres kormányok közt. Gondolom a One licensz miatt kerül ennyibe. Jobban jársz egy Madcatz-el 70 körül, vagy egy TX-el 100-ért. Használtan is nagyon jó áron ki lehet fogni ezeket!
Szerk.: Olcsón jó nincs One-ra!
-
aram01
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
hulladék? nem nagyon láttam olcsón jót
-
aram01
nagyúr
én ezt nézegettem, valakinek vélemény?
[link] -
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
veszem majd részletre

vagyis lehet inkább egy bundle gépet
-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi, de sajna kiküldik a lapot, nekem kód kéne emailbe. megkérdem el tudják e küldeni még ma ha ráütök.
-
gyuromoj
veterán
Xbox One Elite kontroller (elég bestbuy
) -
FecosHU
csendes tag
Sziasztok!
Preview meghívót kérhetnék valakitől? Gamertag: FecosHU
Előre is köszönöm! -
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Iceakos-on kívül tudtok valakit, akitől forintos gift cardot tudnék venni? Kéne egy 3000-res feltöltő, de iceakos-nál nincs raktáron.
-
aya
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Perfect dark zero pal ( limited fémtokos )
Kameo Classic verzió pal
Banjo nuts and bolts pal bundle copyElvileg 100% pal mind, de van közte bundle meg classic az tény, lehet hogy lemez kódot olvas és ezek alapján már nem mennek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
jaja, július 24-ig kérhető a Forza HUB-on keresztül

-
bulikavagyok
nagyúr
-
ghost364
senior tag
Abból származik valami hátrányom, hogy migrálom USA-ba a fiókom?
-
aram01
nagyúr
annyira dícsértem valamelyik nap hogy milyen frankó a bf4 one-on, hát az a f@szt, ma vagy 10x ledobott. Abba is hagytam pedig már embereket is eltaláltam

Studiossrác: na végre

-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
jolgondolod!
kar! 
-
DefJamHUN
aktív tag
360as komakkal nem tudok liveozni, ugye?...
-
Studiossrác
aktív tag
A twitch ha csinálok 1 adást azt megőrzi akkor ha a beállításokon belül nem kapcsolom be a mentést? Nem hinném, hogy sokat foglalkoznék vele, csupán 1 barátommal privát ökörködést tartanánk itt, és szeretném, ha nem rögzülne automatikusan.
-
pelenka35
őstag
Profilt hogy tudok törölni? (Home tàrsamét).
-
aram01
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
Pont amikor a legjobban kéne

-
aram01
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
Régen nekem is invitel volt
ha torrenteztem volna, mindig megszakadt volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Stabil mint a forint
-
aram01
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
milyen neted van?
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Sikerült haladni pár %-ot, aztán netszakadás
. -
aram01
nagyúr
fiam is nagy fifa fan, leszedem én is neki hétvégére ha lenne valaki ellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ezzel megválaszoltad a fel sem tett kérdésem
Nekem a kamionban úgy is +teher minden külső áramos dolog 

A 2 év garit vajon a MS vagy az Extreme adja?

kar!

l.skywalker
IntelKiller7