- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
spammer
veterán
válasz
eddie17 #26004 üzenetére
Oké, hát ízlések, ha a demo nagyon tetszett, akkor kb. arra számíts (+ amit leírtam, hogy rövid és nem elég változatos). Sokaknak tetszik, nem azt mondom hogy rossz, mert el lehet vele ütni az időt, de nekem nem jött be igazán a másik 2 után.
NG 2 demo letölthető netről, a magyar demós fórumban van linkelve, ha érdekel [link]
De én épp a NG 2-vel voltam úgy, hogy a demo annyira nem fogott meg, a teljes játék meg odavágott rendesen
Viszont a NG sokkal nehezebb úgy alapjában
-
spammer
veterán
válasz
eddie17 #25982 üzenetére
Én most fejeztem be. Leírom véleményem.
A Ninja Gaiden 2-t és a DMC 4-et nagyon szerettem, jó kis változatos hentelés volt, jó grafikával, jó zenével (DMC4), élvezet volt játszani, ezért kiváncsian vártam a Ninja Blade-et.
Most fejeztem be, és hát, ez sajnos nem jött be annyira.
A játék 9 küldetésből áll és kb. 6 mission alatt ugyanazt a zöldes Tokiót látod, ami nekem már rohadt unalmas volt (szeretem a változatos pályákat). A végére lett más fajta pálya is, de az sem volt az igazi, na meg a végére kevés...
A 9 küldetés nem túl hosszú, normál fokozaton végigjátszható 7-10 óra alatt kb. És ezt az időt is azzal érjük el, hogy kitapasztaljuk a pálya közbeni bossok gyenge pontjait és ennyi.
Merthogy itt pályánként 2-3 boss harc is van, ezzel nyújtották a játékidőt. Ezzel csak a következő gondok vannak: A sok boss harc miatt értelmét veszti a "boss harc". Ez még nem lenne nagy gond, de nem túl változatosak, sőt, itt-ott vissza is térnek ugyanazok a fajta bossok. Míg "kisebb" hentelhető ellenségből több kellene szerintem.A másik gond a mentési rendszer. Pálya közben vannak checkpointok, azzal minden oké. De ha a missiont elkezded, nem hagyhatod abba semelyik checkpointnál, mert ha kilépsz, előről indul a mission. Tehát SAVE csak a mission végén van mindig. Ez bizony tré..
Van itt még sok Qucik Time Event, nekem személy szerint sok, van akinek ez tetszik, ez ízlés kérdése.
Az igazi probléma, hogy a játék rövid és nagyon nem változatos. Aki hentelésre vágyik, annak a NG2-t vagy a DMC4-et ajánlom. Ha ezek megvoltak, és hentelésre vágyunk, akkor vállalható a Blade is, de az említett 2 "alapmű" után kicsit csalódás lehet. Nekem az volt sajnos.
7/10
( ui.: helyesírási hibákért, elgépelésekért bocs, siettem
)
-
zsocy
őstag
válasz
eddie17 #25982 üzenetére
Nekem sikerült kipróbálni a teljes Ninja Blade-et, és tényleg nagyon hangulatos. Van olyan pálya ahol az elejétől a végéig egy bazinagy főszörnyet apritasz. Viszont szerintem kegyetlen nehéz a játék, vagy csak én vagyok béna, de ennyit még nem szenvedtem játékkal. Különösen frusztráló amikor már leszedted szépen a gonosz életerejét, és belelépsz egy támadásába, kezdheted újra teljesen sértetlen ellenféllel.
Ázért tuti játék, én csak ajánlani tudom. -
ezozo
tag
válasz
eddie17 #25897 üzenetére
Énis ebben tolom itt szép a kép de 1920x1080 szerintem recésedik bárki bármit mond és isteniti a fúl HD tv-jét vagy egy évig toltam 1920x1080-ban és amikor probaképpen bútitottam a felbontást meglepöen láttam hogy 1360x768-ban szebb a kép szebbek a élek nincs rece nállam ez a tapasztalat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #25659 üzenetére
Az biztos. Azért azt gondoltam le fogok ragadni a gownál de nem nagyon tudtam értékelni. Szép a grafika me a játékélményis elmegy de nagyon szopatósak a küldetések. Azért beleövök 500golyót a hülye fejébe a RAAM szörnynek amikor nincsenek körülötte a denevérek és meg sem kottyan neki az azért idegtépő...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #25514 üzenetére
Válaszoltam....
GOW nál az 5. fejezetnél gondolom a végén járok szerintem mert van egy RAAM ami ki kell csinálnom a vonaton.... de sehogy nem tudom hogy rohadjon meg... Néztem videjót, ott snipert és nyilat használnak abból nekem csak sniper van...Meg a láncfűrészes darabolóm, ami nem sokat segít. Vagy 60szor haltam meg:
Valami tipp?
Mentést nem lehet visszatölteni régebbire szóval sok választásom nincsen. Előre is köszi... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #25331 üzenetére
Hogyne érteném az endzsájnt
Elsőre kicsit bonyolult kezelni legalábbis nekem, de szerintem meg lehet szokni, ahogy a COD 3 után az Airbone-t is. Következőknek ezek a játékok vannak betrevzeve: Fable 2, COD World at War és ehhez annyi kérdésem lenne hogy ez ugye nem a COD 5? Hanem csak simán COD WAW...Mert ha az utóbbi akkor csomó helyen nem helyesen írják ki.
Úgytodm hogy simán WAW és az 5 majd egyszer csak lészen valamikor.... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #24842 üzenetére
JÓÓÓÓÓ, de mire oda kerül a sor hogy ez nem lesz jó vagy elromlik vagy akármi addigra úgyis lemennek az árak, meg csak képletesen mondtam kétszer akkorát, de a 82 centisnél nagyobbat akarok mindenképpen. én 1 milliót biztso csak akkor adnék ki egy tv re ha volna annyi fölös pénzem és már nem tudnám mire költeni
Az pont olyan dolog amiért megéri betörnie a szomszédnak
-
Kasza08
őstag
-
Fusion01
tag
-
CL Smooth
tag
válasz
eddie17 #23061 üzenetére
Forza 2 vel tolom éppen és bizony elég recés, de amúgy nagyon jó a játék. nem bántam meg hogy megvettem ezt a gépet. Viszont azt irták a konzolvilág honlapján, hogy tud élsímitást csak ezért kérdeztem. Ja és 15-ért flashelték ki ott helyben . nekem ez kicsit soknak tűnt. De nem akartam vele szarakodni.
-
Prof01
veterán
válasz
eddie17 #22946 üzenetére
Sajnos igen. M$ nagy hülyesége.
Legalább ingyen elérhetővé tennék azokat, amit nincsenek rajta mindegyik kiadáson.
Egyik dallal megcsinálták ezt "a-ha - Take On Me", ez pl., nincs a németen. De a többivel miért nem lehet ezt??? Istenem. Nem 8 kiadás kéne. Hanem 1, amin a legismertebbek vannak (leginkább angol, amerikai számok) és a többit tennék elérhetővé live-on.
Itt egy lista: [link]
A magyar a francia oszlopnak felel meg. -
Prof01
veterán
válasz
eddie17 #22944 üzenetére
Hát az nekem nagyon nem jön be vmiért.
Ha a német verziót veszed, akkor lesz benne 99 buftnballons. Sztem k. jó. Bár a magyarban több jó szám van. -
Prof01
veterán
válasz
eddie17 #22936 üzenetére
Igen! Sajnos csak a barátlistáról lehet választani, de azért így se rossz.
Rihanna száma mondjuk elég nehéz, de csak gyakorlás kérdése.
Hát nem tudom menyire fogja a jó irányba dönteni a mérleget, mert sztem az semmit nem ér. Nincs felirat, videó, szinte semmi. Számolja igaz a pontot, de nagyon pontatlanul. Még akkor is ad ha teljesen össze-vissza énekelsz. -
Prof01
veterán
válasz
eddie17 #22934 üzenetére
Én se gondoltam, hogy egyedül is ilyen jól el lehet vele játszani. Hát nem is tudom mit mondhatnék róla néked.
Még ha nem is tűnik soknak az a 40 szám, ahhoz hogy jól eltudd őket énekelni, nem kevés játékidőt fog jelenteni. Meg folyamatosan fejlődsz, kapod a pontokat, acsikat. Egy jó ideig elleszel vele egyedül is. Ha meg van társaság akkor hihetetlen jó, tényleg. Coop-ban és vs (egymás elleniben) is. Szóval én csak ajánlani tudom.
És lenne legalább kivel énekelnem. -
sch_a
addikt
válasz
eddie17 #22823 üzenetére
Lehetséges hogy megmozdíthatta, de mikor bejöttem, már tuti hogy nem mozgott, és még mindig darált
Mindenesetre utána egy sima, üres lemezt betettem, a biztonság kedvéért, nehogy még egy játéklemezt megkarcoljon. Úgy tűnik most nincs gond vele, csak hát egy játék bukta. Gyorsan el is fektettem. Én is csak arra tudok gondolni, hogy valahogy megmozdulhatott.
-
Peat;)
veterán
válasz
eddie17 #22705 üzenetére
Én jól beszívtam ezzel a hdmi kábel és optimális felbontás lehetőséget
720p-ben gyönyörűen be tudom állítani a tv-men a színeket és nagyon szép, éles képet kapok. Ugyanakkor, ha az 1366x768-es optimális felbontásra rakom akkor a színeket és élességet a hülye samsung tv visszaveszi 50-re
majd kiszürkíti a menüben ezeket a csúszkákat és nem tudom állítani, csak a kontrasztot. Ha azt felnyomtam maxra még úgysem volt olyan szép a színeket tekintve a kép, ráadásul kicsit elmosódott is (élességet kinevettem a tv menüben anno, hát most már értem, hogy ilyet is kell állítani ha valaki tűéles képet akar). Így én maradtam 720p-ben. Pedig ez a samsung tv nem is olyan régi, 3 hdmi van rajta, 8000 a kontrasztja, tehát kb 2007, max 2006 év végi modell lehet ahogy nézegettem anno.
Na mindegy elmondtam a nagy bánatomat, most már sokkal jobb -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #22372 üzenetére
Érdekes, mert nekem is így volt. De én elve úgyvettem akitől vettem, hogy valami hosszított gari vagy mi a bánat volt hozzá azt nem tudom hogy mert nem mondta hogy kötöttek volna rá.....meg egyébkéntis madaras teszkóban vették ott meg tudtommal nincsen ilyesmi...Tehát az 1 alap mellé még 1 év plusz 1 a 3 led ami jövő év dec 15 ig szól.. Dicsak BUKSI!!!!
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest