Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tarka_szarka

tag

válasz zodo #122776 üzenetére

Ne légy kishitű. Nem vagy rosszabb másnál. Játssz, tapasztalj, fejlődj és élvezd a játékot. Senki sem úgy kezdi ezt, vagy bármelyik játékot, hogy unikum a játéktudása.

A wn8-nál sokkal többet érnek szerintem az alábbi tulajdonságok:

Csapatjátékos
    Tedd meg, ami a feladatod. Spotolj, snipe-olj, tankolj harckocsitól függően. Ha a csapat nagyobb része megteszi ezt, akkor szinte biztos a győzelem. Ha te is megteszed, az plusz egy játékos a csapat cselekvő részéhez -> nagyobb esély a győzelemre.

Udvarias
    Nagy szokás a válogatott szitkok hajigálása a másikra. Én inkább abban hiszek, hogy udvariasan hívom fel a figyelmet. "Please watch the minimap", vagy "Please support me, we are overrunned here". Szerintem többen segítenek egy ilyen kommunikációnál.

NoConteo
    Magyar ember jó szokása valakinek a hibáztatása. Ha meg végkép nincs egy "noob" sem, akkor rá lehet fogni a scriptekre, megbuherált MM-re, irányított RNG-re, stb. Úgy vélem, hogy bármilyen conteo simán belefér a pénzfeldobásos teszt szórásába. A tömérdek hiba, bug és hülyén megvalósított fejlesztés között nem érdemes ezeken gondolkozni, bosszankodni meg főleg nem. Nem kell hibáztatni senkit. Gondold át mit csinálhattál volna jobban a csatában, majd jöhet a következő meccs.

Új hozzászólás Aktív témák