- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #41341 üzenetére
Ha gyári a box akkor biztos valami hardware gond, remélem még egy éven belül vagy mert erre csak annyi jár.
Ha nem gyári a készülék, akkor vagy lemezanyag gond vagy a módosítás általi változások jobban megviselik a dvd olvasót gondolom. (a gyári "prés" dvd könnyebb is és könnyebben is olvasható ugyebár)
De szerintem ezeket te is tudod
. Nem hiszem hogy drága egy új olvasó, ez a legrosszabb eset ha nem tévedek.
-
BaLee
addikt
válasz
Csabee. #39036 üzenetére
Basszus nyolcmilliószor le lett írva, hogy a bannolásnak köze nincse a vinyóhoz. Csak az adott géphez esetleg profilhoz.
Írjátok itt a fél(re)információkat aztán ebből indulnak majd ki a mendemondák.
Megveszed a bannolt gép vinyóját, beteszed, leformázod aztán használod. Ennyi.
-
Mr.Grincs
veterán
-
StLui
veterán
válasz
Csabee. #38293 üzenetére
OFF mert van rá topic
Én még nem sokat tudtam vele játszani, de a legjobb helyezésem 6. volt versenyen és így is benne vagyok a világraglistán legtöbb lejátszott fitamnál a 10%-ba, egy helyen sikerült 1%-ba kerülnöm, bár nem tudom ez mennyit számít. De szerintem is emelned kéne a nehézséget.
-
alien_
őstag
válasz
Csabee. #38293 üzenetére
+1
Nekem most egy hét pihenő van, de megy tovább a móka, ahogy hazaérek!
sch_a: Nézd, ha amúgy is fizetsz TV License -t (lehet, hogy a landlord -od autómatikusan perkálja), és amúgy is van Gold-od, akkor nem rossz. National Geographic miatt még fizetnék is havi 15 fontot, de a többletköltségek miatt inkább hagyom a fenébe.
Ráadásul nincs Sci-fi channel, nincs Discovery, és nincs HD adás... -
BaLee
addikt
válasz
Csabee. #38174 üzenetére
Mert az MS beletette ezt az optiót valami nemrég kijött frissítésbe. Volt itt a fórumon is olyan aki belefutott. Ugye az új játékokhoz muszáj feltenni a frissítést különben nem indult el, viszont ha a géped bannolva van onnantól nincs másolás HDD-re. Elég gennyes húzás de hát ez van.
-
BaLee
addikt
válasz
Csabee. #38171 üzenetére
Amiket én hallottam aszerint magát a gépet bannolják, bónuszként újabban már az accountot is, plusz bukik a HDD-re másolás.
Volt olyan (külföldi) páciens állítólag aki megvette az eredeti játékokat amivel live-on akart játszani, amivel nem azt meg letöltötte és így is megkapta a bant, pedig gondosan ügyelt arra, hogy még véletlenül se menjen fel másolt játékkal. Szóval elképzelhető, hogy valami logfile-t is készít a gép és azt is figyelik.Magyarul 100% biztonságban csak akkor vagy ha mindened eredeti.
-
-
breetai
aktív tag
válasz
Csabee. #38148 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Mert nállam sincs semmi varez, csak az, hogy nem amerikában élek. De, a LIVE kontóm "oda szól".
Most kicsit parázok, hogy lesz-e valami para mert mindíg van ilyen nagy bannolásoknál (pl. WoW, Diablo II, ...), hogy olyanokat is kizárnak akiknek nincs konkrétan vaj a fején. -
nofi
addikt
válasz
Csabee. #37571 üzenetére
Én a Street Fighter IV -el párhuzamosan játszottam a Soul Caliburral és részemről az utóbbi tetszett jobban. Mindkét játék "steril" és nem az a vérengzős amit a Mortal Kombaton felnőtt lelkem elvárna, úgyhogy azt csakis a MK széria következő része teljesítheti be. Ám ha ezt félretesszük nagyon jó szórakozás. Szvsz a Soul -t alapfokon könnyebb játszani, szinte csak nyomkodással végig lehet vinni és akkor is látványos. Természetesen a komolyabb játékhoz nem árt betanulni a kombókat, mikor hogy érdemes ütni, de arra az esetre ha épp átugranak a haverok pár sör mellett ezzel jobban lehet szórakozni mint a SF4-gyel. Persze ez attól függ mennyi időt szánsz rá egy ilyen verekedős játékra, de a Soul Calibur mellett szól a szinte végtelen mennyiségű customization lehetőség. Olyan és annyi karaktert kreálhatsz amiről más játékban álmodni sem mertél. Hihetetlen mennyi tárgy kapott helyet a játékban és párosítva a részletes karaktergenerálással szerintem jó ideig leköti az embert míg létrehozza a saját karaktereit. Szerintem kánaán az ilyen rpg/hack and slash fanoknak akik 10x végigtoltak egy játékot, hogy ilyen meg olyan páncélban virítsanak a szerveren világító karddal - ezt most itt percek alatt létrehozhatod.
Egyébként ha én mostanság vennék újra valami püfölős játékot az a Tekken 6 lenne, ami ha jól tudom hamarosan megjelenik -
sch_a
addikt
válasz
Csabee. #37356 üzenetére
Szerintem kezdheted nyugodtan a 3-mal. Egy csomó pálya szinte egy az egyben ugyanolyan mint a 2-ben. A fizika se változott túl sokat. Viszont szebb lett, és újabb autók vannak.
A oldalfedős témához: Igen én mondtam hogy van olyanom, de most hogy összehasonlítottam, az enyémnek tényleg világosabb színe van.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Csabee. #37271 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam! Azt akartam írni, hogy nem csak. Hozzá teszem megint hogy szerintem.Kb. úgy élvezem mint egy fps rajongó aki beszarik a COD-tól vagy mittudoménmitől.
Nem röhög! Van amikor a győzelem ellenére restartolok, mert úgy vezettem mint egy barom. Szeretek sportszerűen nyerni, és a játék adta lehetőségeket kihasználni. Élvezem a versenyeket. Visszamegyek megcsinálom más autókkal is, keresem a kihívásokat. Aztán go tovább. Anno vettem a fáradtságot és megtanultam kezelni az autókat a játékokban minden segítséget kikapcsolva kormánnyal. Most már az első versenytől kezdve úgy ülök neki egy új játéknak. És így azért nem mondhatnám hogy darálós, főleg ha benézel egy kanyart. Nem vagyok profi, nálam vannak jobbak.(Pl.eddie17, és még akit kihagytam). A Forzában a visszatekerést elvből nem használom. Azt a 6 éves fiaimnak megmutattam hogy kell használni, a többi segítséggel együtt. -
30z.Samu
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Csabee. #36608 üzenetére
Pl. nem tudom saját magamnak konfigurálni. Az analóg karos irányítás élvezetes, de pontatlan és lassú a gombbal való irányításhoz képest. Neten viszont sokan gombbal nyomják és esélyed nincs ellenük analóg karral. Illetve kérdezd meg a FNR3 tulajokat, hogy mi a véleményük a demó irányításáról, nem sok jót fognak mondani.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Csabee. #36452 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a 2K10 és K-s társai, nem az NBA, hanem annak a kistestvére, pontosabban alacsonyabb ligákat jelöl! De akkor ez egy másik gyártó nem az EA? Ennyi lenne a különbség? Mármint a címre és nem a grafikára illetve játékmenetre gondolok!
szaszlaci: mit ajánlanál HD mozizásra? Mármint itt dvd lejátszóra gondolok vagy valami hasonló és költségkímélő megoldásra! Azért kérdezem tőled, mert mondtad, hogy ilyen műszaki helyen dolgoztál! Köszi előre is!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36384 üzenetére
A VGA kábelhez kell egy Y szűkítő aminek jack csatlakozó a vége.
Eddie: Tudom, hogy nincs a monitorokon hang, de arra gondoltam én hogy máshova fogja majd dugni a jack dugót.
Igazából az a vga kábel az is LCD tv hez lenne csöcs mert ott van hova dugni a fehér és a piros kábelt. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36373 üzenetére
Hát a tv-ken általában nincsen DVI kimenet, csak hdmi és vga kimenet. Hát ha HD Ready lcd tv-d van akkor jobb képet kapsz mintegy monitornál.
Azt nem tudom mivel jobb az aranyozott, pedig nekem is az van. Talán nem kopik vagy jobban érintkezik, de nemtudom sajnos konkrétan.
-
_ak_
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #36291 üzenetére
Nah megvolt a polírozás. Menthetetlen a lemezem. Kétszer lett polírozva, 6% ig eljut a felmásolásban és utánna kiírja hogy mocskos vagy karcos a lemez.
Úgyhogy kuka.
Hála az égnek ott a boltban ki tudta próbálni a csávó egy boxon a felmásolást, de sajna nem használt neki semmi.
Azt mondta multira lehet használni, meg arra hogy ha fel van másolva a hdd re a játék akkor ha ezt beteszem akkor megy.
Azt sem tudom mennyit merjek érte kérni, ha árulni akarom. -
szaszlaci
addikt
válasz
Csabee. #36296 üzenetére
Úgy tudom, ezek a PC-s neonok 12 Voltosak. Fogyasztását passzolom.
Miért nem oldod meg LED-ekkel? Kicsi, olcsó, nem fogyaszt, erős, ...
Ezekkel számolhatsz. Majd ha kell, meg tudom mondani, melyik ág a választott feszültség.
Blankolod óvatosan az ágat, és rákötöd a leágazást.
De vigyázz nagyon, egy zárlat használhatatlanná teheti az egészet, nincs bennük szinte semmilyen védelem!!!
Aktív témák
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest