- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
-
szaszlaci
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
Dr.Burn #35690 üzenetére
miért lenne csalás leszedni a matricát
saját géped, azt csinálsz vele amit akarsz
az meg hogy a joy mellé igényelsz egy másikat is, az megint nem csalás, mivel a régit ŐK nem kérik be, nem tehetek róla hogy 2 joyom leszha bekérnék akkor csak 1 maradna
(eleve nem 10k-ért kellene vesztegetni egy 500ft előállítási költségű dolgot)
-
szaszlaci
addikt
válasz
Dr.Burn #35573 üzenetére
HDMI digitális, nem hinném hogy ilyet csinálna.. vagy megy vagy nem.
Eredeti játék? Ezt ennél figyelembe kell venni.
HDD-ről megy?
Fagyások vannak?Aztán csak tippelni tudok: konzol haldoklik, de az meg fogja magát adni hamarosan.
Más: Fuel of War : kb a felénél vagyok, nagyon jó. Háborús FPS Gears of érzéssel. Területfoglalós és -megtatrós, multi orientált. Emberek ellen, elég jól néz ki, gyors.
Lehet mini helikopterrel, kicsi bomba kocsival, ilyenekkel is támadni az ellenséget. Vannak járművek is. (Tank.)
Nekem tetszik a játék. -
Dr.Burn
őstag
válasz
Dr.Burn #35537 üzenetére
[link] erre valaki?
Kicsit bövebben az esetröl: Jatszok egy darabig pl. GTA kapok egy uj küldetest töltesnel ugye mindig elfeketedik a kepernyö es egyszer csak kifakulnak a szinek es elkezd vibralni a kep. Ekkor probaltam meg allitani a Display settingsben felbontast, de mindenre azt irta hogy "not supported" aztan kikapcsoltam a boxot es utana mar nem is volt kep csak azt mondta az alapbeallitasra is hogy "not supported". Microsoft oldalan erre az esetre azt irtak hogy csatlakoztatasi problema, lehet hogy a hdmi kabel döglödik?(eredeti microsoft) Vagy esetleg lehet hogy a konzolnak van valami baja? Bar ilyen esetröl meg nem olvastam....... -
szaszlaci
addikt
válasz
Dr.Burn #35341 üzenetére
Gyártás +3 év, elég a Micr. matrica sértetlen megléte.
A másik kérdésedre itt válaszolok, mert az X hűtés topik most zárolva van. Tehát a RAM-ok minőségével nem hinném, hogy baj van, Hynix memóriákat használ, mint még rengeteg egyéb PC-s cucc is, nem a Micr. gyártja, hanem megvásárolja.
Szóval valoszinűleg a hűtéssel van a baj itt is, abban az esetben, ha tényleg tönkre mennek a RAM-ok. És nem csak egy újabb pénzkereseti hűtésmód ez is.
De mivel gyárilag is hűtve vannak az alsó chip-ek, elképzelhető, hogy tényleg túlmelegszik, és van értelme. -
heihachi
addikt
válasz
Dr.Burn #35189 üzenetére
A headseten csak a beszélgetések mennek, a játékok hangját nem nyomja rá, hiszen, akkor a beszélgetést nem hallanád. De ha jól emlékszem, azt is be lehet/kell állítani, hogy a TV-n, a headseten, vagy mindkettőn menjen a beszélgetés. Illetve ki be lehet kapcsolni a headsetet a rajta lévőgombbal. Egyéb ötletem nincs.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Dr.Burn #34710 üzenetére
Gears 1-2, Dead Space, HALO 3, Dark Sector, Turok nekem tetszettek.
zack: inkább újat vegyél. Amúgy a tápcsatiból. Van valahol kép róla, de ha lefényképezed, megmondjuk milyen. (Nah, megelőztél.)
más: információim szerint nem lesz magyar nyelv a HALO-ban, csak angol.
De majd meglátjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest