Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja én azt hittem azzal jön a stream boxra, jó, és ott hogy van lehetőség rá? Vagy majd csak lesz?
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
második fele igaz az állításnak, első az inkább október második fele/november eleje

-
-
Lefty
addikt
Ok, hogy PC-re jön a win10, de XO-ra mikor jön? Én nem preview meg akármilyen rendszert használok hanem a sima halandóknak szántat, és hát nagyon várom már a stream-elést, mert így, hogy egy tv van és barátnőm természetesen nem a játszásomat szeretné nézni elég szar.

-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A BC-n kívül milyen előnye van még a Preview programnak?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
N.otorious
üzenetére
Ha nem instant-on módban használod a géped, hamar meg fogod unni szerintem. Én legalábbis így jártam. Hetente akár többször is jöhet frissítés, ami bekapcsolás után 5-15 percet vesz igénybe, és ez elég bosszantó tud lenni.

smaul: Igen. Szerintem már most is fel tudod venni az adott játékokat a profilodra. -
smaul
csendes tag
Ha menni fog a 360 kompatibilitás és egy olyan játék jön a havi gold-ba 360-ra, ami kompatibilis, de nekem csak One-om van, le fogom tudni tölteni vajon?

-
N.otorious
senior tag
A Preview programba megéri belépni? Ha igen, valaki meghívna?

-
Dazsar
aktív tag
Én felraktam a win 10-et de nekem nincs lehetőség a streamre

-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ahhoz túl messze van, a "dolgozó" szoba pont ellenkező sarokba van a Wifivel, egy emelettel feljebb, a telómon ott már gyakran nincs Wifi, laptopon még akad, de nem a legjobb. Ezért lett kitalálva ez a konnektoros megoldás. Mióta bedugtam megy, semmit nem kell rajt állítani, felkészíteni.
El is felejtettem, másik korlátozó tényező lehet még, hogy nálam a Windows10 virtuális gépen fut.

-
aram01
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
én is
-
boost
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
LAN-on próbáltam, de ahogy írtam, nálam az XBO és a laptop között az elektromos hálózaton keresztül megy a számítógépes hálózat, gondolom az rontja a sávszélességet, ping-et.
Valami ilyesmi:

-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
1 Kérdés, ha megadom havernak az accomat és letölti a játékot, kilép majd belép az övével, nem homeolva, mert én vagyok már mással akkor neki elfog indulni?

Remélem érthető a kérdés!
-
adrian94
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ti kaptatok értesítést, hogy telepíthetitek vagy van valami megoldás, hogy felrakjam előbb ? Mert én még nem kaptam semmit, hogy telepíthetem...
-
boost
veterán
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Közepesen vagyok vele megelédedve. Néha megszakad, néha elmegy a hang, de szerintem sokat számít, hogy nekem áramvezetéken is átmegy az hálózat a dolgozó szoba, és az XBO között. Legolcsóbb konnektoros cuccal van összekötve a két szoba.
Három minőség van, legjobb minőségen esélytelen, ez a kb natív minőség.
Közepesen is nagyon laggol, elég gyakran. Ez felel meg kb a XB360 minőségnek, grafikailag.
Legalacsonyabb minőségen jó, nem laggol, de az kb PS2 minőség, grafikailag.Kicsit hiányolom mögüle a technológiát. Nem hiába fizetett a Sony 380mio USD-t a Gaikai-ért. Persze az MS-nél is jó szakemberek dolgoznak, csak nem hiszem, hogy egy két hónapon belül ez látványosan jobb lesz.
-
aram01
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem is most települt a 10. Nem lesz ez rossz

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen.
-
bulikavagyok
nagyúr
Most települ mindkét gépemre a Win 10. Ebben már benne lesz a stream szolgáltatás a One-hoz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gamescomon szerintetek lesz Titanfall 2 bejelentés?
-
Dinasti
senior tag
World of Tanks szakaszozáshoz keresek embereket. Leginkább éjjel,de napközben is belefér 1-2 csata. Lehetőleg ne légy idegbeteg az a szerep már foglalt

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én azt hittem, hogy Witcher 3 lesz a menü nekem augusztusban, de annyira hiányzik már a Fallout hogy a Witcher-t félreraktam és elkezdtem újra a Fallout 3-at, és ha azzal végeztem, akkor jön a New Vegas, szóval jó eséllyel novemberig a One csak arra lesz használva, hogy a HDMI bemenetén keresztül rákötött X360-nak a képét kiadja.

Pedig "amúgy" bejön a W3, egyetlen bajom vele hogy rettenetesen szar (= nagyon PC-re tervezett) az UI-ja, és minden felirat bolhapöcsnyi, ezért nekem valahogy baromi fárasztó hosszú távon játszani vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Valami hasonlót tervezek igen.

-
Zolibacsi88
aktív tag
Gamepodon lesz újfent majd a gamescomról is olyan szintű összefoglaló, mint az E3 2015-ről, ahol listázva lesz külön a játék bemutatók, és külön az előadások? az nagyon fasza volt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Forza 6-ban:
2014 Honda #5 Zengo Motorsport Civic WTCC
Hoppá.

-
boost
veterán
válasz
hitchins
üzenetére
én is gondoltam rá, hogy milyen jó és praktikus lenne, de nem hittem volna, hogy bármelyik cég (MS, Sony, Konami) is meglépi. De örülök neki!
Ki mivel tervezi kitölteni az augusztust? Én MGS GZ-vel kezdek, majd Final Fantasy Type HD. Ha nem jön be, akkor Witcher 3. Szeptember 1-től meg újra MGS, PP.
-
Dinasti
senior tag
Üdv!
Most nem vagyok box előtt,de eszembe jutott hogy ugye a One is 1 gombnyomásra csinál screenshot-ot. Hogy tudom azt pl Facebookra feltölteni vagy olyan oldara ahonnan pc re re letudom menteni?Közben rájöttem
http://xboxdvr.com/ innen ugye? -
papi20
tag
-
boost
veterán
Szeretnék venni egy digitális TESO -t. Szerintetek hol férek hozzá a legkedvezőbben? Nincs magyar accom, és magyar bankkártyám sincs.
Tényleg, lehet fizetni magyar store-ban külföldi kártyával?
-
aram01
nagyúr
Hali tudni már mi lesz augusztusban ingyé?

-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
királyság!
( kár, hogy nem lehet bejegyzéseket lájkolni. )
-
Bogyi007
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére

-
bulikavagyok
nagyúr
Újabb autók bejelentve a FM6-ban. Sok a túraautó, köztük a Michelisz féle 2014-es Honda #5 Zengo Motorsport Civic WTCC is!

-
boost
veterán
válasz
Krisz0630
üzenetére
Már tavaly váltottam, WiiU-ra, majd most azt cseréltem el kb XBO-ra. Sokat gondolkoztam, hogy PS4 legyen újból, vagy XBO. Végül lett XBO.
Hogy mik az okok?
Minden.- Laptoppal működő Streaming, (lassan többet tolom laptopon, mint TV előtt)
- EA Access lehetősége (itt küldenék is valami csúnya káromkodást a Sony fejesnek, aki azt nyilatkozta, hogy a Sony játékosainak nincs szükségük EA Access-re, ezért nem lesz. DE, lett volna szükségünk rá, örültem volna neki, és biztos nem váltottam volna el PS4-ről. Apróságnak tűnik, de sokat számított. Főleg ez a beszólás. Az EA Access Vault kíváló gyüjteménye azoknak a játékoknak, amit 15-25-45 percre érdemes elindítani, de mégse kell érte lemezt cserélni, vagy komoly pénzekért digitálisan megvenni.)
- Idén is jönnek széleskörű firstparty címek(Forza 6, TombRaider), nem csak majd, majd majd, ahogy Sonynál. (Bloodbourne nekem túl HC cím.)
- Sokkal sokkal csendesebbnek ígérték, és igaz is. Ez főleg streamingkor jön jól, mikor nem zavarja a sorozatot néző páromat, vagy a KVzásokat a barátnőkkel.
- Witcher 3 jobban fut(ott). -
krx21
nagyúr
Forza 6-ban lesz úgye éjszakai verseny. Ez pár versenyben lesz így, vagy van dinamikus napszak változás és bármelyik versenyben beállítható? Ugyan ez a kérdésem az időjárással kapcsolatban is persze...
A fellelhető információkból ez nem egyértelmű. . -
Krisz0630
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Látom a szarkazmus megvan.

-
Dinasti
senior tag
Wot másnál sem megy még?
-
bulikavagyok
nagyúr
Summer Sale a Play-Asia-n. Van pár játék egész jó áron.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos leleplezés jövő héten.
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az új elite kontroller igen brutál gyerekek. Lehet valamit tudni az áráról?
-
boost
veterán
Még mindig nagyon ronda ez az XBox One.
Főleg PS4hez képest. PS4 valahogy belesimult a szobába, de ez a bazivastag monstrum.. Ráadásul az alja még bevágott, ezért ez jobban kijön. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ezt örömmel hallom!
Ezt a táblázatot eddig még nem ismertem.. Szeptemberben jövök, bár azt még nem tudom, hogy 10-én, vagy csak 15-én.. 
-
Grougon
tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
1. family share vagy valami hasonló a neve ami ezt tudja.
-
válasz
Szaszabond
üzenetére
Használt játékok pár hónap múlva sokkal olcsóbbak már. Akár külföldről is a game.co.uk-n például, akár itthon.
-
norbi2010
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
2-eshez: van ott még azért néhány.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Szaszabond
üzenetére
Szia,
1. Igen.
2. Egy játékkonzolról beszélünk, ahol a profitot a játékok termelik, csodát ne várj. Szerintem nagyjából lefedted a dolgot.
3. Vannak, de nem minden játékhoz készül demo. Ellenben néha csinálnak olyan "akciókat", hogy Gold előfizetéssel egy-egy játékkal ingyen lehet játszani pl. egy hétvégén keresztül. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Erősen gondolkodóba estem, hogy kellene vennem egy ilyen konzolt majd karácsonyra a gyerekeimnek.1. Azt szeretném kérdezni, hogy megoldható e valahogy, hogy egy accountot regisztrálok a boxra (mondjuk a sajátomat) ezen lenne a GOLD és az EA Access előfizetés, meg a játékok, de a srácaim is tudjanak rajta játszani, úgy , hogy lehetőleg saját mentésük legyen, akár saját profillal, skype-al, programokal stb, de végülis ha csak a game savek vannak külön már az is előrelépés lenne, mondjuk ne az én karaktereimmel játszanak a diablo 3-ban hanem tudjanak sajátokat létrehozni, anélkül, hogy megvenném 3x a játékot
Szóval ez megoldható? Mert végülis családi konzolnak venném, amin többen játszanának (nem feltétlen ugyanazokkal a játékokkal, vagy ha mégis akkor meg ne keveredjenek már a progressek
)2. Mennyi az ingyenesen elérhető tartalom, leszámítva az EA Access Vaultját és a GOLD havi két programját?
- eddig még csak a Neverwintert, meg a World of Tanks-ot láttam csak.3. Demo-k vannak? - mielőtt belevágnék a néha horror összegekbe kerülő játékok megvásárlásába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Sony PlayStation 5 Slim
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha csak Major Nelson hivatalos oldala nem hazudik

l.skywalker
IntelKiller7