- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #9202 üzenetére
akkor sem tudom követi a logikát:
inkább a PS3, mert az nem romlik el.
Ok, mind tudjuk, hogy ez nem igaz, max úgy,
hogy alacsonyabb a meghibásodási ráta, mint a boxnál.
Ahol 3 év a garancia. PS-nél meg 1.Meg aztán távol álljon tőlem, hogy valakit warezolásra buzdítsak
(mármint itt, meg xbox vonatkozásban, másre nem értendő),
úgyhogy tessék jól értelmezni, amit mondok:
rövid távon sem éri meg a box, aminél kapásból flasheléssel számolsz,
miközben a totál warezmentes PS3-al versenyezteted?ja, és az ugye megvan, hogy ha már az Arcade nem játszik,
akkor PS3-nál sem illene az alapkiszereléssel kalkulálni!
Tessék csak a 60 GB-os modellel számolni,
ami már mindjárt nem 90 rugó, ha egyáltalán lehet kapni! -
spammer
veterán
válasz
Mr.Grincs #9201 üzenetére
Van hozzá 256 MB, ami bőven elég a mentéseknek. Igaz, ha liveozol, demokat töltesz, meg minden más cuccot, akkor kell a vinyó.
nem nagyon szeretném kiflashelni, de a hűtést meg kell csinálni hogy lehessen vele játszani normálisan.
Ha nem flasheled, ne csinálj semmit a hűtéssel, ne gányoltasd, mi a francnak? Ott a 3év MS gari, ha gányoltatod, akkor meg csináltathatod máshol pénzért ha bedöglik.
-
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs #9201 üzenetére
vinyot "kéz alól" már kapsz 12-15k-ért
nekem nincs megcsináltatva a hütés és mégis tudok normálisan játszani
ez a hütés bizergálás szerintem tök fölösleges, ha meg akar halni akkor édes mindegy milyen hütést teszel bele
ne vakarozz annyit, vegyél egy premiumot flashelve 70kért és használd
-
hocika
tag
válasz
Mr.Grincs #9141 üzenetére
Veszel egy Arkad gépet 50 körül 7 körül megfless live nemtul drága ki lehet birni ha lebanolnak 15 veszteséggel eladod és veszel másikat és eggy játék árából honapokig játszottál.Eredetibe meg sok jó játékot olcson használtan meg lehet venni rengeteg ismerősöm van akinek mindkettő gépe van de inkább a boxal nyomja livén mert az egyenlőre mérföldekkel jobb és több a játék is.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #9133 üzenetére
ez valami fenomenálisan elbaszott számítás, gratulálok.
az alapgép (ha már így kihangsúlyoztad) 50'000 Ft alatt beszerezhető.
Még a drágább helyeken is megáll 55-ben.
Kiszámolod a Live költségeit, de nem sokkal utána már flashről beszélsz,
ami ugye elég ellentmondásos.de még mindig azt mondom: mindenki vegye azt,
ami neki szimpatikusabb. Senki nem kényszerít arra,
hogy boxot vegyél, legalábbis nem tudok róla,
hogy egy pisztoly lenne a homlokodhoz szorítva ösztönzés gyanánt.Válaszd a PS3-at, ha szerinted a 7 mag miatt jobban megéri.
de néhány dologra figyeljünk már oda:
- a két gép max akkor alternatívája egymásnak,
ha valaki kizárólag a multiplatform címekkel akar játszani.
de ha Halora, Gears of Warra, Lost Odyssey-re vágysz,
akkor nem lesz jó választás a PS3,
ha meg God of warra, Gran Turismora, Resistance-re van szükséged,
akkor hiába veszel boxot. Akinek mindegy, hogy mivel játszik,
az szokott olyanokat mondani,
hogy "hát akkor már jobban megéri ez meg az a gép".- azzal nagyon jó példálózni, hogy a box bekrepál,
ilyenkor jótékonyan kell hallgatni arról,
hogy ez a korai szériákra volt igazán jellemző,
meg hogy 3 év garancia fedi.- én nem tudom, mennyire ismered a box játékfelhozatalát,
de az, hogy Wii ár alatt (és PS2 ár felett 20 rugóval) már kapsz egy nextgen gépet,
kiváló játékkínálattal, az nem tudom, miféle logika szerint jelenti azt,
hogy rövid távra sem érdemes megvenni. -
Prof01
veterán
válasz
Mr.Grincs #9133 üzenetére
Elite 90k-ért van. Nem szebb egyáltalán a PS3 (bár ez szubjektív vélemény). Nem biztos, hogy ugrik a live és a gari. (Sokan több mint 1 éve használják a flashelt box-ukat live-on.)
PS3 akkor jobb választás ha az X360-at nem akarod flashelni, de ha igen akkor igaz, hogy 15k(10-ből is be lehet szerezni) a live, de PS3-hoz pedig az eredeti játék 15-17k és ha veszel 5db-ot/év akkor az már 75-85k. -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #5954 üzenetére
nem akartam ilyen nagy befolyassal lenni a dontesedre
a doboz oldalán vagy egy matrica minden szar adattal, azon van
keresek hozza egy képetedit:
es taltam isfelulrol a negyedik sor jobb oldala
ilyen matrica minden boxon van, az ujabbakon a 203 helyett 175 van,
majd nezz meg egy elitet is, azok mar elvileg mind 175osokja igen és ezt az egész mizériát még megkavarja a HDMI kimenet kérdése.
De az ujabbakban mar van az is -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #5951 üzenetére
nem, tökéletesen ugyanaz. a garancia is ugyanaz
csak mivel a regebbi 90nm gyartastechnologiaval keszul nagyobb az energiafelvetele (a hőleadása is > ami előhozza a ROD-ot) ezért 203w-os tápot szerelnek beleaz ujabbak 65nmes gyartastechnolgiaval keszulnek, erre az MS (legalabbis ahogy olvastam)azert hajtott mar regota mert egyreszt olcsobb, masreszt kevesebb az energiafelvetele így a hőleadása is,
az egyre ujabb eresztesekben egyre csokken a a ROD meghibasodasok aranya, az okosok elmondasa szerint az ujabbakban mar 10% korul van az eredeti 30%-a körülihez kepest
nahmost ezeknek az alaplapoknak mas nevei vannak, attol fuggoen h mikoriak
na ezekkel nem vagyok tisztabana konzolstudioval leveleztem
naluk most a premium 75, elvileg azt mondtam nekem h jovohet korul kapnak mar ujakat a 175w-os s szeriabol -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #5949 üzenetére
hat a szük ket hetes netes forumolvasgatasaim egyik konkluzioja az volt, hogy a 203w-osak még a régebbi eresztésből valóak amelyeknek a meghibasodasi arany 30%-os. (ezek még a 90nm-es gyártásúak), az újabbak 175w-osak mert mar csak 65nm-esek, ezeknel a meghibasodasi arany 10% (ahoy legalabbis olvastam a kulfoldi interjut az egyik fejleszto fickoval)
javitson ki valaki ha tévedek plz
-
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs #5589 üzenetére
ez a hibásodó meg egyebeket hagyjuk már
a nagy használtgép mizériás dologban "elvileg" redmondig jutott a szériaszámom és az jött vissza hogy soha nem járt még szervizben a gépem, pedig megfelel a sokak által hangoztatott kritériumoknak
a gpu maradt ugyanaz az uj gépekben is hiába az uj hütés ugyanugy bexarhat, semmivel sem vagy előrébb, sőt az arcadbol elég sok be is xart mint irta egy konzolboltos uriember
vegyél egyett és használd, élvezd. gari van rá és csokolom - ha fontos a hdmi akkor vadász egy olyat
igy kocsivásárlás után kicsit tolodik a flash de akkor ki fog derülni van e javitási cetli a lapomon addig csak szóbeszéd és riogatás az egész
Djuree lehet xar volt a lemez vagy nem tetszett neki
havernak megirtam pár játékot maxel lemezre és nem tetszik a gépnek még az eredeti forza se viszont unokatesom elitje meg viszi a lemezeket gond nélkül -
nesh20
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #5581 üzenetére
Hol találtál 79-ért és 76-ért? Érdekelne.
Jöhet pü-ben is.
Előre is köszi.
MOD.
mergal - ha később vennék hozzá winchester-t az gond nélkül áttudnám szerelni?
Csak annyi hogy bepattintom és kész? Működik?
Lehet hülyeséget kérdezek akkor bocs.
Nekem volt xbox 1-em. Azon a dashboard-ot a winchesterre kellett telepíteni.
Az arcad változatnál min van a dashboard? -
proper
őstag
válasz
Mr.Grincs #5534 üzenetére
nekem elötte is xbox-om volt, szeretjük a forzát is
novemberben vettem de azota jól elvagyok 1 játékkalps3 drága és sokba fog kerülni a fentartása is ha csak a bd lemezeket nézzük már nem lesz egyszerü
de én is beleuntam a határtalan pc fejlesztésbe, eladtam az xbox-ot meg a vga-mat és már meg is volt a 360
de azt is nézheted hogy megvan a 8800 árábol és nem kell 1 év mulva lecserélned mert nem fognak akadni a játékok
pc-t meg ugyis csak netre használom, jobb élményt nyujt konzolon a játék nekem -
F.B.I.
veterán
-
kovasz
senior tag
válasz
Mr.Grincs #5469 üzenetére
kamu. a penztarban kinyitnak minden dobozt. meg az ugyfelszolgalaton is a jotalasnal. nem igy szoktak lopni. en tudom hogy, mert kb az osszes aruhazlancba szallitok es ezert nem fogom leirni...
csak annyit, hogy nem a prolik lopnak az aruhazban, hanem a vezetok. es sok helyen be se megy a cucc a boltba csak a szamla...
-
F.B.I.
veterán
válasz
Mr.Grincs #5451 üzenetére
Nem felszívtam magam csak egy kicsit bánt, hogy az ilyenek miatt, azok akiknek tényleg problémájuk lesz a géppel, egy idő múlva szívóágra kerülnek. Sajnos az MS M.o-i munkatársai is olvassák a közösségi fórumokat ( ez komoly ). Hidd el már meredekebb dolgok is meg lettek valósítva kiegészítő ügyileg, ezt nem te találtad ki.
A baj csak az ezzel a fórummal, hogy olyanok írkálnak okosságokat, akiknek kb. 2 hónapja van gépük ( az ide írogatók 90%-a ) eddig PC-n nyomták, beraktak 5-10 írott játékot, nyomták CRT-n és fikáznak illetve idézgetnek más fórumokról. Ezekkel az írásokkal az újoncok ill. a friss vásárlók nem lesznek okosabbak. Egy idő után meg bazi nagy moderálás lesz.Akinek ilyen jellegű kérdése van és választ szeretne olvassa az aláírásomban lévő fórumot de ott is csak olvasson...jó sokat.
-
Viktor26
tag
válasz
Mr.Grincs #5488 üzenetére
nem fogsz csalódni, ezt garantálom! én mondjuk nem féltem az irányítástól, de unokatesóm, aki megrögzött FPS mániás, el sem tudta képzelni, hogy lehet irányítani a joyjal ezeket a gamékat... Azóta ő is beújított egy boxot, csak ilyen játékai vannak! PC-t is csak a WoW miatt tart
-
Prof01
veterán
válasz
Mr.Grincs #5469 üzenetére
Az ilyen hsz-ket tedd OFF-ba!
Valaki próbálta amúgy a Stranglehold-ot?
Én most kezdetem el vele játszani és nagyon bejön. Az időlassítás, a rombolható környezet, lassítás közben tárgyak használata és a grafika is egész jó lett.
Akinek tetszett a Max Payne 1-2 és hasonló "időlassítós" játékok azoknak ezt is kötelező kipróbálni! -
Viktor26
tag
válasz
Mr.Grincs #5461 üzenetére
na ugye, ezért is irigylem az ilyen helyen dolgozókat
de viccet félretéve, ilyet nem szabad, de azért vevő lennék egy-két dologra
Tud valaki 6 centis ventiket a dobozhoz, meg kéne moddolni, hogy ne legyen ilyen hangos, és kicsit jobban is áramoljon a levegő a berendezésben
csinált már valaki otthon magának hűtésmoddot, vagy mindenki szakemberre bízza az ilyen jellegű átalakításokat?
-
Viktor26
tag
válasz
Mr.Grincs #5451 üzenetére
Ezzel csak a baj, hogy mikor ilyen helyen vásárolsz, akkor mikor pecsételik a garanciapapírt, akkor nyilván szét kell szedni a dobozt ahhoz, hogy ezt megtehessék, mert benne van. És amikor az orrod előtt szétszedik, akkor a bontatlan csomagot bontják, ami bontatlan lévén hiánytalan is. de ha ez sem elég, akkor ált ki is szokták pakolni annyira, hogy megnézzék, minden megvan-e hozzá. Legalábbis ez csak saját tapasztalat, nem tudom, lehet neked nem szokták.
-
spammer
veterán
válasz
Mr.Grincs #5438 üzenetére
Hogyne, még 1 új gépet is adnak ajándékba, meg akkor már egy LCD tv-t is kapsz mellé, sőt, kocsi, lakás és stb..
Más:
Ez a Guitar Hero 3 tényleg akkora királyság? Annyi h megy a zene és nyomkodod a gombokat úgy, ahogy a gitáron (játékban) mutatja nem? Mindenki azt mondja mennyire jó, de én képek / videó alapján még nem tudtam eldönteni h annyira jó e
-
misirulez
senior tag
-
kovasz
senior tag
válasz
Mr.Grincs #5167 üzenetére
hat... attol fug mit jatszol. ha autos akkor konnyen megy. az fsp az egy remalom, es az rts az kb hasznalhattalan.
de..
itt van a talan egyetlen ertelmes xbos kiegeszito. egy kutyu amivel egerrel es billentyuzettel lehet jatszani. legalabb az fps-ek hasznalhatova vallnak..
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #4707 üzenetére
és milyen az, amikor valaki komolyan akar játszani?
persze értelek, de erre inkább azt mondom,
hogy a Wii felhozatala korántsem Wii Sports szerű játékokból áll ám.
Lehet, hogy egyelőre több a casual cím,
meg az is lehet, hogy ez örökre így marad,
de azért nem egy olyan játék van a kínálatban,
ami nem éppen az alkalmi gamereket célozza meg -
bwoay
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #4699 üzenetére
1. nem vágom, mitől lenne húzósabb a PS3
2. aki meglátja a Wii-t, és egyből dönt, az lehet, hogy erre a végkövetkeztetésre jut.
én ki is próbáltam, és egész más a véleményemPS: ha te magad is úgy érzed, hogy valamiről nem tudsz mit mondani,
akkor valszeg tényleg a legjobb csendben maradni -
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #4699 üzenetére
"A wii ről nem tudok mit mondani de szerintem aki meglátja egyből eldönti hogy kicsiknek való."
most komolyan mondod hogy te arról ítélsz meg egy konzolt hogy hogy néz ki
amúgy azzal vitatkoznék hogy kicsiknek való. inkább casualoknak. van rá jópár olyan játék amelyiknek nagyon örülnék ha boxra kijönne. mario galaxy, zelda, metroid és még sok más. -
LaliPapi
tag
válasz
Mr.Grincs #4681 üzenetére
Változó.
Régebben olvastam, hogy valakinek 2-3 hét alatt megvolt, mostanában viszont többen panaszkodtak, hogy lelassult az ügymenet.De volt aki a lassúság miatt, fájdalomdíj gyanánt ingyen LIVE Goldot, vagy pedig ingyen játékot kapott a megjavított box mellé.Én nem bántam meg, ha elromlik MS megjavítja remélem.
Addig is játszom, és nem arra gondolok, hogy elromlik e vagy sem.
Elsősorban az ára, és a játékfelhozatal miatt vettem inkább boxot. -
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest