Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Szerver lekapcsolások:
December 14.
• NFL 15
• NFL 16
• NFL 25 -
oriic
HÁZIGAZDA
Rajongoi Game Pass trailer Siman lehetne hivatalos is.

ollie:
Egy hete kaptak gepeket, akkor pl IGN irta.[link]
"This is a near-final preview unit, but it works"
Jelentsen ez barmit.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Október 1-15.Hamarosan bekerülő játékok:
Kiegészítők információk / frissítések:
• Gears Tactics pre-install
• No Man's Sky - Origins Update
• TES Online: The Lost Treasures of Skyrim eseményÚj Perk-ek*:
• Black Desert: Special Gift Bundle
• Vigor: Armed Outlander Bundle
• Phantasy Star Online 2: Episode 5 Update Bonusconsisting*Csak Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek.
Kódok és beváltás elérhető, konzolon ill. a Game Pass mobilalkmazásbanElhagyó a konzol:
Október 15.
• Felix the Reaper
• Metro 2033 Redux
• Minit -
l.skywalker
Topikgazda
-
i@lex
őstag
Ez a Mafia 1 Remake nálam mindenidők legjobb felújítása lett. Hihetetlen milyen tisztelettel és odaadással nyúltak hozzá.
Nem sok story-orientált játék mondhatja el magáról, de ezt kétszer egymás után végig vittem, medium és classic nehézségen.Classic-on a verseny igazi régimódi nehézség, párszor felemlegettem a készítők felmenőit.
Egy ilyen színvonalú 4. részt elviselnék. -
Deck
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
TLOU2, RDR2 esetében is volt ilyen nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
Egy ideje elég komolyan foglalkoznak a crunch-al. Szégyenfoltja a szakmának. Így, hogy ez ilyen nyíltan kikerült - ráadásul Schreirer-től - ennek szerintem tuti lesz valamim folytatása.
Szerk.: és mielőtt valaki félreértené, a crunch teljesen megszokott dolog. Minden stúdió él vele. Pont ezért furcsa, hogy ennek most külön figyelmet szentelnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hataridos munka, szerintem ez annyira nem meglepo. Az extra munkat ugyis kifizetik. Nem hiszem h kesne a jatek.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Sajnos ezt a One S cicergést csak megerősíteni tudom. Kb. másfél éve vettem egy ilyen cicergős gépet. Felhívtam az Xbox supportot és elég bunkó módon ráztak le. Kijelentették, hogy "hangos One S" problémát a Microsoft nem ismer, beküldhetjük a szervízbe ha akarom de vissza fogják küldeni érintetlenül. Mondták hogy éppen akkor volt egy ilyen eset, az a srác is fel volt háborodva. Ezek után kicseréltem a gépet és az új is pont ugyanúgy cicergett.
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy néz ki ára van a megjelenésnek. A CDPR-nél kötelező crunch-ot vezettek be (a crunch nem tudom magyarul mi lehet, de ez az a szituáció, amikor keményebben kell dolgozni, hogy elérjék a kitűzött célt). Ennek egyik eleme, hogy heti 6 napot dolgoznak...
Így, hogy ez kiderült, vajon lesz megint csúsztatás?
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez jó hír. Akkor elméletileg a venom aksi és dokkoló is kompatibilis. De jó is lenne.

-
Siffredi
senior tag
Srácok, én csak 4-es voltam matekból, de ha 1:3 arányban váltja a gold-gpu-t, akkor az éves előfizuért cserébe 4 hónap jár, nem?
-
Beniii06
addikt
válasz
TaRka94
üzenetére
"első bekapcskor azt mondtam annyi hangja van mint a set top boxnak"
Aktív hűtéses beltérid van/volt? Az komoly. Szerintem azért volt hanja az S-nek, jobban mint az X-nek és még alkalmanként ott volt az a "cicergő" hang is. Keress vissza a topikban, sokan panaszkodtak rá.
-
lmno
őstag
A Series X-es controllerrel kompatibilis lesz a jelenlegi One-os Play and Charge Kit?
-
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez csak tűnik brutálisan gyengének?
Egy címet nem ismerek ebből. -
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az meg ingyen volt annyiért. Kíváncsi lennék mennyit adott el abból az MS.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezen agyaltam valamelyik nap, hogy mennyibe került a plasztikázás, mert azokat a koffereket a szemed alól még a ferihegyen is gépi segítséggel tudták volna leemelni

Látszik a csemete mennyiség és a "sok" alvás, nah. -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jah..még nem láttam az új szereplőgárdát
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehet nem véletlenül
Amúgy ki az az úri ficsúr az xbox képeden? Már akartam kérdezni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
WTF
Xbox Live Arcade... -
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezmiez?

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
zsír. csak 1 van meg belőle

-
Zoleee83
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na mennnnyyyyéé' már!

Fenébe hogy csak nov 10.-től lesz megint boxom.Tényleg, nagy átlagban mennyi ideig marad egy játék a GP-ben?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Lol, az első GOLD játék amiről még csak nem is hallottam soha.
Slayaway Camp: Butcher’s Cut -
RudY
addikt
Nincs ma megnyugtatóbb dolog, mint a Microsoft Flight Simulator és magyar versek kombinációja
[link] -
akooos
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Doom Xcloudon
De jó lesz. -
törölt tag
válasz
Dzsuri89
üzenetére
2017. novemberben vettem bf alatt az első (két) one s-t.
(#220441) negyven2
Akkor így jártam, idáig csak a FM7 miatt voltam hajlandó használni az a pörgő-forgó izét (odd), még lelkileg fel kell készíteni magam, hogy az 5. része miatt is bűnbe kell esnem.(#220439) Tomi0703
Fordított sorrendben haladtam idáig (7, 6), és még nagyon sok van hátra a 6. részből, csak a porsche kieget csináltam meg, úgyhogy másfél év múlva lesz aktuális az eddigi tapasztalataim alapján.(#220444) IntelKiller7
Cdkeys-en out of stock.(#220445) StLui
Ahogy én sem fogom fel, hogy miért jó egy nolifer mmorpg-ben növelni a számot, különbözünk. Amúgy kitartást kolléga! 19HIPA nyomtatvánnyal fogok álmodni
-
negyven2
nagyúr
-
S@c@
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Doom eternal es Forza

-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
FM7 nagy meglepetés, akkor reménykedhetünk régebbi ms címekben ezek után. One-ra megjelent forzákból csak a FM5 hiányzik, hátha egyszer ezt is hozzánk vágják valamilyen formában.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha rákapsz nem lesz az félév.

mod.: A GOTY-ot mindenképpen vadászd le akcióban ha tetszik a GP-ben lévő alap. Belekezdtem a kiegekbe és tényleg igaz amit többen állítanak, az alapjáték csak a bemelegítés a kiegek előtt.

-
akooos
veterán
válasz
Crytek
üzenetére
2 Xboxom van, családban van homeolva, úgyhogy ez a megoldás kiesett
Nem annyira fontos a minél olcsóbb megoldás, ígyis úgyis ki van használva, tehát ha kell, akkor fizetem a havi 4200-at
Csak ha már úgyis lesz EA Play konvertálás, akkor abból vennék egy évest a havi helyett. oriic: köszi, akkor október végén veszek egy évest, aztán majd lesz ami lesz

-
Crytek
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Inkább keress olyan embert aki szívesen Home-olna és még nem használta fel a live gold GPU-re való átalakítást...
Vesztek közösen 2 év brazil goldot rátoljátok a még 300ft-os gpu-t és megvagyok fejenként 2 évre kb 12ezer ft-ból ea playel, xbox/pc-s game passal és xclouddal..Én pl szívesen benne lennék de én már előttem ezt az átváltást rég. És nem igen tolonganak azok akik még nem

-
akooos
veterán
Segítsetek fillérba...ni

Ha veszek most 1 év EA Accesst (Playt) 5500-ért, akkor azt mennyi GPU-ra fogja konvertálni a rendszer, ha összeolvad? Tegyük fel, hogy most nincs GPU-m. Megkapom a 12 hónapot, vagy ezt is 1:3 arányban konvertálja?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A Witcher 3 végigjátszása a két kiegészítővel 5 évembe telt.
(Jó, néha mondjuk hónapokig el sem indítottam...) -
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
"Én csak felvázoltam a hülye mentalitást, nem vagyok része"
Tudom, ezt nem is firtattam.Szoval, ha engem nem zavar, hogy valamiert fizetek mas meg ingyen megkapja, mas valakit pedig zavar, akkor az en gondolkodasmodommal van a baj es en nem tudok az ettol elterovel mit kezdeni...?
Kicsit kibontom. Ha en fizettem valamiert, masnap te pedig ingyen megkapod, akkor reszemrol ennyi is volt, vagy veled orulok, vagy szimplan nem erdekel ismeretsegunktol fuggoen. Ha mas valaki megveszi es aztan en ingyen megkapom, akkor en rohadjak meg, mert ingyenelo mocsok vagyok.Tehat valoban a masodik eset a normalis es az en gondolkodasmodommal van a baj?
-
sith7
félisten
köszi a választ mindenkinek
kipróbáljuk
-
chipesz
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De tudjuk, legalábbis ezt én hivatalos forrásnak tartom.
EA Access members can enjoy up to 10 hours of play time at launch, along with 10% off the purchase of the full game.
-
sith7
félisten
EA access - szel a SW Squadrons játszható/kipróbálható lesz ?
-
parandroid
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó, hát én is egy kezemen meg tudom számolni, mivel játszok (forza, meg forza, meg néha egy kis forza), a többit meg kiadom bérjátszásba. Kisebbik lányom heti 1 játékot ledarál, ha olyanja van.
p
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
Amennyi van... A Witcher magában elég lesz nekem fél évre, így, hogy a feleségem HO-ban nyomja megint...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vannak olyanok, mint a Metrok, ami nem is igazán nekem való. Az RDR2-t így, hogy benne volt a GPU-ban, legalább megnéztem, de arra, az én angolommal, megint kellett volna fél év, mikor játszom is.
-
parandroid
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Amennyi játékod van, vagy amennyit végig tudnál játszani?
p
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából az emberek harácsolási vágyára építenek a leárazásokkal, nekem is legalább kétszer annyi játékom van, mint amit végig tudnék játszani és nekem tíz alatt van ez a szám...
-
parandroid
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Úgy érted, hogy nem értem, mi a baja a sok hülyének, amikor egy fizetős szolgáltatás fejében kvázi ‘ingyenes’ (valójában nem, mert a szolgáltatásért fizetni kell) lesz valami, amit korábban megvett?
Azért érzed, hogy ez kicsit olyan, mint amikor felháborodsz rajta, hogy megvettél egy filmet lemezen, aztán meg felkerül a netflixre, vagy leadja a tv?
p
-
csuvicsuva
addikt
válasz
persil
üzenetére
Én csak felvázoltam a hülye mentalitást, nem vagyok része. Egyébként kéne, hogy érdekeljen, mert a sok hülye később még hatással lehet az MS bizonyos döntéseire.
Már ne haragudjatok, de körülbelül pont ti ketten vagytok azok, akik rohadtul nem tudtok a sajátotoktól eltérő gondolkodásmóddal mit kezdeni. -
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Na igen.
-
parandroid
félisten
válasz
persil
üzenetére
A másik meg az, hogy a gwg játékkal úgyis csak akkor játszhatsz, ha van aktív goldod, szóval ilyet megvenni amúgy is teljesen valid, és életszerű szcenárió.
Szerk: Ha meg az a hipotetikus forgatókönyv valósul meg, hogy a gold beleolvad a gp-be, és az eddigi gwg-k is a gp részei lesznek, akkor is érvényes marad a dolog, mert az is ugyanúgy előfizetéses. Ez meg amúgy is elég valószínűtlen, kb képtelenség azt a rengeteg különböző szerzői jogi zsákutcát működőképes modellé összefésülni (ha még arra sem képesek, hogy a saját studiójuk játékait néhány év után a saját store-jukban tartsák).
p
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Most nem azert, de ez a resze kit erdekel?
Ha epp penzbe kerul es sajat dontesedbol megveszed, akkor a tied. Ha kesobb ingyenesse valik, akkor neked semmi sem lesz rosszabb, marad a jatekod, amit vettel magadnak.
Sosem ertettem ezt a hulye mentalitast, hogy "rohadjon meg, aki kesobb ingyen kapja, mert en anno fizettem erte".
Annyi mindent megvettem mar, mielott gwg-ben adtak volna, hogy hihetetlen, megsem erdekel. En onnantol tudtam vele jatszani, hogy megvettem. Ha most meg ingyenes, akkor legalabb tudom ajanlani masnak is, hogy toltse le, amig lehet.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szerinted mekkora shitstorm menne az MS felé azoktól, akik megvették?
Sokan már egyenesen a Motorsport 7-et jósolják.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mivel lekerült Store-ból, így semmi esélyt nem làtok rà, bàr gondoltam erre én is.
-
inter89
csendes tag
Ha lövöldözős rpg-s játékokkal játszotok xboxon azt kontrollerrel, vagy esetleg billenytű egér kombóval csináljátok?
Mert eddig pc-s voltam, nemrég xboxra váltottam, és kontrollerrel sokkal nehezebb, a pontos célzás, fordulás stb.🙂
Ti hogy játszotok?🙂 -
mike1334
veterán
Lesz meglepi gwg játék a next gen előtt utoljára, vagy bejelentik, hogy megszűnik a gold?
-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, ennyiért bőven megéri végre
-
Tomi0703
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
& #220395) Beniii06: Koszi.

Szerk.: Ha mar offolok... Tudja valaki, hogy BF V-ben tamogatott az eger es a billentyuzet?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
köszi a kiemelést! én is átsiklottam rajta múlt héten, de így még az utolsó órában sikerült behúzni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Okos Otthon / Smart Home
- Raspberry Pi
- Ubuntu Linux
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De jó lesz.