- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Newlocal
aktív tag
Név: Peti
Kor: 25
Lakhely: Kecskemét. Szeged
Konzol: Xbox 360
Gamertag: newlocal83
Favorizálja: GTA 4, Gears of WarElőzetes megbeszélés után szivesen játszanék PH-sokkal.
-
Newlocal
aktív tag
Hello!
Ezennekl énis Xbox 360 tulaj lettem, méghozzá az Elite verziós.
Számít, h magyar email címmel és magyarországra regizem a boxot az xbox.com-on? Befolyásolja ez a Live használatát?
Üdv
-
Newlocal
aktív tag
Hello!
Eladásra kínálnak nekem egy XBOX 360-at. Az eladó úgy nyerte, ezért kisker gari nincs rá. A Microsoftos gari ilyenkor mindenre kiterjed? Mikor kezdődik a gari idő ebben az esetben? Ha beregizem a boxot a microsoft oldalán?
Szerk: Persze full bontatlan a cucc.
-
Newlocal
aktív tag
Hello!
Nincs értelme és pénzem sincs évente több tízezer forintot PC Upgrade-re költeni, ugyhogy gondoltam veszek egy XBox360-at. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a 120 gb-os Elite verziót venni a nagyobb vinyó miatt, vagy elég a 60 gb-os premium/pro is? Milyen márkájú és mekkora LCD TV-t érdemes venni a boxhoz? Ha valaki tud ajánlani vmi helyet ahol olcsón meg tudom venni, akkor ne habozzon és dobjon egy privit.
Köszi!
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest