- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
golya87 #13185 üzenetére
arra gondolsz, hogy lehet-e megváltoztatni a serialját, hogy újra legyen live?
mondjuk ezt a nagy warezellenességet nem értem, innen a fórumból néztem ki anno hogyan kell a nec 4550-ből 4551a-t csinálni, és ugye azzal pl egy drágább készülék képességeit hozod elő. ha meg a gari oldaláról nézzük, a tuninggal is elvész a gari, és a cikkeitekben folyamatosan ez van.
-
Kobe
veterán
válasz
golya87 #12699 üzenetére
aki emgveszi az 50 ezres házat, az legalább 200-250 ezres belsővel pakolja meg....akkor lenne hülye, ha 200 ezres házat venne hozzá, azért ne kerüljük a szzont a fazonnal
60 ezres vízhűtés akkor érne valamit ha valóban a beépített venti lenne a zaj forrása, de mivel a meghajtó sokkal relevánsabb részét teszi ki a zajnak, ezért az illető széllel szemben pisál, ennyi.
-
alien_
őstag
válasz
golya87 #11381 üzenetére
Részvétem
A többiek is a fektetett használatot javasolják, elvileg mindent megtettél, amit a RROD elkerülése végett lehetett komoly beavatkozás nélkül.
Elég gáz, hogy nincs egy hete, hogy olvasom ezt a fórumot, és már legalább 3 xbox behalt azóta..-=Libria=-: Jó döntés
-
spammer
veterán
válasz
golya87 #8794 üzenetére
1. igen
2. igen, és elvileg a rosszat nem kérik el, első esetben, másodszor már ha jól tudom, igen
3. játéktól is függ, mit támogat. Nekem 1280x1024-ben megy TFT monitoron, Forza 2, Bioshock, GOW pl. szélesvásznú (alul, felül fekete csík), de COD4, HALO3, PGR4 stb megy full screenben. -
bwoay
nagyúr
válasz
golya87 #7815 üzenetére
az árért cserébe lehet, hogy gyengébb minőséget kapsz,
de arra is 3 év a garancia. HA elmegy három évig, akkor semmi gond.
HA nem, akkor neked 1-2 hét kiesés, jön-megy a futár,
és cserélik az egész gépet, vagy csak a belét olyanra,
mint amit most drágábban vennél meg...persze nem jó érzés régebbi szériát venni,
ha már van újabb, de ha fontos az alacson ár,
akkor én mérlegelném, már szerintem összességében nincs túl sok hátránya.
ja de, többet fogyaszt, havi szinten 100 Ft plusz -
Ebit
addikt
válasz
golya87 #6031 üzenetére
A kicsi ház,nagy teljesitmény, hőingadozási problémák ezek biztosak az Xbox360 esetében, a meghibásodás lehetősége, időpontja meg találgatás, véletlenszerú.
Azért érdemes figyelembe venni az eddig publikált, de nem hivatalos meghibásodási arányokat is valamint az eltérő teoriákat, a gépek használata során
- az egyik tábor gyári eredeti állapotban, az MS gyártói garanciális hátterére számitva használja- az"ellentábor" külőnféle modositásokat eszközöl a gép várható meghibásodásának elkerülése érdekében, elsősorban a hűtést módositják.
-
spammer
veterán
válasz
golya87 #6023 üzenetére
"A vízhűtés mindenféleképpen megakadályozza a 3LED-es problémát?"
Nem. Olvastam másik fórumon már hogy vízhűtéssel lett ugyanúgy 3 ledes. Tuti módszer nincs, ha jó szériát fogsz ki, vigyázol rá, jól szellőző helyen tartod stb.. és mákod van akkor nem lesz semmi baja, ha szar gyártmány, akkor rakhatsz bele vízhűtést, akkor is megdöglik.
Aktív témák
Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- DJI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest