- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CL Smooth
tag
válasz
Prof01 #24299 üzenetére
Én ezt annyira nem találom érdekesnek, inkább dühítő, hogy ilyen trehányul csinálnak meg valamit. és ráadásul még vissza sem tudod rakni a régit hanem ők elcseszték a konzolomat és én meg várjak hónapokat mire kegyeskednek majd kiadni valami frissítést. Hát ez gyönyörű.
-
CL Smooth
tag
Ezzel a hang recsegéssel mit lehet kezdeni? Jó nem minden játékban csak 1 párban de mondjuk pont a kedvenc játékomban a pgr4-ben recseg a hang. Régit nem lehet visszatenni? Na azért ilyenkor felbosszantom magam, hiába ez nem pc.
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Tegnap sikeresen feltelepítettem az új dashboard-ot és pár játékban recseg a hang. Olvastam, hogy volt ilyen probléma de azt hittem ez már annál újabb. Szóval ez így gázos, a régit vissza lehet rakni? vagy van valami javítás az újhoz?
-
CL Smooth
tag
Olyasmi érzésem van a grafikát illetően mint amikor egy pc-s játéknál beállítok low-ra mindent.
-
CL Smooth
tag
válasz
picur220 #24167 üzenetére
Szia! Megkérdezném tőled de amúgy másnak is szól a kérdés, hogy nálatok is olyan a gta 4 mintha egy festmény lenne? Szóval nem tudom, hogy csak ez a példány szar amivel én játszom, de egyszerűen gagyinak találom a grafikát. És most nem az x360 al van bajom mert tudom ,hogy ennél százszor szebb grafikát tud pl Dead Space. Szóval amikor megyek az autóval minden homályos a távolban, az egy dolog hogy a távolban, de a pont melettem álló ház teljesen homályos majd amikor már melette állok az autóval kb 4-5 másodperce majd nagykegyesen betölti az élesebb textúrákat és átvált. Van hogy az út teljesen homályos alattam majd egyszer csak beugrik élesre. Ez egyszerűen borzalmas és nevetséges. A fák levele olyan mintha egy ecsettel odanyomtam volna pár pacnit. megkérdezném ez másnál is ilyen? Mert ez siralmas. Amúgy a játék nem lenne rossz de ez a grafika ocsmány. Igazából ez azért is érdekes, mert mindenki isteníti a játékot hogy hű meg ha, de ilyen ocsmány látvány mellett ez érthetetlen számomra.
-
CL Smooth
tag
Az a gondom, hogy az internetszolgáltatóm (Rubicom) azt találta ki, hogy a mac adresst beregisztrálja és csak az a gép tudja elérni a netet. Ezzel az a gond, hogy ha rádugom az xbox-ot akkor valószínű nem tudja elérni a netet. Lehet kénytelen leszek egy routert venni.
-
CL Smooth
tag
Az xbox live eléréséhez kell valami beállítás?
-
CL Smooth
tag
válasz
JamesHolden #23075 üzenetére
Ez azért kicsit gáz, játékot felmásolni a vinyóra sincs sok értelme mert ugyanúgy kell hozzá a lemez, tulajdonképpen igy nem sok értelme van a 120-as vinyónak. Egy szaros videót nem lehet rámásolni, hát ez vicc. Ja amúgy halottam valami xfps kiegészítőről amivel elvileg egér és billentyű használható játékokhoz. Erről tud valaki valamit? Fps-hez azért elég gáz ez a kontroller.
-
CL Smooth
tag
na sikerült a pen drive-ról beolvasni, de arra még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan lehet a pen drive ról a vinyóra másolni. Ja és a videókat nem akarta lejátszani, azt irta, xbox live ról kéne valami frissítés. Ezt meg lehet oldani live nélkül is? Mondjuk letöltöm és pendrivre ról rátöltöm?
-
CL Smooth
tag
Ja és hogy tudok az xbox vinyóra tölteni adatokat? pendrive-ot bedugtam a konzolba de nem észlelt semmit. pc-vel kell összekötni és meghajtóként felismeri? Ha a vinyóra másolok egy játékot akkor fut onnan is vagy csak lemezről?
-
CL Smooth
tag
válasz
eddie17 #23061 üzenetére
Forza 2 vel tolom éppen és bizony elég recés, de amúgy nagyon jó a játék. nem bántam meg hogy megvettem ezt a gépet. Viszont azt irták a konzolvilág honlapján, hogy tud élsímitást csak ezért kérdeztem. Ja és 15-ért flashelték ki ott helyben . nekem ez kicsit soknak tűnt. De nem akartam vele szarakodni.
-
CL Smooth
tag
Bár választ nem kaptam a nemrég feltett kérdésemre, azért megvettem az xbox-ot egy elit pack. Nos belassulást nem észleltem, gyönyörű szépen szaladnak a játékok. Grafika szép, bár nem vetekszik egy komoly pc-vel de nem is az a lényeg hanem hogy sok jó élvezetes játék van rá és ezért is vettem. Viszont egy valamit kérdeznék, hátha kapok rá választ. Szóval azt olvastam, hogy az x360 tud élsimítást, de viszont én ezt egyáltalán nem vettem észre a játékokban, nagyon recések a szélek, pedig egy 24-es full hd moncsin tolom hdmi-vel. Élsimítást lehet valahol bekapcsolni vagy csak van amelyik játék tudja és van amelyik nem?
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Most gondolkozom egy x360 vételén. Játszottam már régebbi konzolokkal ps1, ps2, xbox és szépen futottak rajtuk a játékok nem volt gond. Viszont az új konzolokról hallottam sok rosszat is. Mivel pc-n hozzászoktam ahhoz, hogy mit jelent a 60fps, meg a 15 ezért az nagyon zavarna ha a játékok leesnének 30 alá. Szóval vannak ilyen jellegű gondok az x360-al vagy nincsenek? ja és egy 24-es full hd lcd monitorra kötném hdmi vel. Gondolom az jó.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest