- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
alibaba78 #42845 üzenetére
Leírom, hogy nekem mennyit érnének a játékok. Szigorúan azt nézem, mit mennyiért tudnák megrendelni használtan kintről. Van olyan is amit drágábban lehetne beszerezni de nekem ennyit ér.
- NFS Undercover (Magyar felirattal) 3500Ft
- COD 4 4000Ft
- Condemned 2 2000Ft
- Rainbow 6: Vegas 1-2 2000-3000Ft
- GTA 4 + Episodes from Liberty city 6000Ft
- NFS Most Wanted 2000Ft
- CM Dirt 1 2500Ft
- Tiger Woods PGA Tour 08 2000Ft
- NBA Live 07 1000Ft
- Fable 2 (Magyar felirattal) 4000Ft
- Gears of War 3000Ft
- PGR 3 1000Ft -
Def26
félisten
válasz
alibaba78 #42854 üzenetére
www.jatekaim.hu itt néz körül, ha reális árakat akarsz használt játékokra., Ebből ki tudsz indulni.
Egyébként miért adod el? Sok a meló?
Ha azon spórolsz akkor hozzám jöhet Gebriel játéka is. Én majd átpostázom neki.
-
-
_ak_
addikt
válasz
alibaba78 #38285 üzenetére
Hogy konkrétan az az átalakító működne-e azt nem tudom, de én egy 2 portos hdmi switchet vettem a boxhoz így megy a pc és a box is, de nem vagyok megelégedve vele, mert mind a pc, mind a box hülyén viselkedik tőle.
A box újraindul, ha csatornát váltok, a noti esetében , meg villog a monitor ha bejön a képernyő kikapcsolás.
Vettem egy hdmi dvi kábelt is, de azzeal nem müxik sem a box sem a noti.
(pedig kéne mindkettőnek)
A két kábeles megoldás viszont működik, csak érdemes észben tartani, h a kompozit kábel gyakorlatilag széthullik burkolat nélkül, amit viszont muszáj leszedni, h elférjen a hdmi kábel is (1. hsz).
szerk.: hdmi dvi konverzió vesztesség mentes, mindkettő digitálisan továbbítja a jelet.
-
Thome
veterán
válasz
alibaba78 #38278 üzenetére
Szerk: Látom, nem analóg akarod, de elmondom, hogy azzal az átalakítóval ugyanúgy analóg kapod a jelet meg. Mivel átalakít. Ha tévedek, javítsatok!
__________________________________________________________És mond, így nem lenne egyszerűbb?
Egy bolt példaképp: LINK
Lehet hogy drágácska, de ez már egy kiindulópont lehet, és így gond nélkül tudod használni az optikai kábelt is hanghasználatra, nem kell mókolni a HDMI, AV kábel összehozásával (Nem fér meg alapból a kettő egymás mellett, képletesen)
-
-
Djuree
félisten
válasz
alibaba78 #27534 üzenetére
red alert3 szar lett nagyon. ne vedd meg semmiképp. inkább nyomjad pc-n a 2-őt, az sokkal jobb
killzone meg nincs is boxra
ps3-at meg vigyed innen a francba
Kasza08: miért kéne azt nekik beadni
cseréltem házat és kész. semmi közük hozzá. ha akarom akkor akár szarral is bekenhetem, miután az enyém azt csinálok vele amit akarok, ez a garit nem befolyásolja
-
-kdM-
senior tag
válasz
alibaba78 #27496 üzenetére
a profil helyszin nem ugyanaz mint az account "helyszin"...a profil inkabb a tobbi jatekosnak szol, az account pedig a reszletesebb konkret cimmel tel szammal meg stb.
egyebkent mindkettot lehet gond nelkul allitgatni (az elobb kiprobaltam)
asszem a nick nevet is lehet valtoztatni de ahoz kell ms pontnem biztos hogy minden megfelel a valosagnak amit leirtam, mertekkel csesszetek le ha valamit rosszul irtam
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest