Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Semmilyen hangvezérlés nem működik, esetleg majd megpróbálom újrakalibrálni. Viszont a turn on menüpont akkor is hiányzik...
Félreértesz nekem instant on módban van a konzolom, de most kikapcsoltam, hogy a háttérben töltsön éjszaka lefelé. Viszont nem világít a gép előlapi ledje,sem pedig a kinecté pedig kellene. Legalábbis ezt olvastam. Ezek szerint rosszul?
Köszi
-
Dinasti
senior tag
MEgpróbáltam a One joyt a pc-hez kötni,de az a gondja hogy nincs illesztőprogi hozzá. Lehet esetleg valahonnan letölteni? Vagy ezt simán magától kellene nem?
-
Tejföl
tag
Egy ilyet tervezek venni, valaki próbált már hasonlót esetleg más is érdekel: Skullcandy
-
Gigicuci
senior tag
Van kinectem, igen. De mivel nem világít a led a gépen (sem a kinecten) ezért nem tudom "xbox on" paranccsal feléleszteni.
A tápegységen világít szépen a fehér fény, instant feléled a gép ha megnyomom a gombot, csak kikakapcsol (instant-on) állapot nem látszik így rajta.
Mindegy ez legyen a legnagyobb problémám. De azért érdekelne..
-
a 7 gigás witcher patch eredménye 😓
http://xboxclips.com/whRage/056c1817-6b07-4c2e-b1c3-3302727d4f8f -
Gigicuci
senior tag
Viszont lenne valami amit nem értek:
1. A konzolt instant-on módba raktam. Mégsem világít az előlapi led. Viszont érzem ha rárakom a kezem, hogy pörög a vincsi. Miért nem világít a led akkor?
2. Ez a menüpont nekem hiányzik:
The “Wake up Xbox by saying ‘Xbox on’” setting must be selected in Power & startup.ELőre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
-
adrian94
őstag
Tudtok linkelni egy Xbox 360 listát ami már biztos, hogy kompatibilis lesz a One-al ?

(#44587) Blaise
Beírtam de csak olyat találtam ami már kompatibilis...

-
Gigicuci
senior tag
Emelem az eufórikus hangulatot:
Ma megtörtént velem a homeolás misztériuma... Befogadott egy régi ismerősöm a digitális ölelésbe, azóta köpni-nyelni nem tudok.
Emberek, én nem tudtam, hogy ilyen is van. Ez maga a csoda. Húzom le a halot, a sunsetet "ingyen". NAGYON durva!!!
A gép meg nekem is nagyon tetszik. Hangtalanul működik, überkényelmes kontroller, megvett kilóra.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére

-
Dinasti
senior tag
Nekem is sikerült beizzítani a vasat pár órája mit ne mondjak tetszetős az egész One úgy ahogy "One"

Főleg annak örülök,hogy tudok a Unityvel töltés közben is játszani. Viszont ez adja is az első kérdésem (gondolom lesz még pár),hol tudom megnézni a töltések állapotát? 1szerűen nem bírok rájönni
Voltam már ott de elkavarodtam és nem találok vissza 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Üdv itt. Ingyen pia balra, gamer csajok jobbra.

-
Def26
félisten
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Egy ilyen valagnyaló első hsz után kinek lenne szíve bántani?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Üdv köztünk.

-
Sicilian
addikt
Kikapcsolásnál ki lehet azt kapcsolni, hogy ne villogjon 3-at a gép, meg a kontroller logója,
hanem egyszerűen kapcsolja ki magát. Semmi extra, csak nagyon zavar a dolog.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Üdv Néktek! Újdonsült tagja vagyok a X One-os életérzésnek
Ezelőtt PS4em volt kb fél évig, majd váltottam boxra, vhogy prémiumabbnak érzem az egészet bármily fura, vmint a Microsoft mostani hozzáállása a dolgokhoz szimpatikus. Mivel totál új vagyok Xbox fronton( nuku 360) ezért elköteleztem magam hogy nagyon belebújok egy fórumba felzárkózni
Megköszönném az összefoglalót az illetékesnek, vmint nektek fórumosok az aktivitást, hogy rendre érdekes, általam nem tudott dolgokról olvashattam. És még egy érdekesség, hogy miazhogy nincs civakodás és szitkozódás, ha új ember lép a szinre, hogy "mé nem tod Te segg" . És 100-adjára is leírjátok, hogy összefoglaló a fórum elején nyugodt hangvétellel. Beszarás
Így tovább 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
boost
veterán
Kb egy hétig ne csodálkozz, hogy nem találsz el semmit.
Közben majd belejössz. -
W1
senior tag
Furcsa, hogy az irányítógombok alacsonyabban vannak.
GTA First Person pedig egyenlőre felejtős, vissza kell szokni a konzolra..
Bár eddig monitoron játszottam, most pedig TV-n. Előfordulhat, hogy a késleltetést kell szoknom?
-
lacuska74
tag
A Store-on kívül lehet vagy érdemes játékot venni?(kizárólag letöltő kódos).
Szeretném megvenni a Gta-t, de 20 ezer fölött van az ára, szerintem kicsit drága.
Lemezes változatokat feléért lehet venni... -
W1
senior tag
válasz
aram01
üzenetére
Tűkön ülök.
Bár picit csalódott vagyok, mert nem erre számítottam. Bezzeg a jó öreg RGH-s 360. Csak áthúztam TC-be a játékot és nyomtam is.
Na, de nagy idegességembe már kinyomtam az asztalit, a telefonon is offoltam a wifit, minden másodperc számít!
szerk: Egyébként elméletileg sikerült aktiválnom egy hónap "trial" Live-ot. Ezt hogy tudom ellenőrözni? Kitöltöttem az adatokat. A kártyáról 1 hónap múlva autómatán akarja majd levonni a pénzt, vagy azt nekem kell, ha folytatni akarom a Live-ot?
szerk2: Végre, nyomhatom!

-
W1
senior tag
válasz
Blaise
üzenetére
89%-nál lassult be piszkosul.
Utána minden egyes százalékért imádkoztam, de mivel lassan, de lépegetett, hagytam, de két órája magára hagytam, azóta 91-ről 97-ig ment.szerk: Pont most 98.

Ha jól tudom, a Tomb Raider, amit még vettem hozzá, ott 10%-tól játszható. Ez mitől függ, hogy meg kell-e várni az installt? -
W1
senior tag
sziasztok.
a gta 5-öt lemezről 3 órája telepíti a box.
normális, vagy kezdjek aggódni? -
Dinasti
senior tag
Basszus teljesen ráindultam hogy végre WoT-ozhatok One-on is,erre most látom,hogy a hétvége csak teszt volt a játékkal még nem lehet játszani...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Kedves topiklakók! Kinek van esetleg olyan capture card-ja amivel normálisan lehet mondjuk egy végigjátszást felvenni. (notebook segítségével)
-
Jovanny2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Gondolom a box figyeli, hogy van-e a kimenetére akasztva TV. Sok lehetőségem nincs, mert hiába van 4-5 HDMI bemenetem, a leírások szerint játékkonzolt a HDMI2-re kell kötnöm, és a nevét átállítani Játék-ra. Mondjuk abszolút nem zavar(t) a dolog, mert bekapcsolás után át lehet(ett) kapcsolni más bemenetre, ha véletlenül frissíteni támadt kedve a játéknak, addig nézni egy kis Discovery-t. Amúgy ez nem tudom így van-e még, mert nem figyeltem mostanában, csak a kollégánál gondot okozhat, illetve meglepetést, hogy mondjuk 1 nap után nem tölt le semmit az ismerősnél, pedig úgy csinál a box, mintha menne.

-
boost
veterán
Hét hónapnyi gold 15,2€-ért, paypallal. [link]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nálam sokáig a TV HDMI1 bemenetére volt dugva a médialejátszóm és a HDMI2-re pedig az X360, és akkor én is azt tapasztaltam amit leírtál (csak akkor kezdett el ténylegesen bootolni a box, ha a TV-t is bekapcsoltam). Megcseréltem a két eszközt, és azóta kikapcsolt TV mellett is indul a box, ugyanezzel a setuppal az XONE is megy TV nélkül.
-
Jovanny2
őstag
válasz
lacuska74
üzenetére
Így... Vagyis azóta megváltozott:
They must have changed it because now it is done this way: Sign into profile>Settings menu>Under the "ME" section select "Sign-in, security & passkey>In the middle column you should see an option that says "Instant sign-in Nobody", select it then select "Use instant sign-in" and you're done!
A lényeg, hogy az "instant sign-in" menüpont alatt.
-
lacuska74
tag
Hol tudom beállítani, hogy automatikusan bejelentkezzen amikor bekapcsolom a boxot?
Köszi
-
Jovanny2
őstag
Működik. Bár a TV-free dolog nem biztos, mert volt olyan, hogy a boxot bekapcsoltam, de a TV-t csak később, és csak utána kezdett el bootolni a box a zöld képernyőtől. Vagy az még 360-on volt? Ha bebootolt a box, utána automatikusan elkezd tölteni, ha kábelen rácsatlakozol, és nincs semmi gond a hálózattal. Ha intant on-ban van a gép, akkor ki is kapcsolhatod, tölt tovább.
-
pelenka35
őstag
Ha én vagyok a home és toroljuk egymást a partneremmel az én accountomra vásárolt játékok, seasson passok nem maradnak meg a másik félnél?
-
boost
veterán
Lassú netem problémájára keresem a megoldást.
Az működik XBO alatt, hogy elindítom nálam a letöltéseket, kikapcsolom a gépet, átviszem máshoz a gépet, ahol vezetékes net van, rádugjuk, és automatikusan folytatódnak a megkezdett letöltések anélkül, hogy TV-re kéne kötnöm a gépet, vagy bármit kéne rajta csinálnom?
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
Kecuhun
üzenetére
Milyen régiójú az Xbox profilod? Ugyanis 360-on a profil régiója számít. Vagyis az profil régiojának és a konzol IP-jének meg kell hogy egyezzen a helyszíne. Vagyis Magyar store-rol, csak magyarországi IP-vel magyarországi profillal lehet venni (értelemszerűen a számlázási cím és a fizetési eszköznek is ebből az országból kell, hogy származzon (ez kb 360-on tavaly augusztus óta van így).
Visszafelé kompatibilitásban tudsz majd játszani a 360-on lévőkkel. Természetesen ehhez az kell, hogy bekerüljön a játék, illetve az, hogy esetedben a RDR-nek megcsinálják a tavaly júliusban elrontott multiját. Azóta kb játszhatatlannal az RDR multi módja, illetve ugyan ez az update tette tönkre a Undead Nightmare-t is. Azt szinte alig lehet végig vinni. A Rockstar Games-et viszont ugy néz ki nem nagyon érdekli ez már.
-
bobooo
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
S&D-t (sőt, megkockáztatom, hogy bármilyen objective-alapú multi módot) csak összeszokott társasággal érdemes játszani, különben nagyrészt csak frusztrációt okoz a sok tunker pistike ész nélküli henteldéje.
Én anno COD1-ben nyomtam nagyon-nagyon sok S&D partyt a megboldogult Lam[PH!]a klánban, és bizony még ott is voltak helyzetek, amikor az egyénieskedés a csapatjáték kárára ment.
Ja, és a legkomolyabb agyf.szt akkor lehet kapni, ha véletlenül bemerészkedsz S&D pubolni, és kapsz egy összeszokott, egymással kommunikáló és összedolgozó csapatot ellenfélnek, neked meg a publámák jutnak.

-
appleGjuice
tag
válasz
lacuska74
üzenetére
Elvileg, ha ott magyarországot állítottál be, akkor magyar store és árak lesznek.
Golddal kapsz havonta két ingyen játékot, illetve heti akciókat vannak a storeban goldosoknak.
A store elég rosszul van összerakva, kb név szerint lehet keresni, népszerűség vagy megjelenés alapján sorba rakni, de kb itt ki is fullad a tudása
-
falijja
őstag
Remélem az itteniek vevők lesznek bo3 ba az S/D re....csak az S/D csak azt szereti....

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
12 490. És nincs meg X360-as kiadás.
Ha az olcsóbb ár tényleg amiatt van, mert megvan valakinek az előbbi kiadás, akkor olcsóbban hozzá lehet jutni úgy, hogy külön megveszem az X360-as verziót, utána meg az Xbox ONe kiadást.

-
lacuska74
tag
No megjött a box

Bocs a hülye kérdésért, de hol tudom megnézni, vagy beállítani , hogy magyar-e a Store?
Amikor beüzemeltem, akkor megadtam hogy Hungary- ból vagyok, akkor ez elég?
Vettem Gold tagságot, le is töltöttem két ingyen játékot amit felajánlott.
A Gold az online játékon kívül mire jó még?
A store-ban nem lehet keresgélni mondjuk ár szerint, vagy valami alapján?
Bocsi a h..lye kérdésekért de nekem elég zavaros a menü és az angol nyelvtudásom is hiányos
Ja,mit jelent az hogy Share Gold on this Xbox?(értem a szöveget, csak nem tudom mit akar jelenteni)
-
Gigicuci
senior tag
Szerintetek ez jó lenne bővíteni a drágaszág tárolókapacitását?
Vagy van vkinek valami jobb tippje?
-
Dinasti
senior tag
Köszönöm srácok😉
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nekem a TR Definitive kiadás megjelenésekor (2014. januárjában) még nem volt XONE-om, de a szintén Square Enix-kiadású Sleeping Dogs Definitive-et megjelenés körül vettem meg, és akkor a lemezes verzió 16k volt. Nekem a TR Definitive-re is ilyesmi összeg rémlik egyébként, ill. ez a cikk is 60 dolláros árcímkét említ.
(#44512) Kecuhun: Volt korábban egy olyan tipp itt a fórumon, hogy a konzolon (mármint az X360-on, ha van) bejelentkezve sikerülni szoktak az olyan vásárlások is, amik az xbox.com-ról nem mennek. Lehet, hogy X360-as játékokat nem tudsz megvenni, ha nem volt a Live fiókod X360-on használva, de ez csak tipp.
-
godzsy2
senior tag
ha lejár a garancia... címke felbont, szétcsavarozod és kikötöd.

Így kell szétszedni: első spoiler gomb kinyit második spoiler a LED csere. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Akkor én is bejelentkeznék 1 új One boldog tulajdonosaként. Bár csak este tudom összerakni de addig ölelem szorítom magamhoz...😆😉
-
Jovanny2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azt nem tudom, én még régebben vettem meg, akkor akciósan volt 4k. Szerintem a megjelenés után nem sokkal, szóval nem hiszem, hogy többel nyitott volna.
-
Kecuhun
senior tag
Van olyan közületek aki meg tudta vásárolni a Red Dead Redemption-t az e heti akció keretin belül 1495 Ft-ért? Nekem egyszerűen nem engedi, se a magyar, sem pedig az USA store-ból. Esetleg xbox360-ra is kell valahol regisztrálnom magam, vagy a bankkártyámat? Xbox One-ra bármit meg tudtam venni eddig a store-ból.
-
Jovanny2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igen, ez a helyzet. Loyality discount van rá 50%. Azért ez is baráti szerintem.
Mondjuk ha azt nézzük, hogy a Tomb Raider Def. Ed. alaból hatezer-valamennyiért jött ki, akkor rögtön más a leányzó fekvése. Ezt majd akkor veszem meg, ha ez is 1960 Ft lesz. 
-
aram01
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Gálánsabb lenne ha azok ingyen megkapnák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nekem is ez jutott az eszembe, hogy lehetséges az, hogy az X360-as verziók tulajai olcsóbban meg tudják venni. Ez egy igen szimpatikus dolog lenne nekem, és mindegyik Remastered/Definitive kiadás követhetné a példát, ha valóban erről van szó. Szeretem a Bethesdát, általában korrekten állnak a játékosokhoz (szvsz egyike azon kevés cégeknek, akik még így tesznek.)
(Nekem megvan digitálisan X360-ra.)
(#44510) aram01: Valóban, de a tündérmesékben már elég régóta nem hiszek, meg telhetetlen sem vagyok. Örülök ennek is.

(#44511) Jovanny2: Szimpatikus dolog. Főleg, hogy X360-ra GwG játék volt valamikor.
-
Jovanny2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hát ez nekem sem akciós árat ír, hanem 12.490-et. Be vagyok pedig jelentkezve, és él a goldom (nem a home miatt). Nem lehet, hogy csak annak akciós, akinek megvolt 360-ra? Ori, neked megvolt?
Közben megtaláltam: LOYALITY DISCOUNT.
-
bulikavagyok
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szavazni meg szavaztam már jó pár játékra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így tovább 

Mondjuk ha azt nézzük, hogy a Tomb Raider Def. Ed. alaból hatezer-valamennyiért jött ki, akkor rögtön más a leányzó fekvése. Ezt majd akkor veszem meg, ha ez is 1960 Ft lesz.
l.skywalker
IntelKiller7