- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #43642 üzenetére
Net az van persze. Servereket kéne üzemeltetnie/bérelnie a Microsoftnak. Jó mert magyar kirendeltségük van és szoktak is ide munkákat kihelyezni. Meg az ELTE végzősei közül párat elvisz a Microsoft. Múltkor volt egy riport az egyik MS-es sráccal , hogy xbox téren miket akarnak még idehaza kihozni. akkor azt mondta mostanában új pack nem lesz elérhető itthon. Mert elég sokat jelentettek be stb. Azt is mondta, hogy magyarországon elég jól fogynak a box játékok és maga a box is. Igazat megvalva ha lenne itthon kicsi hanzánkban LIVE az csak jó lenne, MS-nek mindenféleképpen nyereséges.!
-
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs #43618 üzenetére
Biztosan elgondolkoznak majd, hiszen itt nem 10-20 jatekosrol van szo - sot, ha tobb orszagot nyitnak majd meg, akkor ez a szam meg nagyobb. Viszont arra en is kivancsi vagyok, hogy oldanak meg... Gamertagrol masik gamertagba importalas szerintem nem lesz, nem veletlenul nem volt eddig sem. Lehet, hogy nekunk kellesz kervenyezni a magyar MS-nal, hogy modositsak a cimet amit a regisztracional hozzaegetett a gamertaghoz a rendszer.
Egyebkent bar nehany honapja tenyleg nyilatkoztak valamit, en nem hinnem, hogy a belathato jovoben barmi tortenne a magyar Live ugyeben. Ha tenyleg letezik erre egyfajta varolista... nem nehez olyan orszagot talalni, ami jobban all warez / box- es jatekeladas ugyeben, mint Magyarorszag. -
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #43381 üzenetére
az szép havidíj, én nem bírnám fizetni ezt
ha ugyan sokat beszélsz biztos megéri. én mindig visszahívatom magam, minden havernak ingyenes céges telója van
vodánál sajna nincs, ott már 5 éves hűséges vagyok, kemény 1700ft előfizetési díjjal, már ingyen utánamdobnák (a mostani telóm is 1 éve, 42k helyett 27k-ért kaptam), de ott még nincs egyenlőre ájfón
vaterán találtam egy sima 3g-t, 61k-ért hátha el tudom vinni...akkor a gps-em is eladom
azért az a 32giga memó durva
nekem most 8giga van, de ezis durva
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #43376 üzenetére
ennek semmi köze ahhoz hogy eredeti-e a játék, vagy hogy miről megy, de még a 3 ledhez sincs köze
LordAxwell: ez táp hiba egyértelműen...vagy a hálózati dugalj amire rádugtad a tápot túlságosan le van terhelve...de inkább az előbbi lesz...próbáld ki másik táppal ha van lehetőséged, vagy dugd át másik dugaljra, ami mondjuk a másik szobában van...akkor lehet még ilyen ha esetleg kisebb tápod van mint ami ahhoz a laphoz kell. de ha újonnan vetted ez ki van zárva....
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #43303 üzenetére
Szerinted azért kérdezte mert annyi pénze van, hogy csak úgy le tudja szarni és kipótolva venni egy másikat? Szerintem nem, és nem egy ilyen embert ismerek. Én is hitelből vettem a gépet. Nekik/künk az a szarvár is vár, mert legalább az övék/miénk.
Bírom az ilyen tanácsokat, nagy segítség.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs #43211 üzenetére
Nagyon sokáig pc-s voltam.Sőt, most is van pc-m, de mióta megvan az xbox nem is játszok a pc-n.Sokszor munka után, mikor már fáradt vagyok nem tudok sokat a pc előtt ülni, valahogy hamar kényelmetlen lesz az a "kötött" póz.
Xbox-nál viszont befekszem az ágyba, fetrengek kényelmesen vagy ahogy épp jól esik.
Hamar megszoktam az irányítást is, sőt jó pár játék szerintem sokkal élvezhetőbb controller-el mint egérrel. -
-
Def26
félisten
-
Godimodi
tag
-
Roland18x
tag
válasz
Mr.Grincs #42328 üzenetére
De az utángyártott nem ? hardverapron is árultak 16kért, ami azért elég olcsó...Ezért gondolom én, hogy utángyártott. (Tehát nem eredeti M$ gyártmány...)
Én inkább nem venném meg, fene tudja mikor tiltja le a Microsoft az utángyártott winyókat is, és akkor mehet a a kukába...(Mondjuk flashelt géphez ettől még jó lenne szerintem.)
-
-
SFONarayan
tag
válasz
Mr.Grincs #41648 üzenetére
Informatikus vagyok, van sűrített levegős spray-m, bár írtad, h nem az igazi, a semminél jobb... Azért mert garis a cucc, még nem életcélom, h kinyírjam...
Bár az igaz, h ha meg akar halni, legalább úgy tegye, h mindkettőnknek jó legyen...
Ő megy az örök bit mezőkre, nekem meg lesz új gépem...
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #40316 üzenetére
hát nézegettem egy kicsit az oldalt és tényleg jó árban vannak a játékok tavalyi sportjátékok 3-4e forint körül beszerezhetők és nem sok külnbség van a mostaniak között
márt csak egy használt elit gépet kelenne találnom
itt a ph még egyet se találtam hol tudnék kereseni használt gépeket? egy fél év körüli max 1éves elit kellne
mert tsizta géphez mniden képpen elitet akarok demók miatt
Xbox360 Elite Lego Batman/Pure 64E amúgy még ezen gondolkozom ez elég jó árba van meg lelgább vannak hozzá jtáékok
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #40260 üzenetére
köszi ezekre majd próbálok figyelni az üzlet során mert vannak emberek akik tényleg így próbálnak a másik zsebéből pénzt kivenni
hát szivesen vennék én is üzletből meg az árak is elég jók de ott nem tudok okosított gépet venni
ha lenne vagy 3-4 eredeti játékom biztos egy új elit gépet vennék de most hirtelen 80-90 ezer nem tudok költeni (gép+játékok)
amúgy így karácsony fele áremelkedés/csökkennés várható???
-
kircso13
senior tag
válasz
Mr.Grincs #40147 üzenetére
De miért gáz a 203W os táp? Azzal semmi gond nincs! Nem 203W fog zabálni, hanem 203W -ig tud meghibásodás nélkül teljesítményt felvenni! Sőt tanulmányaim szerint sokkal jobb a határérték alatt lenni, mint a határérteken használni valamit! Pc koromból megtanultam, hogy egy gép felvesz 15.5 A 12V on és a táp 12V on 16 A ad le az a határértéken van és instabilitást és HW meghibásodást eredményez! Szal Én nyugottabb lennék a 203W táppal, mint a 150W os táppal
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mr.Grincs #40019 üzenetére
Vannak itt furcsaságok
3x1 hónap az tényleg lol, hiszen addig párszor bannolhatják szerencsétlent
[ Módosította: philoxenia ]
-
SFONarayan
tag
válasz
Mr.Grincs #39925 üzenetére
Én értem, h nem attól fog vki fejbelőni vkit, mert ezt látta a GTA-ban, v láncfűrésszel nekiesni vkinek, mert a Manhunt-ban ezt csinálta... Akinek van erre hajlama, azt nem ezek a játékok hozzák ki, akiben meg nincs, v pontosabban tudja, h mi a valóság, és mi a játék, attól nem kellene cenzúrázni a dolgokat... Ha meg abból indulunk ki, h úgyis játszik vele a 12 éves is, akkor eleve nem kéne erőszakos játékokat csinálni, hisz a cenzorok szerint torzul a személyisége... Erre meg csinálnak vmit, megnyírbálják, majd ráaggatják a 18+ jelzőt, de semmiben nem különbözik attól, amit pl az RTL-en láthat 12 v jobb esetben 16-os karikával... De az eladhatóság miatt ott a 18+, meg olyan összevágott jelenetekkel reklámozzák, amik kiverik a biztosítékot a cenzoroknál, és egyéb szervezeteknél, erre kialakult a műbalhé, ami méginkább reklám a játéknak... Nekem pl kicsit csalódás a GTA 4 erőszak és szex ábrázolása...
Bocs a kis OFF szösszenetért amúgy
-
T.Peter
őstag
válasz
Mr.Grincs #39883 üzenetére
Köszönöm a választ. A plusz kábelek nem hinném, hogy kelleni fognak. HDMI kábelem van, az elég lesz. Nekem elég a sima elite is. Azt is némettel adják? A forza 3 miatt kérdem, mert a játék nélkül, és a játékkal együtt kapható box között a differencia 7k, és így jobban megéri, mint külön 10k-ért beszerezni, vagy használtan ugyanúgy 7k-ért.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest