- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
LaliPapi #4683 üzenetére
Köszi a választ..Én is azért veszek, meg azért még ott van a nem túl legális flashelés is és így olcsóbb fentartani, mintha PS3at vennék. Az irányítást mennyi idő alatt lehet megszokni? A media marktban láttam Crysis os plakátot az xboxoknál, ezek szerint ki fog jönn 360ra is?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
LaliPapi #4679 üzenetére
És mennyi idő alatt csinálják meg ha van a 3ledes hiba?
Remélem megéri megvenniBár kicsit félek hogy ráfizetek vele.
Kérem írjátok le hogy megbántátok e vagy sem hogy vettetek boxot. Vagy miért maradtatok a 360 nál és nem a ps3 nál...Nekem kicsit furcsa ez az egész bocsi ez lesz az első konzolom, idáig csak gépem volt meg van is.. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
LaliPapi #4675 üzenetére
Szóval akkor mindenképp el fogja veszíteni a garit, mert a kaszás ott áll fölötte....
Ha jelentkezik a hiba a 3 ledes hiba vagy bármi, akkor ingyen megcsinálják gariban? Amit nem én okoztam vagy szerintem nem miattam ment tönkre. Valami jótanácsot tudsz, tudtok adni vásárlás előtt? -
sakeee82
aktív tag
válasz
LaliPapi #4050 üzenetére
Én nem használom a Live Goldot, fizet a fene érte
Nem hiszem, hogy bannolnak érte, mivel max akkor nézik meg a Live ID-t ha visszaküldted a gépet vmi problémával, én akkor simán átírom a locationt Hungary és kész. Ha meg ezért bannolnak, feljelentem őket a picsába! Mit tegyen az egyszeri magyar játékos, ha a mocskos MS nem képes egy irodát létrehozni itt keleten is, azért, hogy mi is tudjunk a saját országunkból live-olni...
Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest