- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
woodbear #45320 üzenetére
Az van benne, jól tudod. Én is azzal kezdtem, mert hogy Logitech. Na egy hónap után el kellett adnom, annyira gagyi.
Meg van a zsír Arcade gépem. Tegnap fél órát küzdöttem a recover-el. Mire rájöttem, az volt a baja, hogy már csináltam egy profilt a gépen. Bezzeg ez nincs benne az első hsz-be.
-
FefeeX
veterán
válasz
woodbear #45300 üzenetére
Én azt olvastam, hogy a gyári újnál is gyakran előfordult ez a hiba, valamelyik huzal be van szorulva, és hogy ezt egy apró moddinggal meg lehet oldani. Hogy ezt hol láttam, már nem tudom, de youtube-os videó is volt mellette.
adalbert1: nekem pont a IV tetszett jobban, egészen más stílus, más játék, nem a megszokott heroes, ettől független az összes többi is bejön, mint a disciples2 is, ami szintén megvan origi
Janix12: eddigi leírások szerint igen, telepíthetsz is játékot a pendrive-ra ha van rajt elég hely.
StLui: az a kábel is annyira spéci, hogy vagy patch, vagy cross...
Majd megnézem, ha hazaértem
-
m3ss
veterán
válasz
woodbear #45266 üzenetére
koszi!
remelem van nekik raktaron, 1 oraja keresem itthon, de meg olyan boltot nem talaltam ahol netes arlista szerint lenne raktaron
tegnap ugy raszakadtam forzara, azonnal kell egy kormany
iszonyat jo lett ez a jatek, ezt tudom, mar reg veszek egy xboxot
es vegre benne van mx5 na, amit forza 2-bol hianyoltam,my precious -
Xirtam
veterán
válasz
woodbear #45261 üzenetére
Nehülyéskedj nincs mit!
Def kicsit off :
Nagyon sajnáljuk, de csapatotok most nem jutott tovább az INFOmaraton döntőjébe. Ne csüggedjetek, hiszen az elődöntőben nyújtott kiemelkedő tudásotokkal bizonyítottátok, hogy igenis otthonosan mozogtok az informatika hatalmas világában.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy az elődöntőben elért 26.46% alapján, a 46. hely birtokosai vagytok!
-
dunc
nagyúr
válasz
woodbear #45216 üzenetére
Így állitsd be !!!
A PC-n fogott internetünket a következő képen tudjuk megosztani az XBOX 360 számára:
PC beállítása:
Erről a gépről megy majd a net, két hálózati kártyának kell benne lennie (vagy elég egy is, ha netet wifi-ről veszed), az egyikbe megy ugye a modem vagy stb. csatlakozás magyarul a net, a másik, pedig összeköttetésben áll az XBOX 360-nal.
A beállítások a következők:
PC:
Akkor ugye a hálózati kapcsolatoknál van egy olyan, hogy Helyi kapcsolat (1) és Helyi kapcsolat 2, a Helyi kapcsolat (1) felelős ugye a net-ért, erre van beállítva (vagyis ezen keresztül kapja a PC az internetet). Nézzük akkor a Helyi kapcsolat 2-őt (ez az a hálózati kártya, amire az XBOX 360-an rá van kötve), jobb gomb rá, tulajdonságok, Általános fül, TCP/IP protokoll, Tulajdonságok:
IP-cím: 192.168.0.1
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
A többi helyet üresen lehet hagyni.
Ha ez eddig megvan, akkor a hálózati kapcsolatoknál jobb gomb a net-es kapcsolatra, és a Speciális fül alatt a megosztásnál meg kell osztani a net-et a Helyi kapcsolat 2-vel (azt a hálókártyát kell kiválasztani, amire az XBOX 360-an rá van kötve).
XBOX 360:
Az XBOX 360-an menüjében lépj a System fülre (blade), majd ott válaszd a Network Settings menüpontot.
Válaszd ki az Edit Settings-et, és itt álítsd be a következőket:
Basic Settings/IP Settings -> Manual
IP Address: 192.168.0.2
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
Elvileg így már mennie kell, de mikor nekem nem akart beröffenni akkor még beírtam a PC IP-címét a DNS-hez, bár ezt amutómatikusan rendeli, de van, hogy mégse akar működni, ekkor:
Primary DNS Server: 192.168.0.1
...Done...
Ezek után válaszd a Test XBOX Live opciót. Majd a kérdésnél a Yes, continue fület.
Ekkor végigellenőrzi a kapcsolatokat, és ha minden oké és a géped még nem volt a neten, akkor megkérdi, hogy frissítsen-e. Ezt a lépést akár ki is hagyhatjuk, mivel később is végrehajtható, valamint előfordulhat hogy ha nem frissítesz, akkor a Live!-ra nem enged fellépni a gép. Mindenesetre tud hogy mit csinálsz!
Ha a teszt megszakadt, akkor válaszd a Network Settings menüpont a Test XBOX Live Connection opciót.
Így már nyomhatjuk is a Live!-ot, amikor a PC be van kapcsolva. Én is erre a módszerre kényszerülök, mivel Pannon-os hordózható internetem van, ami USB-vel kapcsolódik a PC-re. -
m3ss
veterán
válasz
woodbear #45127 üzenetére
vigyazz, mert sztem az mkv miatt is rad fog mordulni a sok antiflesser, eredeti windowzos, officos, torrentet nem ismero, videotekaba jaro juzer
amugy en ugy tudom, hogy tovabbra is csak streameltetni tudod pc-rol, es ugyanugy nem art a 2+ mag, mert ugye a pc-d szamol.. -
dunc
nagyúr
válasz
woodbear #44793 üzenetére
Fuuj Bayonetta
Annyira idétlen,hogy az már fáj...a Dante's jó kis Darkos hangulat,de az a szerencsétlen botlábú szuka kiakaszt.....(amúgy szépen ki van dolgozva a játék,de a körités,rózsa ,csók grrr Hello Kitty
)
Az miért van,hogy le updatelom a forza 3-at,és amikor újra játszok(elötte volt bent másik játék) akkor újra updatot akar?
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
woodbear #26272 üzenetére
Igen 2 játék fér el rajta
Nekem a GTA 4 és a Fable 2 simán elfér és még van kb 400 mega a mentéseknek. Amúgy jó hogy tök halk meg gyors, meg kíméljük az olvasófej élettartamát, de a nagyobb vinyó már elengedhetetlen számom ra szóval már új HDD van tervbe véve. Vagy akkor előbbrehozom az új elite gép vásásrlását.
-
Keksz
senior tag
Ide is beirom ha mar a rossz topikba ment delelott ;)
Vkinek használja úgy a boxot hogy optikai kábel a hangnak és HDMI a képnek?
Be tudta ezeket egyszerre dugni?
esA tema innen jutott eszembe, es nem vagyok otthon h ezt megnezzem. A tapasztalat, trukk mindig jol jon. H mas hogyan oldotta meg.
-
spammer
veterán
válasz
woodbear #9289 üzenetére
Én nem tudom, legyen neked igazad! Egyébként én is gondoltam rá, de azt írta, h otthon is könnyen kivitelezhető, ha pedig átverésről lenne szó, akkor olyat találna ki az ember, amit nem lehet egyszerűen kivitelezni otthon. És az is látszik a fotók alapján, h azon nincs tényleg semmi borda. És sajnos, érzem mikor a box alá rakom a kezem, h az alja rohadt meleg, mégha hátul tényleg csak langyos levegőt is fúj.
De én is abban bízom, h csak rémisztgetés...
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #9162 üzenetére
Dehogynem, ezt ABU85 írta... ott van a 30-as hozzászólás.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
woodbear #9075 üzenetére
Dobjatok ossze 3-4-en, kaptok hozza egy dobszettet, egy gitart, egy mikit es magat a jatekot. Mi is ketten obtk ossze haveral a majd' $200-t /adoval majdhogynem annyi volt/ es o gitarozik es enekel, en meg utom a dobot
Nah csak gondoltam beirok, kozben atrepultem egy masik allamba, megyek tovabb, udv! -
tiv83us
veterán
-
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest