- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
tylerhun
tag
Nézd, van most itthon egy sima arcade xbox (ez a falconos), az működik a saját kontrollerjével, van egy pro xbox (ez a jasperes), ez is működik a saját kontrollerjével, viszont nem akarja látni/megtalálni az arcados xbox kontrollerjét, pedig tudom, hogy jó, nem rég játszottam azzal is. Nem értem mi lehet a gond, a boxon is többször rányomtam, hogy keresse a kontrollereket, úgy, hogy mind a kettő és úgy is, hogy csak egyik-másik volt bekapcsolva, de csak azt a kontrollert hajlandó látni, amelyik alapból hozzá volt...
-
tylerhun
tag
válasz
tiv83us #34015 üzenetére
Van jelenleg nálam két box, az egyik egy jasperes, a másik egy falconos. Eddig a falconost használtam, most szereztem egy jasperest, szóval gyakorlatban mind a két kontroller jó, mert használtam őket, de a falconoshoz tartozó kontrollert nem akarja látni a jasperes (fordítva nem próbáltam még).
-
tylerhun
tag
Szereztem egy plusz kontrollert az xboxomhoz, de nem akarja érzékelni. Elem új, és bár egy régebbi xboxhoz volt (kb 1,5 év van a gyártási időpont között), de nem hiszem, hogy ez problémát kéne okozzon. Any ideas?
-
tylerhun
tag
válasz
szaszlaci #33635 üzenetére
Oké, legközelebb linkelni fogom.
Hol olvasom ezeket? Hallomás és én ennek szeretnék utánajárni, mert nem olvastam még erről soha és hátha van valakinek ilyentéren tapasztalta itthon.
Nem tudom biztosan, hogy ilyen történhet-e és ha igen, hogyan, kíváncsi voltam csak, hogy itt hallott-e már valaki ilyenről.
-
tylerhun
tag
Volna egy kérdésem a tisztes közönséghez, mert kaptam egy rosszabb hírt arról, hogy ha ratyi hdd-t teszek az xbox-omba akkor tönkrevágja. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, ha igen megosztaná a közönséggel?
Hogy lehet kiszúrni ezeket a hdd-ket? Példának okául linkeltem egyet.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320416806343&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
-
tylerhun
tag
-
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest