Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
bobooo
üzenetére
Androidra is.
más:
Amúgy azon gondolkozok, hogy ezzel a gyakrabban történő frissesség, azzal, hogy a játékok egyaránt jönnek majd ONE-ra és Windows 10-re (Store), plusz a mostani Win10+ONE store összevonások után, lényegében már csak pár lépés az, hogy az MS megcsinálja a saját SteamBox-át (pontosabban az aminek a STeamBoxnak kellet volna lennie. Vagyis lesz egy pár db fix hardverű konzol, amire a fejlesztők tudnak "optimalizálni" (vagy nem
), ami lényegében megmarad konzolnak. Illetve lesz a Windows 10 rendszer ahol a minőségmániások pénzt nem ismerve tudnak majd játszani. És mivel közös lesz a store, akár azt is megléphetik, hogy az összes játék UWP lesz. vagyis elég egyszer megvenni és játszhatsz vele akár PC-n akár ONE-os. (bizonyos megkötéssékel). -
Something_
őstag
válasz
bobooo
üzenetére
Uhh, ez a fogás elég durva, nem hiszem, hogy ráállna a kezem
A gombkiosztós tippet köszi, majd kipróbálom.bulika: Én is ekörül kapom, csak saját részre kérhetek. Garitól nem félek, azt meg tudom oldani ha behal. Ugyanúgy be fog ez is fosni, oké, fémből van a analóggomb, de a mechanika sanszos, hogy ugyanaz, mint ami a többi kontrollerbe van. Hmm, habár mivel feszesebb, lehet, hogy mégse. Szét kéne kapni, de ahhoz még drága

Én is HC-ban tolom, a sima nem jött be. Bele kell lőni high-tech fegyverrel egy fél tárat, hogy megdögöljön az emberke. Meg HC-ban többet lövök
Igaz még így is jóval többször halok, mint lövök, szóval eléggé kezdő vagyok. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
bobooo
üzenetére
Igen meg "lehet". De nem mindenkinek sikerül.
Ahogy latom akinek volt itt venom x vagy xim az mind eladta.
Szerintem az, hogy gyors monitor kell hozza az hülyeség. (szóval gamer 1ms-el)
Egy jobb monitor bőven elég kell legyen hozza értsd pl dell u2311h.A TV nel igy is bőven jobb az input lagja. En igyekeztem alacsony input lagos TV t venni sőt igazából az egyik legalacsonyabb amit lehetett venni + PC módban hasznalom de a monitorhoz képest így is késik amit csak akkor érzel ha rákötöd a PC-d a tv re és elkezded használni az egered.
Kontrollerel sosem ereztem ilyet mind1, hogy TV -re vagy monitorra volt kötve. Márpedig a xim es a venom a kontrolleren keresztül kommunikál végső soronNem tudom milyen géped van de ha most azon agyalsz, hogy fejleszted a gépet vagy xbox one veszel akkor vegyél egy konzolt próbáld ki és ha nem tetszik maximum eladod.
Mindenesetre most mar kíváncsiságból is kipróbálnék egy ilyen kütyüt. -
Casanova*
veterán
válasz
bobooo
üzenetére
utána néztem a külföldi oldalakon. jó gyors monitor kell hozzá,gamer monitor. meg be kell állítani rendesen,azt jó lesz az egér irányítása. sokan dícsérik, mondták nem olyan perfect ,mint pc-n,de közel olyan jó. meglehet szokni. pl. a ghosts-n az sd nuku,nem talál semmit. az új aw codon a shearch and rescue,amit nagyon szeretem,szinte semmit nem talál. meg a ranked play,alig talál,na meg a csalók... hogy a f@szba lehet így játszani??? kalap szar lett az egész pc,hanyatlik . xbox-t veszek,nem érdekel!
a tököm bővítse sok pénzért az elavult gépemet. .egyébként az új cod se lesz jobb pc-n. most is 5 perce várok,hogy bedobjon a ranked play. többet vagyok kint ,mint bent játszani. 
-
cyberkind
félisten
-
-
adrian94
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Hardverfogócska a kertben
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hittem, h single módban nem rak be mellém csapatokat. Ezek szerint vegyesek a körök. Ez így mondjuk annyira nem igazságos.

), ami lényegében megmarad konzolnak. Illetve lesz a Windows 10 rendszer ahol a minőségmániások pénzt nem ismerve tudnak majd játszani. És mivel közös lesz a store, akár azt is megléphetik, hogy az összes játék UWP lesz. vagyis elég egyszer megvenni és játszhatsz vele akár PC-n akár ONE-os. (bizonyos megkötéssékel).
Viszont ez nem nekem való, én csak anyanyelven szeretek filmeket nézni és feliratot sem találtam.
De meglátom még! Köszönöm az infót!

Elküldtem invite-ot. Egy két nap átfutási idő lesz.

l.skywalker
IntelKiller7