- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Chosen #34430 üzenetére
Vedd úgy, hogy azért kell érte fizetni, hogy a sok kis hülye 6-14 éves pöcs (aki fiatalabb és értelmes, az vegye azt felső határnak), ne tudjon becsatlakozni a multiba, csak ha kisír még pár ezrest apuból meg anyuból, az meg hál' Istennek nem mindnek megy. Aki meg felnőtt értelmes ember, annak nem gond a fizetéséből ezt kiszurkolni (havi két doboz cigivel kevesebbet szív pl.). Ezzel ha maradéktalanul nem is, de nagyjából sikerül azt elérni, hogy amikor felmegyek live-ra, akkor többnyire értelmes magyar emberekkel találkozom, és nem sivító hangú 10 évesek kurvaanyáznak, mint pl a cs-ben.
-
sch_a
addikt
válasz
Chosen #34359 üzenetére
Ha rám hallgatsz..
Korrekt boltnak tűnnek, vásároltam már náluk, igaz nem gépet, csak játékokat. Ha jól tudom van üzletük is.Def26: Én anno a tescoban vettem az enyémet, de akkor akció volt, úgy volt 45, mostani árak a nagy áruházakban nagyon el vannak szállva
Arcade pack pl. 65, ennyiért már kapsz Prémiumot egy jobb játékkal.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Chosen #34335 üzenetére
Olvasni ezt-azt, hogy a Lite-On halkabb, de az is igaz, hogy a mechanikájuk teljesen megegyezik a BenQ-val.
Azt is tudni kell, hogy minden gyári ROM 8x-os olvasásra van beállítva.És mivel Jasper-es gépet kell venni, mert az a legújabb, ahhoz már Lite-On-t adnak. Tehát nincs miért agyalni ezen.
Persze ki lehet cserélni, csak kérdés, van-e értelme, mert nagy különbség nem lesz szeirntem.
A régebbi Hitachi-k mintha hangosabbak lettek volna, de ez sem egy biztos infó.Ha zavar a hang veszel egy HDD-t.. Ha meg elromlik, vagy legaroztatod, vagy veszel pár ezresért egy új Lite-On-t.
Aktív témák
- Mobil flották
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest