- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zoloft
tag
válasz
CooLM@$TeR #2642 üzenetére
Ebay-en mintha láttam volna...
-
Zoloft
tag
Játszott már valamelyikőtök az Ace Combat 6-szel? Milyen a stuff?
-
Zoloft
tag
Úgy tűnik az IXtreme-nek mégis van létjogosultsága...Szerencsétlen bannolt userek a hibás stealth pre-patched image file-okkal szívták meg... (hú de ronda mondat lesz).
Az elgondolás jó tehát, már csak az iso-kat kell használat előtt lecsekkolni pl a XDVDMulleter-rel. -
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2587 üzenetére
Váó, már nyugodtabban hajtom álomra a fejem.
-
Zoloft
tag
válasz
(Kolombusz) #2569 üzenetére
Rádobsz még pluszban egy Freezert és azt várod mikor száll föl...
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2560 üzenetére
Wow! Ha ez igaz ez elég kemény gyomros lesz a M$-nak...
"Ami biztos: C4E is megmondta, hogy ami miatt bant kaphat valaki az a nem 100% stealth ripek miatt van. Tobb olyan progi van ami megmondja, hogy full stealth e vagy sem, es az ixtreme sem kepes kiszurni minden hibat a lemezekben."
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2546 üzenetére
Remélem az, ami a képen látható...
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2547 üzenetére
Igen..ezért flashelem én is Xtreme-re. Legalább a fej ne dögöljön meg.
-
Zoloft
tag
Juteszembe..van valakinek eladó VIA chipsetes SATA vezérlője? Megvenném!
-
Zoloft
tag
válasz
(Kolombusz) #2494 üzenetére
Hát a 17-es tft nem passzol a kanapéhoz, eléggé PC feeling lesz. Azért fő a kényelem
Ami mellette szól az az 5.1. Az is igaz, hogy ha csak "magadnak" játszol, akkor jó ám a füles megoldás is.
Gondolom fotelből játszanál. -
Zoloft
tag
válasz
gabkadrummer #2478 üzenetére
Megy, ha van megfelelő bemenete
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2467 üzenetére
Marad nekünk az XLink Kai...
-
Zoloft
tag
Hát mióta megvan a boxom, túrom a netet infó után bőszen, de mindenki sötétben tapogatózik és pletykákra épít. Van aki váltig állítja hogy az 1.3 IXtreme szinte 100%-osan védetté tesz LIVE-on, van aki azt mondja, ezer más dolog lehet amiből az M$ rájöhet, hogy piszkált a géped...fene tudja. Elég merész dolog bármelyiket is 100%-ra kijelenteni.
Szerintem. -
Zoloft
tag
Jelenleg egy klasszikus 82-es TV-n játszom (4:3 , No-HD
). Van egy 19"-os monitorom (TFT), megéri beruháznom egy hozzávaló kábelra? Sajnos a monitor sem 16:9....
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2437 üzenetére
Szerintem jól érted, hogy hogyan gondoltam ezt a hozzászólásom.
Értelmezd újra. -
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2434 üzenetére
Google-ben régóta találhatsz ilyen "híreket"
Mindig felröppen egy hasonló és jön a cáfolat. Pár napja egy ismerősöm kissrácának a gépe vörösödött be, nem volt ilyesmiben része...
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2433 üzenetére
Ha visszaolvasol én is fél órát írtam korábban...csak volt aki nem értett egyet.
-
Zoloft
tag
Talán itt is találhatsz ilyet : http://www.shoxx.com/catalog/default.php
-
Zoloft
tag
Hasznos oldal lehet : www.gamepointsnow.com
Én már rendeltem innen
-
Zoloft
tag
Hozzájutottam a COD3-hoz...hát látványvilágban, játékmenetében szerintem simán egy lapon lehet emlegetni a COD4-gyel...és ugye ez only konzol
-
Zoloft
tag
válasz
Hege1234 #2346 üzenetére
Én személy szerint nem írtam még erre a lemezfajtára, bár hallottam a létezéséről.
A boxnál van egy urban legend a PIO + Verba páros, ami még 2006 elején maradt meg a közérdeműben és valóban van benne némi igazság. (bár én is a Ricoh mellett voksolok)Kis ellenpélda : 25 RiDisc DL-t pörköltem a napokban. Mind hibátlanul működik, azonnal és gyorsan megkajálja a gép. Lehet, hogy szerencsém volt? Nem tudom...mindenesetre én saját tapasztalatokra szeretek alapozni.
Azt kellene megtudni, hogy az általad említett lemez honnan, melyik gyártótól származik.
-
Zoloft
tag
válasz
(Kolombusz) #2320 üzenetére
Ez így van
-
Zoloft
tag
válasz
CooLM@$TeR #2317 üzenetére
Pü ment.
-
Zoloft
tag
Megfogadtam, vettem. NEC író ki Pio be.
Előző kérdésemre visszatérve : az új IXtreme-et érdemes flash-selni? Mert ha nem jelent tul sok uj dolgot, akkor inkább nem flash-seltetném havonta a boxot..
BlackSite Area 51 USA XBOX360-PROTOCOL - region free
Beowulf USA XBOX360-SuperX360 -
Zoloft
tag
Beowulf_USA_XBOX360-SuperX360
PAL-ra is
-
Zoloft
tag
Bocs, ezt az előző hsz-emhez akartam, de kicsit elkéstem...
Szóval hozzájutottam 25db-os Ridisc hengerhez 5K-ért...szeretni fogja a Pio és a box?
Ha jól tudom Ritek az "alapanyag"... -
Zoloft
tag
válasz
LordVader80 #2283 üzenetére
Ez nem igaz, én most játszottam nemrég CoD4-et.
-
Zoloft
tag
válasz
qpakcovboy #2281 üzenetére
Szerváltam egy pio írót..hátha
-
Zoloft
tag
válasz
qpakcovboy #2279 üzenetére
Szerinted ez a lemez hibája volt?
-
Zoloft
tag
Ma vettem 3 fajta DVD lemezt. 2 Verba, 2 Memorex, 2 Ricoh.
Az egyik Memorexre írt NFS: Most Wanted a disc behelyezése után 20 mp-cel (töltőképernyő) lefagyott....
A többire írt játékok jól pörögnek...Kicsit frusztrál a dolog. 6 db DL-t dobtam a kukába eddig.
Más: Ridisc, Datawrite márkákról tud valaki valami infót?
Mégmásabb : Lehet hogy Vista alatt nem annyira jó ezeket megírni?
-
Zoloft
tag
válasz
qpakcovboy #2272 üzenetére
Akkor lehet a philips a hunyó (mert ugye az csak a márkanév, "alatta" valószínűleg más média szerepel) ... Damn.
-
Zoloft
tag
Bocs a kényes témáért, de nyersanyagtól függetlenül a Splinter Cell : DA, a Burnout Revenge és a Flatout : UC neten keringő verziója hibás (koszos lemez effekt és fagyás a menüben).
- 5 Ricoh/Philips
-
Zoloft
tag
Valamit nem értek...játszottam a BioShock-kal DX10-es csúcs PC-n és ma boxon...semmi difi nem volt a grafikában, pedig a box ugye nem dx10-es. Érdekes...mindenesetre nagyon örültem, hogy beruháztam egyre
-
Zoloft
tag
-
Zoloft
tag
Amennyire nem tudhatod, hogy az új ixtreme vagy a stealthes pre-patched cuccok valóban megvédnek-e, annyira nem tudhatod, hogy a M$ valójában mi alapján detektálja a "megpiszkált" konzolokat...
Ha a "nagy nevek" külföldi fórumokon nem tudnak erre egyértelmű választ, akkor úgy gondolom te sem. Ellenkező esetben minden tiszteletem a tiéd.
Ami biztos, ez az 1000-ből egy arány kicsit merész kijelentés, sehol nem láttam publikálva eddig. -
Zoloft
tag
Sziasztok, ha tudnátok ajánlani valamilyen über logikai játékot a gépre (nem arcade, letölthető verzióra gondolok), nagyon hálás lennék!!
-
Zoloft
tag
válasz
(Kolombusz) #2199 üzenetére
Az a 3 perc inkább 30....
-
Zoloft
tag
válasz
JamesHolden #2191 üzenetére
Az enyémen még a régi kisebb fajta van/volt. Az egyik konzolboltban állítólag tudnak rá szerezni, de sztem egy szétszedett boxon azért látszik, hogy belepiszkáltak, függetlenül attól, hogy utólag ragasztanak-e rá matricát.
-
Zoloft
tag
Sziasztok!
Esetleges flash-elés esetén egy sérülésmentes matrica visszaragasztásával is ugrik a gar?
Észreveszi a M$? -
Zoloft
tag
Ha valaki pro flash témában légyszi dobjon egy pü-t nekem...
Lenne pár kérdésem.... -
Zoloft
tag
válasz
qpakcovboy #2099 üzenetére
Nem rendelnék újat, csak vicc volt. Én sajnos olyan vagyok, hogy tudom magamról, sosem utaznék fel csak azért Pestre, hogy csereberéljek használt játékokat. Ha van egy kis szerencsém még mindig olcsóbb megoldás a flash (senkit nem akarok rácsábítani, privát vélemény).
-
Zoloft
tag
válasz
qpakcovboy #2097 üzenetére
Nos ezzel az xbox vásárlásánál már nem árt tisztában lenni.
Háát előfordulhat...ha ez bekövetkezik, veszek az ebay-ről másikat -
Zoloft
tag
válasz
qpakcovboy #2092 üzenetére
Akkor jön a szervíz hozzáértőkkel : http://x-media.xel.hu/index.php
-
Zoloft
tag
Egy kérdés...nem nagyon tiszta nekem ez a garancia..az eladó 1 évet vállal a boxra, ezen felül van még két év M$? Hogyan tudom adott esetben érvényesíttetni?
(Nagyon hajlok a flash/ventimod felé....)
-
Zoloft
tag
Bocs ezt is az előző hsz-ba akartam, de xaraxik a fórum...szóval
mennyi az esélye, hogy esetleges garis cserénél az új alaplappal, stb szerelt boxot kapnám? (egyébként olyat hallottam, hogy igazából semmit nem számít az új gyártási mód....sőt a hűtésen is negatív irányban változtattak) -
Zoloft
tag
Sziasztok, tanácsra lenne szükségem...szóval a helyzet a következő, egyik jóbarátom megdobott a minap egy rakás game-mel (nem eredeti
), namost a boxom 3 hónapos, garanciális. Mit tegyek? Flash és ha már megvan a rakás game, akkor játszam is, vagy többet ér a 3 év gar? (mivel jelenleg lakásra költekezek természetesen nem fogok minden héten eredetit venni).
Tudom hülye kérdés, csak jól esne egy bátorítás bármelyik oldalról is!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest