- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Keksz
senior tag
válasz
tiv83us #19623 üzenetére
En egy ilyen erositore gondoltam:
http://avplanet.hu/RX-V363Ebbe betoltom a kepet es a hangot (egyszerubb lenne hdmi-n keresztul mind2ot, ha a box tamogatja), majd lenyomja a tevenek.
Ezt csinalom meg a szamitogeppel is, hdmi-n a kepet, es optikan a hangot, mert az alaplapi hdmi kimenetem csak ket csatornat bir, Vagy ha lemegy a 48xxx szeria ara akkor az mar tudja a 8 csatornat is hdmi-n keresztul is, bar ahogy olvasgatom jo lesz ott az optika is.
-
Keksz
senior tag
Szia,
szóval akkor hdmi-n keresztül is áttolhatom a hangot, nem kell külön toslink optikai kábel?
vagy hdmi a képnek és inkább extra az optikai kábel?
vagy elég a hdmi, mert nem lesz gáz az 5.1-el sem ha vmilyen játék abban szólna?csak mert ha már veszek erősítőt akkor legyen itthon minden kábel is hozzá...
köszi,
Keksz -
Keksz
senior tag
Az elite-hez kapott hdmi kabelen atmegy a hang? ha igen akkor 2.0 v 5.1 is?
Vagy ott van vmi extra amivel az 5.1-es hangot atzuzhatom az erositore?Nem is tudom mar milyen kabelek vannak hozza otthon.
-
Keksz
senior tag
-
Keksz
senior tag
Ide is beirom ha mar a rossz topikba ment delelott ;)
Vkinek használja úgy a boxot hogy optikai kábel a hangnak és HDMI a képnek?
Be tudta ezeket egyszerre dugni?
esA tema innen jutott eszembe, es nem vagyok otthon h ezt megnezzem. A tapasztalat, trukk mindig jol jon. H mas hogyan oldotta meg.
-
Keksz
senior tag
Hat nezz meg egy dell 24"-os full hd monitort milyen arban van es miket irnak rola a samsunghoz viszonyitva... pl Dell UltraSharpTM 2408WFP
Bar sztem ez a full-hd meg nem annyira kiforrot. Hany x360 jatek van ami full-hd/1080p?
Persze ha mar belenyomsz 80-100ezer forintot akkor lehet erdemes a 24 colosat megvenni, vagy nezni egy nagyon durva minosegu 22"-est-
-
-
Keksz
senior tag
Electro Worldben nezzetek most korul, az EB miatt az osszes teve 0% thm hitelre van, van kozte par olcso es jo peldany. Csak 1 munkaltatoi kell, aztan ha nem jo a jelenlegi lecserelni.
-
Keksz
senior tag
Egyetlen 1 baja van: 1db hdmi
Egyebkent mindent lehet, nagyon szep a kepe, pc ra van kotve, box kompozittal, es ami a legjobb h fel tudom venni a teveadast amikor akarom es amikor nezem timeshift funkcio megy, amivel meg lehet allitani es vissza is tudom tekerni
80GB-as winyo van a teveben. Masfel eves, nincs full pixel hibaja, tevenezesre is jo, upc kabelen jon.
-
Keksz
senior tag
Hogy huzzam ki mikor el van dugva a szekreny ala?!
De lehet ezek utan mindig bemaszok es kihuzom.Viszont az LCD tevek keszenleti allapotban is jo sokat zabalnak, csak pl az enyemen nincs is full kikapcsolo gomb. Azt is ki kellene huzni
-
Keksz
senior tag
válasz
newgamer #8434 üzenetére
Figyelj! Én PC fejlesztés helyett vettem egy fekete elite-et, Németországból jött és "flashelt". Több mint 1 hónapos már és többet játszom vele mint PC-n tettem és az a durva amikor fogod a játékot, beteszed és 3 perc múlva tolod neki. Nem kell installálni, crackelni, hellyel küzködni, felbontást állítani. Minden úgy megy ahogy a boxra meg lett írva. Grafika a játékokban tökéletes, játékélmény totál jó, a controllert meg PC után kb 3-4 óra míg megszokod, bár ez egyénfüggő. Nekem FPS-nél (Halo3) kb ennyi kellett. Én nem bántam meg, még azt sem h Elite lett belőle és nem 1 Arcade-ot szereztem be 55e-ért. Gépfejlesztésre költöttem volna alsóhangon 160ezret, és utána 3-5 hónaponta biztos még 30-40ezeret.
Az xboxnál meg ezt a pénzt eredeti/használt játékra is költheted (vagy extrákra, pl 2. controller, ha jön át vki és 2en nyomnátok), nagyon sok weboldal van ahol beszerezhetőek az eredeti játékok olcsóbban. Meg persze a havertól is el tudod kérni, én is azt szoktam ;) vagy természetesen a backup lemezek
, ahogy az nagyon sok PC-sre is igaz (csak itt azzal is kevesebb a gond).
Ja, és nem kell hozzá nagy LCD tévé sem, sima monitoron is tolhatod, vagy régi tipusú tévén.
De ha össze kellene hasonlítani a PC + 37" -es LCD és az XBOX + 37"-es LCD párost, akkor az xbox ebben is veri a PC-t részemről.
És az alap indok a váltásra az volt hogy a régen nagy pénzen vásárolt gépemben a jelenlegi videókártyám már nem vertex/pixel shader 3.0 kompatibilis, és 15 ezer forintot ér, azaz mindenképpen azt cserélni kellene, ami már minimum 50-60ezer forint lett volna (8800GT).
Ha van rá esélyed elötte azért próbáld ki, a controller lesz csak fura vagy minden, és h mennyire tudod megszokni. Nekem bejött.
-
Keksz
senior tag
Viszont ha regelsz van benne par jo funkcio
multkor vmit kerestem es akkor ezt az oldalt dobta ki.
-
Keksz
senior tag
Nem kapott szegeny semmit, ah...
Szerencsere nekem gyerekkent nem voltak ilyen elvarasaim, tudtam h mit engedhetnek meg maguknak a szuleim es megha kaptam volna 1 ilyen dobozt akkor sem hittem volna h az van benne amire eppen vagyom. Persze volt mindenem ami kellett, nem is voltak ilyen extra elektronikai cuccok es idovel kb mindent kiprobalhattam.
Most meg ugye amikor megvan vmire a penz akkor eldontom h mi a fontosabb es azt kapok magamtol karacsonyra amit akarok -
Keksz
senior tag
PC-vel osszekotve lehet:
http://www.gamersreports.com/news/1293/browse-the-internet-on-your-xbox360/ -
Keksz
senior tag
Egy hetes a fekete kontrollerem es a jobb also gomb mar nyikorog, ilyen rugo hangja van...
Ha benyomom es utana kiengedem. Tok szar hallgatni ha loni kell es nem megy folyamatosanpl Halo3-ban
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest