- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
CL Smooth #24168 üzenetére
A textúrahibák nekem is előjönnek, pláne ha nagy sebességgel megyek, kis sebességnél még simán mennek a dolgok. Amikor elkezdek gyorsítani egy ideig jó, de aztán elkezdi a problémáját, majd én megyek neki vminek és vége, betölti. a messze levő házzal is akadnak gondok. A közeliek nagyon jók élesek. A fák tényleg olyanok, mintha festmények lennének.
-
p_milan
aktív tag
válasz
CL Smooth #24179 üzenetére
Lehet változtatni a box mekk címét, és akkor fel tudsz menni a Livera, vagy meg tudod osztani a PCn a netet, és akkor azon keresztül mehet a dolog.
fidor : Nem jelent még meg Jasperes Elite, főleg nem nálunk. Én is erre vártam 3hónapig, aztán a héten feladtam, és vettem egy régebbit. (2008.11.10.).
-
Kasza08
őstag
válasz
CL Smooth #24168 üzenetére
Mindegyik lemezre ugynaaz kerül, inkább a box lehetne a ludas, nem nem az. Ilyen a játék. Majdnem mindenkinek később hozza be az egyes elemeket, ezt másnéven "pop-up"-nak nevezik. Ha felmásolod, akkor némileg javítható. Kevesebb lesz egy picivel és gyorsabban hozza be, amivel késik.
-
eddie17
addikt
válasz
CL Smooth #23064 üzenetére
No akkor:
Ha bedugod a pendrive-ot, akkor abba a menübe kell bemenni, amilyen adat van rajta(pl film, zene, kép) és ott kiválasztani a pendrive-ot. Így tuti, hogy kell érzékelnie.
Ha felmásolod vinyóra, akkor vinyóról fog futni, viszont kell a lemez is hozzá, igaz nem fogja pörgetni, de ha nem rakod be, akkor nem indul el.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest