Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Valakinek sikerult elorendelnie az uj cuccot? Percek alatt elkapkodtak...
-
Madoc
veterán
Alpha ringen vagyok és magyar nyelven. Az létezik hogy nem küldi el a box a party vagy játékmeghívót? Így jártam most este. Küldtem vagy 4et de egyiket se kapta meg.
-
Fernet
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy utolsó próbaként szétkaptam a gépet és megigazítottam a hdd+bd olvasó kábeleit. Továbbment a frissítés. Szóval valami kontakthiba volt, vagy a kábellel van valami gond. A lényeg, hogy most működik. Ha legközelebb is előjön a hiba valahonnan kell szereznem kábelt.
-
[Prolixus]
addikt
-
Hunt3r22
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Trial nem összevonható. 2 nap / 14 nap / 1 hó.
3 hónapos / éves összevonható. 3 év gold + 300 ftos ugp = 3 év ugp előfizetés.
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok,
Biztos volt ez már kérdezve, mert rá is kerestem meg emlékszem is hogy volt valami pusmus hogy fű alatt visszavont a Microsoft valamit, de...lehet még 3 éves GOLD előfizut venni valahol? Aprón ha veszel 3db évest akkor az effektíve 3 év, vagy egyszerre csak 1 évet lehet?
-
Fernet
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A 6-os pont kivételével igen...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Fernet
üzenetére
Ezeket próbáltad mind?
https://support.xbox.com/help/errors/error-code-e100
-
Fernet
senior tag
Jött egy frissítés a boxra, viszont a 3. fázisnál megakad és E100-as hibát dob. Volt már korábban is ilyen frissítésnél, de most nem akar továbbmenni. Próbáltam xbox gomb hosszan ki, tápkábel ki, offline frissítés, de ugyanaz, E100-as hiba.
Próbálkozzak még valamivel, vagy szerviz? Ha az utóbbi hova érdemes vinni? Gari már lejárt. (One X) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy lehet, hogy ez szülői felügyelet feature és mindenki gyereknek számít

-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Acsik meg a store tovabbra is érvágás az xbox appból! Nekem hiányzik!
-
DefJamHUN
aktív tag
Tudnek vasarolni hasznaltan egy V2 elitet, ha nincs papirja akkor el a garancia az MS fele?
-
RudY
addikt
mótvá?
Már az Xboxon is elérhető a Remote Play
Az Android operációs rendszereken már elérhető az alkalmazás, mellyel távolról is irányíthatjuk Xbox konzolunkat, sőt még streamelni is lehet játékainkat. És ez nem az xCloud.
[link] -
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
a Sony a Starfield-et is exkluzívnak akarta mielőtt jött az MS:
[link] -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ja értem én azzal nem foglalkoztam.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez világos, az időszakos exkluzivitás rendben van erre a két játékra (ez valóban nem volt meg nekem eddig, mint infó); igazából én nem is azzal a részéről beszélek, hanem a jövőbeli játékok státuszáról, hogy jönnek-e PS-re vagy nem (lehet, hogy elsőre félreértettem a hsz-edet, mert én erre a kérdésre vonatkoztattam).
"Microsoft will keep that commitment (ti. az időleges PC/PS5 exkluzivitást a Ghostwire + Deathloop esetén), Spencer said in an interview. Future games, like Starfield, will be available for Xbox, PC and Microsoft’s Game Pass video-game service. “We’ll take other consoles on a case-by-case basis,” Spencer said."
(Forrás: a már idézett Bloomberg cikk)Lényeg a lényeg, hogy izgalmas időknek nézünk elébe, több szempontból is.
-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az idézet már egyértelműbb, de az előző tweet elég kétértelmű volt sajnos

De a lényeg, jön a Deathloop Xboxra
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
De hát ott van a hsz-edben a linkben:
"Recently however, Bethesda has been working more tightly with Sony. Bethesda had previously agreed to debut two of its upcoming games, Deathloop and Ghostwire: Tokyo, on Sony’s new PlayStation rather than Xbox. Both games were announced as “timed console exclusives,” meaning that they would be restricted to the PlayStation 5 for a fixed period of time before coming to Xbox."És erre a cikkre írta Dina Bass a Twitterre amit feljebb linkeltem
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem nem erre a 2 játékra vonatkozott, az általam linkelt forrásban ez van:
Update: Phil Spencer has told Bloomberg journalist Dina Bass that Xbox would honor the exclusivity commitments for Deathloop and Ghostwire: Tokyo for PS5.
Spencer went on to say that future Bethesda titles would release on Xbox, PC, and "other consoles on a case by case basis." -
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én ezt mondjuk úgy értelmeztem, hogy a Deathloop és Ghostwire utáni gamek lesznek Xboxon, PC-n, GamePassben

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Azért durva, hogy a Microsoft így PS5 fejlesztő lett.

(#219959) l.skywalker: a második mondat nem a Deathloop-ra meg a Ghostwire-re vonatkozik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
De később azok is jönnek Xbox-ra. A másik topikban szó volt róla:
"Microsoft will deliver Deathloop and Ghostwire: Tokyo as PlayStation timed exclusives as Bethesda agreed. After that, games will be on Xbox, PC, Game Pass and other consoles will be considered on a case by case basis" -
bLaCkDoGoNe
veterán
Na az tenné fel a koronát az egészre, legyen így!

Szerk., innentől nem válasz:
Ahogy olvasom a Deathloop meg a Ghostwire: Tokyo sajnos továbbra is marad PC/PS5, a későbbi címeknél pedig egyedileg döntik majd el, hogy PC/X platformokon kívül jelenik-e meg másra is. (Forrás) -
RudY
addikt
Carmack is visszatérhetne
[link]
John Carmack
Great! I think Microsoft has been a good parent company for gaming IPs, and they don’t have a grudge against me, so maybe I will be able to re engage with some of my old titles. -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mint korábbi akciós lista "felelős"
pontosan tudom ezt, de valamit csak nem árt kirakni, hogy tudjátok hogy mi akciós. 
-
Bogyi007
veterán
-
norbi2010
őstag
Destiny 2 DLC-knek nem kellene már Game Pass-ben lenniük?
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ubi sale :D
-
EmThor
addikt
Heti akciok nem voltak?
-
Bogyi007
veterán
Tegnap tudtam leülni a One X elé s elsőnek a One X Enchanced módra voltam kíváncsi hogy miként teljesít egy Xbox Classic és X360 cím alatt.
A Conker és a Gears of War 3 volt a tesztalany.
Nos innen üzenem azoknak a hitetlen usereknek, akik köpnek a BC végett, hogy ez bizony baromi jó dolog!
BRUTÁLIS hogy milyen javulást tudtak kihozni a Gearsből, de a Conker esetében még jobban tátva maradt a szám. Ez Nagy Fero után szabadon : K***a JÓ!!!
Ezek után kíváncsian várom hogy fog-e még bővülni valamilyen módon a BC lista és ha igen, akkor abból márcsak a Series gépek részesülnek vagy pl a One X is hozzáférhet majd? Egy Burnout 3 Takedownra nagyon szívesen beneveznék így.
Valamint azt tudom hogy a Burnout Revange BC cím, de azt nem tudom hogy az kapott-e Enchanced updatet?
Ha valakinek ez megvan és mellé még One X tulajdonos is, írjon már egy választ.
-
EmThor
addikt
Rebel galaxy (2) outlaw is megjelent ma, belso nezetes űrhajós-lövölde, allitolag jó.
-
Zoleee83
addikt
-
AnonymusX
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
A store oldalon sincs feltüntetve, hogy tartalmazná a két nagy kiegészítőt és itt már többen is mondták, hogy a FH3 UE-ből kimaradt az Expansion Pass.
Szóval a FH3 Standard + Expansion pass éri meg külön-külön.
-
szimszonos
őstag
válasz
chipesz
üzenetére
[link]
Ez jobban megéri,nem csak az alapjáték meg a 2 nagyobb dlc van benne ha nem sokkal több minden egy-két száz ft-tal kerül csak többe.Elvileg az Ultimate Edition-ben benne kellene lenni a 2 nagy dlc-nek a Hot Wheels meg a Blizzard Mountain-nak is de nem vagyok biztos hogy a FH 3-nál így van. -
chipesz
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én tegnap este kipróbáltam, Wifiről és mobilnetről is, szerintem jó volt, nem tudom hogy ez átmegy-e még valamin, de hatalmas késéseket nem vettem észre.
Be is tudom vele kapcsolni az Xboxot távolról, azaz tudok rá csatlakozni (persze ehhez instant on módban kell lennie).
-
chipesz
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az a saját gépedről megy, nem xCloud-on keresztül.
-
MrPeekaboo
senior tag
Xbox Design Lab október 14-től ideiglenesen bezár átalakítás miatt, újranyitás 2021-ben. Október 13-ig még lehet rendelést leadni.
-
Deck
titán
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Igen. Regisztrálsz egy fiókot aztán jó lesz minden.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy xbox one x-et. Még sosem volt előtte ilyen gépem. Bekapcsoláskor frissíteni akar, írja, hogy ehhez be kell jelentkezni. Nekem eddig nem volt még Microsoft profilom, így nem tudok bejelentkezni, így nem tud a gép frissíteni és emiatt nem is tudok továbblépni. Kérdezni szeretném, hogy egy új Microsoft profil létrehozásával ez orvosolható? Ha nem, akkor hogyan?
Köszönöm. -
pzstm
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
mármint arra gondolsz ha otthon vagy akkor hogy oldja meg?
passz amúgy, nem ismerem ennyire részletesen az architektúrát
-
Madoc
veterán
Az uj beta xbox appal mobilnetről is lehet az otthoni konzolra csatlakozni.
-
chipesz
őstag
Jól gondolom, hogy a Forza Horizon 3 esetén az Expansion Pass-t (3630 Ft) illetve az alapjáték Standard kiadását (3295 Ft) éri meg leginkább bezsákolni?
Igazából simán elvagyok még a 4-gyel, a kiegek is meg vannak hozzá, de annyian írtátok hogy a Hot wheels milyen fasza, hogy sajnálnám ha nem lenne meg, és 6 nap múlva ugyebár kikerül. -
modflow
veterán
Konzolvilágban visszaszámlálás van, hogy holnap előrendelhető a XSX.
Ööööö.... már tavasszal előrendeltem és ott is van a rendelések között, akkor az most nem érvényes? -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
És még 3 játék is volt benne ennyiért!

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad
üzenetére
A boltban fotózták. 2 darab volt ezen az áron.
https://www.mydealz.de/deals/lokal-saturn-solingen-xbox-one-s-all-digital-1tb-1656610 -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
A dobozon 170 euró van. A jetz sparen 100 eurót nem tudom hova tenni, mert nem látom az alján a szöveget. Tavaly ősszel is volt 80 euróért az otto-ban S AD, idén meg 120 euróért volt x-is.
-
StLui
veterán
válasz
StLui
üzenetére
topicban is népszerű kollégának hála, sikerült végül kimaxolni a lehetőséget, 2 év 9 hónap gold, GPU xbox és pc-re is 2x300Ft-ért, így 2023 09. 17-ig. Vaciláltam induláskor, hogy 1 év vagy 3 legyen, de mázlim volt a jó 1 évvel, mert most viszont mehetett a 3 év, fiam meg örülhet

-
l.skywalker
Topikgazda
Folytatódik a németországi etap. Xbox One S All Digital 70€ (26.000.- forint)

ennyiért vennék minden szobába egyet. -
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Nagy lépés az biztos. De jó az írány!
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom, de itt le is tölti, vagyis ha megvan egy játék lemezen, de pl. vacakol a telepítés, akkor le lehet tölteni. És talán ha a lemez eredetiség ellenőrzése nem sérült akkor játszható a játék.
-
Jovanny2
őstag
válasz
gyuro
üzenetére
Szia. Mission Impossible. Semmilyen ragasztóval nem tudod felragasztani, valószínűleg csak rontanál a helyzeten. A gumit nem fogja rendesen semmi. A másik baj, ha már elvált, nem tudod a helyére illeszteni, mert "nagyobb" lesz a gumi, mint a hely. Sorry, de ez van. :( A cserehátlap/előlap meg valószerűtlenül drága.
-
Solten
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Huhh, micsoda felhozatal lesz itt...
-
EmThor
addikt
Tokyo ghostwire a tango-tol most mar remelem nem marad ps5-ön.
Evtized híre a bethesda felvasarlas.
Square enix meg a sega kellene es kesz is vagyunk 

Szerk: koszi a valaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbálkozzak még valamivel, vagy szerviz? Ha az utóbbi hova érdemes vinni? Gari már lejárt. (One X)

5 evet vartam erre, yakuzara 8at de megerte
ennyiért vennék minden szobába egyet.

IntelKiller7