- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Newlocal #24983 üzenetére
Biztos lehet kapni. De ha ki szeretnél fizetni majdnem kétszer annyit mint amennyit ér az MM ben akkor nyugodt szível
Viccet félretéve ott az ilyen konzolos dolgok nagyon drágák: a játélok a kiegészítők maga a konzol is.
Nézz szét egy pár jónevű konzolbolt honlapján. Pl ez: [link]
De hogyha használtan veszel monitorkábelt a boxhoz azt kb 4 ezer ft körül be tudod szerezni. Anno én is annyiért adtam el az enyémet. -
Don47
tag
válasz
Newlocal #24981 üzenetére
Nem számít, és nem befolyásolja a Liveot (ez a gép, nem a profil). Egyébként szvsz ne regisztráld. Ha elromlik, a MS ügyfélszolgálat úgyis beregisztrálja neked. Addig meg minek kötnéd magadhoz? (sose lehet tudni, lehet hogy pl. néhány hónap múlva fordulatot vesz az életed és el kell majd adnod...)
-
syl5
őstag
válasz
Newlocal #24706 üzenetére
Én azt mondom, hogy használtan is ki lehet fogni jó XBOX-ot! Persze, ha fő szempont a minél kisebb ár...
Pl.: én 1 hónapja vettem itt PH-n az xboxomat:
34 500 --->> 2 hónapos arcade pack + GTA 4, gari, szla megvan, nincs hozzányúlva, nem bannolt, egy karc nincs rajta. Nehezebb volt kicsomagolni, mint egy új cuccotMás: olvastam, hogy aksi terén az energizer-t ajánljátok. Mennyit bír ki egy energizer egy feltöltésssel kb?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest