Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Ps4 ről váltottam Xbox ra, ezért elég kényelmetlennek tűnik, hogy mikor bekapcsolom a gépet állandóan be kell jelentkeznem. PS en ilyen nem volt. Valószínűleg itt is meg lehet ezt kerülni, de egyelőre nem találtam rá erre a beállításra. Tudna valaki segíteni, létezik erre megoldás (full shutdown al szoktam kikapcsolni)?
-
S e t h
nagyúr
Van már esetleg infó arról, hogy mikorra lesz cross platform a Minecraft dungeons?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, tudod nincs kevés alvás csak nyávogos ember.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! A szept. 15-én elstartoló X Cloud használatához szeretnék venni egy kontrollert. Videóban azt mondták kell hozzá egy Xbox One kontroller vagy bármilyen bluetoothos. Én Xbox One kontrollert vennék hozzá, mert azért mégis csak azzal lesz a legjobb.
Ennek működnie kell vele?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
0 változás kb az eredetihez képes. o.O
-
Rigormortiis
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Imádtam ezt a játékot 360on.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem írtam volna be végül a megoldást mikor zizgő hangot adott a fő menü majd crashelt?!
Pedig tökre úgy rémlik beírtam hátha kell még majd.Holnap más nem kikeresem a stickynoteból...
l.skywalker MCC esete nem volt ilyen egyszerű.
Szöveg felolvasó vagy mi zavart be, angol régiót kellett váltani, alapra tenni majd vissza.MCC fix: [link]
Na így a hajnali fórumozás meg 18 óra Warframe után ideje hibernódni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Erős látóhatá'

-
-
törölt tag
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az exklúzivitàsnak. Az csak arra jó hogy porcosodjon, semmi màsra
Szerk.
A Halo MCC-n mai napig dolgoznak, mert régebbi rész felújítàs, updatek stb, még most is jönnek. Amilyen kutyaütő a 343i szerintem meg felesleges mellre szívni hogy sz@r, meg hàt "ExKlúzÍv". -
zsocy
őstag
Hát akkor nincs mese, irány a PS topik. Én is azt hallottam hogy a Haloval kapcsolatban ott van a legnagyobb tudás összegyűjtve
Ha mégis maradsz és megpróbálsz tenni valamit akkor csinálj először egy cache törlést, az többnyire segít, ha nem akkor uninstall, reinstall, ha az sem akkor gariztasd a boxot mert lehet valami baja van.
A cache törlést direkt nem írom le hogyan kell, mert megsértetted a szent xbox közösségünket, de azért a fórum kereső még a barátod ha mi nem is vagyunk már azok.

-
Deck
titán
válasz
üzenetére
Köszi. Komolyan mókolni kell vele, hogy elinduljon? Reddit-en több tipp is van amiket nem fogok végig szenvedni emiatt.. Exkluzív játék aztán el se indul
Nem számítva, hogy a PS topikba már rég kaptam volna tippeket. Igaz ott nincs olyan, hogy nem indul el egy játék.. Főleg ami exkluzív..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
New lial?

-
parandroid
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Hello, nyúljál
p
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
Korhadt Kibernetikus 2077?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
Több letöltött játék után nem indul el a Halo: The Master Chief Collection. Kifagy. Elindul majd mikor gombot kell nyomni, kidob a menübe és bezárul a játék.. Ez wtf?
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Amnyi esze azért csak van, hogy a reporrtba a helyes fordítàst írja bele.

-
PACSA75
őstag
Használ valaki Thrustmaster Ferrari 458 Spike kormányt? Segítsetek hogyan lehet a vibrációt bekapcsolni? F1 2020 ban be van állítva, de mégsem rezeg, nem tudom hol lehet még valamit állítani.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Wasteland 3 még nincs benne az xCloudban, és az xCloud csak annak elérhető, aki GPU előfizetéssel rendelkezik.
-
hombre[EU]
nagyúr
Wasteland3-at lehet coop-ban játszani egy gpu-s accountról úgy,hogy a másik streamel(xcloud) ? úgy értem: elég ha a másik nyit egy fiókot amire megosztom a gpu-t vagy neki is elō kell fizetni?
-
storm3
senior tag
Sziasztok, adott egy regi xbox fiokom amin egy olyan mail van(fo mail es egy alias(primary)) amit szeretnek megvaltoztatni, mert a fo mail kapja a vasarlasokrol/xbox esemenyekrol a visszaigazolo mailt es nem az alias, viszont en nem szeretnem ezt. Van ennek modja, hogy eltavolitsam totalban azt az emailt VAGY az aliast tegyem fo mailla es oda kapjam a sallang maileket?
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez így van, csak egy nagyon szűk réteg fórumozik.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fuuuuuuu!
Na, ha megoldjak azt az irtozatosan fostos, felhaboritoan borzaszto, indokolatlanul semmirekello floaty kamerat, meg az erthetetlenul onkenyesen ellenfelet koveto es ki-bezoomolgatast, akkor egy vegigjatszas erejeig en leszek a legboldogabb jatekos, az hotziher.
Nagyon szerettem azt a jatekot, de, hogy melyik allatnak jutott eszebe az a bena kamera, az egy remek kerdes.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Pár hónapos Elite V2 kontroller garija egyenesen a Microsofthoz szól vagy a Konzolvilágba vigyem vissza? Néha nem reagálnak a gombok... meg játék közben elszállt messzire egy műanyag a hátsó rèszről...
-
Edanhalmai
friss újonc
Igen,az volt az elso dolgom,de nem hasznalt.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Edanhalmai
üzenetére
Kontroller fw frissíteni probáltad? Nekem egyszercsak tök süket lett hívtam a suppotot és mondták frissítsem megtettem és jó lett.
-
Edanhalmai
friss újonc
Jo estet mindenkinek. Talan itt kapok valaszt..Mar a negyedik mikrofonos fejhallgatot veszem az xbox one konzolhoz. Par hetig rendesen mukodik minden,aztan a mikrofon elnemul. Minden mas rendben van. Van valakinek valami otlete mi lehet a problema? Ha ez szamit,nem gagyi fejhallgatokat vettem.
-
Zeki
nagyúr
Ha van minecraftom, meg game pass ultimatem is, skkor windos10-en miért nincs? Miért skarja hogy vegyem meg?.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Hidd el, az itteni játékosok száma a teljes felhasználói bázis maximum 0,2%-a, nagyon zárt közösség a PH."
A krém
-
Gabesz87
veterán
PC-hez vennék NBA-hez egy ilyen joy-t. Mi kell ehhez, hogy működjön a gépen? Valami Bluetooth receiver? Vagy van a dobozban valami vevő?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, ez megvan, köszi.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy érdemes-e belekezdeni, mert jön majd a többi rész is, vagy sem. -
duplaa
tag
Sziasztok!
Olyan probléma jött elő, hogy amikor bekapcsolom az XBOX-ot, minden más eszközt ledob a wifi hálózatról. Ahogy kikapcsolom, visszatér minden eszközre a net.Az XBOX kábelesen van csatlakoztatva a routerhez, ezen megy rendesen a net.
Reseteltem az XBOX-ot (mindent töröltettem vele, játékokat és beállításokat is), újraindítottam a routert, az áramból is kihúztam, visszadugtam. Ezek nem segítettek.
Digi netem van, Huawei EchoLife HG8121H routerrel (ezt adta a Digi).
Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond? Volt már valakinek ilyen?
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Meglepően gyorsan jönnek majd a további részek is

-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Komplett, mivel XGS cím.
-
Aciduzzu
aktív tag
Biztos volt róla már szó, azért leírom, hogy aki szereti az interaktív cuccokat, az tolja bátran a Man of Medan-t, én most fejeztem be, nekem tetszett. Pláne 300 forintért.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
HUNited
üzenetére
Igen, de csak konzolra. Amit te nézel az az Xbox One verzió. Neked ez kell:
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/minecraft-for-windows-10/9nblggh2jhxjDe légyszi a PC-t ne itt vigyük már tovább!
-
HUNited
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Miért nem fog tudni vele játszani?
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/minecraft/9nblggh537bl?activetab=pivot:overviewtab
A következő tartalmazza: Xbox Game Pass Ultimate
Rendszerkövetelmények: Operációs rendszer Xbox One, Windows 10, 17134.0 vagy újabb verzió -
Aciduzzu
aktív tag
Az Age of Empires III Def Edition az Xbox-ra is jön?
"...confirmed a release date of October 15 on Steam, the Microsoft Store and Game Pass"
Mert oké, hogy GP, de az lehet csak PC-re is.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
persil
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Az, igen. Szerintunk.
Attol, mert te szereted, mas szemeben lehet egy igazi hulladek. :)
Amugy, ha minecraft, akkor mindenkinek ajanlom tovabbra is a portal knights-ot, probaljatok ki! Sot, mindenki, akinek meg van gyereke, az foleg. :)
Szrk.: Meg creativerse, de az sajna pc exkluziv, szoval ne probaljatok ki boxon... :D
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már ne is haragudj de a Div1 annyit volt akcióban, annyiszor volt gombokért a kulcsosoknál... csak annak nincs meg több platformon is akit nem érdekelt vagy most kezdett el kockulni.

Lassan féléve nem volt cím GwG-ben aminek kett volna számomra értelme, az utolsó a Jurassic World volt vagy talán a Forza 6. A Project C.2 jó lett volna de ott maga a játék volt gyászos utólag.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
HUNited
üzenetére
Itt találod a kódokat, hogy hol mennyi:
https://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-minecraft/@ALL: Ezzel engedjük el a Minecraft PC témát! Köszi!
Ezentúl itt tudsz érdeklődni, lévén PC-s téma:
https://gamepod.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic_2/friss.html -
l.skywalker
Topikgazda
-
HUNited
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya
Nem akarok senkit megbántani a magánvéleményemmel, tudom hogy sokaknak ez a játék a mindene. Nekem van feleségem és gyerekeim, játszani nem nagyon van időm, de ha mégis, akkor megfelel valami éppen aktuális ingyenes Epices vagy Steam-es játék, ezerszer jobb grafikával. Ráadásul nem is értem a minecraft lényegét (nem érdekel annyira, hogy megtanuljam) -
Micsurin
nagyúr
válasz
HUNited
üzenetére
G2A, CDKeys, Kinguin, InstantGaming esetleg még.
Árakat meg tudod checkolni gyorsan az Allkeyshopon.
Pár éve a Win10 kiadást valami 400 forintért vettem Kinguinen. De a W10 verzióval csak kitolsz a sráccal, a Java verzió sokkal élvezhetőbb mert nem nyomorította le az MS a pénzéhségével...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig tökre úgy rémlik beírtam hátha kell még majd.
Szöveg felolvasó vagy mi zavart be, angol régiót kellett váltani, alapra tenni majd vissza.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

4 EURért vettem G2A-n (tudom lehúzós, nem ajánlott banda, de ők jöttek akkor szembe...).
Értem én, hogy neked nem tetszik, de a szutyok kifejezés eléggé túlzás.
IntelKiller7