- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
tylerhun #34366 üzenetére
Nekem is van PAL, NTSC, NTSCJ játékom, és simán megy mindegyik. Szvsz ez semmit nem számít a box le tudja mindet játszani. Egyedül ott lehet a gixer, hogy az NTSC és NTSCJ játékok csak 60Hz-en hajlandóak futni, szóval ha a TV-d nem tudja, akkor nem fognak elindulni. De ez nem a gép korláta, sokkal inkább a TV-é. Monitoron és LCD TV-n ilyen gond nem lesz, csak CRT fordulhat elő szerintem.
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
tylerhun #33631 üzenetére
Nem lehet, hogy úgy "rossz", hogy nem jól, vagy egyáltalán nincs rátéve az a file, amitől a box látni fogja?
Linkeld már be, hol olvasod ezeket!
És a "Link" gombot használd már légyszi!mz.x523: 3 éves Microsoft gari van erre a hibára. (Gyártástól, ott van a hátulján.) Ha nem volt megbontva a géped, nincs baj. Ha mégis, ne itt kérdezz, privátban segítek.
f27: te csupán két pontra válaszoltál. Hogyha megkérlek, tedd meg a többire is, be is másolom újra, sőt meg is számozom, így a válaszadás könnyeb lesz.
1. De ezt írod, a borda elveszi a hőt (nyílván), na de akkoris a GPU a legforróm játék alatt, a borda csak megközelítheti azt. Ebben egyetértünk?
2. Aztán azt is mondod, hogy a borda teteje nem olyan forró. Nyílván. Kikapcsolás után a borda (mivel sokkal jobb hővezető a levegőnél) kiegyenlíti a hőmérsékletét az alján, a tetején, az oldalán nagyjábol egyformára. Ebben egyetértünk?
3. De mit értesz a körülötte lévő alkatrészek alatt, azokat, amik a borda szélénél található? Mert a borda alja és széle biztos hogy nem lesz pár foknál melegebb kikapcsolás után. Egyetértés?
4. Aztán akkor azt mondod, hogy nem a GPU tokja szakad fel 90%-ban? Mert az sosincs 30 fokos.
"akár 80-90fok is lehet! ha akkor fogod és kikapcsolod a géped akkor ez a 80-90 fok fog terjedni a gépedre vissza!"
Mégegyszer. Hova fog terjedni, pontosan?
-GPU mag (ami a legforróbb rész)
-GPU foglalat (ami forróbb, mint a borda oda eső alja, hisz azt közvetlenül fűti a mag, nem a levegőn keresztül sugároz csak)
-SMD-k a GPU körül (szintén üzem alatt a legforróbbak, míg sugározzák a hőt a körülöttük lévő alkatrészek.)
-esetleg a bordához nyomott RAM IC-k? (szintén bírniuk kel a hőt, ráadásul nem ezek, hanem a különálló, borda nélküliek szoktak tönkremenni)
-vagy máshova?Ugyan az utolsó kettőre írtál választ, de mégsem a kérdésemre válaszoltál, hanem tereled a témát.
Persze reagálok arra is, amit írtál.3. (nálad 1.) itt a kérdés a bordára irányult, nem pedig az alkatrészekre. Aztán akkor tisztázzuk, mi megy tönkre 90%-ban, a GPU forrpontjai, vagy a körülötte lévő alkatrészek??
4. (nálad 2.) Szintén nem a kérdésre jött a válasz. Persze hogy légáramlás mellett alacsonyabb lesz valamivel mondjuk egy GPU borda melletti elko hőfoka. De könyörgöm, ez kit érdekel? Nem az megy tönkre, hanem a GPU !! És az utóhűtésre az van hazudva, hogy a GPU-t védi meg.
-
Djuree
félisten
válasz
tylerhun #33631 üzenetére
én nem hallottam ilyenről. egyáltalán mi az hogy ratyi hdd? hamisított, vagy használt? sztem tönkretenni nem tudja, max. nem látja a winyót, vagy nem tudja rendesen olvasni. ezt kiszűrni nem lehet látásból. de sztem kicsi az esély ilyenre. legalábbis én még nem tapasztaltam ilyet, pedig volt már pár használtan vett winyóm.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest