- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
válasz
eddie17 #36052 üzenetére
Pedig a mostani FIfa (XBOX) mindent visz. Ennél reálisabb játékot még életemben nem láttam.
Az emberek mozgása valami fenomenális, mintha csak a tv-ben látnám, igaz, ahhoz, hogy minden mozdulatotot láss (nem a cselekre gondolok), minden gombot nyomogatni kell, és akkor eljön a kánaán!Sztem az idén akármilyen pontot is kap a PES a Fifa nagyon belehúzott, és sztem lassan (1-2 kapu előtti helyzetet kivéve) igazán megközelíti a valós világot!
-
sch_a
addikt
válasz
eddie17 #35501 üzenetére
Valszeg tényleg 100 a max szint. Én 50 pár százaléknál tartok, és 37-es szinten. Savage-on játszottam az összes versenyt eddig. A Colin emlékversenyt meg tényleg érdemes megcsinálni, tegnap délelőtt játszottam le, főleg azért mert már egyszer beírtad, hogy érdemes
Pedig a végére akartam hagyni
-
Crazyman33
senior tag
válasz
eddie17 #35283 üzenetére
Mi a gamertagod a lájvon?
Küzdök én is az idővel. Természetesen minden kikapcsolva.
Amikor mész és véletlenül falazol vagy levágod akkor megjelenik egy kis háromszög az időd mellett.
És kint a ranglistában is van némelyik idő mellett. Akkor ez azt jelenti hogy falazott vagy levágott, jól értelmezem? Vagy mást jelent a ranglistán szerinted?
Szóval ha azt jelenti akkor ez nagyon jó, vége a csalós, falazós buziknak. Tiszta körökkel kell nyerni.
Tegnap húztam a Porsche idejét 1.03.xxx-re. -
capafog23
őstag
-
Torry
addikt
válasz
eddie17 #35283 üzenetére
Én is írok egy keveset:
Grafika tényleg szép, de nekem kicsit könnyűnek tűnik, bár lehet hogy túl jók ezek az autok. Természetesen minden kikapcsolva.
Egyedül az r3-as osztályban kellett a kigyorsításra figyelnem csak a porsche imbolygott kicsit az úton.
Minden esetre, iszonyat állatságra sikeredett! -
HagaNRG
őstag
válasz
eddie17 #35265 üzenetére
Épp a Forza 3-mal kapcsolatban akartam kérdezni én is.
Te hol rendelted be?
Mert én néztem több angol oldalt is és sehol nem lenne meg 15 ezer Ft alatt.
Itthon meg az 576-ban előrendelve 12990, ha jól látom, plusz egy ezres a futár, az is 14 ezer max, elég jó ár.
Nem mintha az a pendrive meg kulcstartó annyira sokat érne, a DVD-vel ellentétben játékoknál soha nem voltam oda a spéci edisönökért, de ez most valahogy nagyon vonz, már alig várom meglegyen.(bár ha belegondolok még a Fifa 09 is mintha most lett volna, hogy először megláttam Londonban a game shopban, ahogy a megjelenés napján a managerek sorban álltak érte, ki-ki a maga PS3/X360 verziójáért.)
Most meg jön a Fifa is nemsokára, sőt a DIRT 2 is itt van.
Szóval csak győzze az ember pénzzel. -
Def26
félisten
válasz
eddie17 #35110 üzenetére
Én ma szabin vagyok.
Reggeltől nyomom a Shiftet.
Még 31 nap és itt a Forza 3. Legalábbis game.co.uk szerint. Hihetetlen mennyi jó játék szakad most ránk. Szvsz majd csak a karácsonyi nagy pihenésben érjük magunkat utol.
Idén először lesz olyan karácsonyom, hogy nem kell melóznom ünnepnapok alatt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
eddie17 #34408 üzenetére
picinkót kárcos lehet, igen?
oszt az nem 100, hogy láccik, fordíjja erőssen fény felé,
oszt hátha. vagy apró köpet nem kerülhetett rája?nekem volt egy PGR4, ami nem akarta az igazságot,
aztán mire vettem egy másikat, meggondolta magát a rohadék,
és máris simán felment.
gondolom a meghajtók sem egyformán tolerálják a korongokat,
mármint a rajta található hibákat.The Chos3n1:
igen, ez is egy szemétség, ezért kell jól PS3-at venni, ott ingyenes,
aztán mindenki nagyon boldog, és mosolyog.
a Silver meg minden másra jó, demokat le tudod tölteni,
üzenetek átmennek a haveroknak, filmelőzeteseket meg tudod nézni,
csak maga az online multi nem megy. -
szaszlaci
addikt
válasz
eddie17 #33345 üzenetére
Halvány fátyolos színek, mi? JVC betegség..
De mostmár átszállt rád az elényeztetett gazdag hülyegyerek cím
( Komolyan ne vedd! )Def26:
TV-nél pont fordítva tapasztaltam. Boltban kicsi semmi, alíg lehetett meggyőzni a vásárlót hogy jó lesz neki, de otthon, a nem 5322325 Wattal kivilágított szobában meg "hú de jó nagy meg szép". (Ja, értékesítő voltam, csak hogy érthető legyen.)
-
szaszlaci
addikt
-
-
Gebriel
veterán
válasz
eddie17 #31132 üzenetére
Rendben.
Összehozhatjuk. Nekem csak délután-este jó vagy hétvége.ggf8600gts
Assassin's Creed 2 vétek lenne kihagyni
-
XuChi
addikt
válasz
eddie17 #30843 üzenetére
Fable 1 olyan volt hogy hogy is mondjam: Nem olyan mint two world, oblivion hogy 1 nagy térkép van és akárhova mehetsz hanem van egy térkép kisebb arénákra bontva. És nem arra mész amerre akarsz hanem van az arena-nak több be és kijárata, igy olyan mintha be lennél zárva. Remélem nem irtam le túl hülyén.
-
válasz
eddie17 #28855 üzenetére
Most cseréltem ott először és utoljára.
SF4-et cseréltem GTA4-re, az SF4 1 hetes volt, teljesen karcmentes, mint minden játékom.
Mikor meghozták, azt hittem elájulok, telefonba rákérdeztem, ugye nem karcos...válasz, persze, hogy nem. A borító nyomtatott volt, a lemez tiszta karc, igaz elindult a játék, de vinyóra már nem lehet felmásolni, felhívtam őket, semmi gond küldenek másikat, jött is 2 nap múlva, ennek már legalább a borítója eredeti volt, vinyóra ezt sem lehet felmásolni, sőt el sem indul.Ismét telefon... aztán nagy nehezen 2 hét múlva kaptam 1-et ami igaz polírozva van, de legalább működik rendesen, telefonáltam érte nagyon sokat, mert ők 1x sem kerestek. Soha többet onnan.
Most rendeltem a game.co.uk-ról, használt játékot, teljesen rendbe voltak, és még olcsó is, feladástól számítva 2 nap alatt ideértek, inkább onnan rendelek, amivel meg srácaim nem játszanak eladom, vagy megtartom, enni nem kér.
-
OddMan
őstag
válasz
eddie17 #28855 üzenetére
"Mennyire működik és megbízható a jatekcsere.hu?"
Óvatosan kell csinálni, engem a "jatekaim.hu"-n egy olcsóbb játékkal már szépen lehúztak. Azóta inkább csak személyes átvétellel veszek játékot.
Nagyon már utánvétellel sem merek rendelni, mert egy két idióta másolt játékokat küldözget vagy fél téglát.
Rengeteg mindent eladtam meg vásároltam már használtan a neten, de annyi csalót még életemben nem láttam egy helyen, mint amennyi a jatekaim.hu oldalon tanyázik, tisztelet a kivételnek. A becsület teljesen kiveszett belőlük.
A "jatekaim.hu"-ra haragszom is egy kicsit, mert nap, mint nap jelzik feléjük a felhasználók a visszaéléseket és ettől függetlenül az oldal készítői nem képesek összehozni egy egyszerű pontozásos rendszert. Egy hasonlót, mint pl. amilyen a vaterán is van.
Amúgy akik meg fóliás játékot árulnak, szinte kivétel nélkül mindegyik a "www.play-asia.com"-ról meg a többi hasonló oldalról rendelgetik a játékokat és kis haszonnal továbbértékesítik. -
bexinho23
őstag
válasz
eddie17 #28472 üzenetére
Nem tudom, nekem a forza 2 megvolt, de 2 pálynál többet nem volt a gépben. Engem nem fogott meg a monotonítása. Meg ha jól emlékszem, csak az első hely ért valamit.
Sok auto, fejleszthetőség, hosszú játék, ez pozitív előny nagyon, de a monotonítás meg az h éreztem h játékkal játszok, az lehúzta nálam az értékelést. -
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #26317 üzenetére
Szóval. Feloldod az arhikat kapsz értük G-t--->abból vásárolsz témákat demókat,esetleg exclusive tartalmakat, full C kategóriás játékokat ami kb arra jó, hogy semmire vagy ha mégis akkor elüssed az időt
Nem olyankra gondoltam hogy GTA 4 meg GOW 2 stb.
A GTA 4 kiegészítőjét megtudod venni a G-k ért cserébe pontosabban 1600 at levonnak és akkor tudod letölteni, vagy ahogy írtam 6ezer ft ért megevszeed és kapsz egy kódot ami 1600 G-t ér és úgy szeded le.
spammer: Én a cuccokra a témákat meg képeket értettem. De jó is lenne ha lenne egy csómó G-m és vennék belőle kontrollert
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest