Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
válasz
Zsolty001 #41162 üzenetére
Bocsi ha nem sikerült teljesen egyértelműen.. szóval:
Ha lefogy a 200mb-os keretem, onnantól a stock android böngésző, vagy Opera Mobile / bármilyen egyéb "normál" böngésző sem hoz már be egyetlen oldalt sem, csak az "adatforgalom.vodafone.hu/..." oldaltt, ahol közlik velem, hogy elfogyott az adatforgalmam, tehát innentől a fent említett programok használhatatlanok lesznek. Nem lassabbak, hanem nem töltenek be már semmi oldalt, csak ez az üzenet. Index, Időkép, Play Store vagy szóba sem áll velem, vagy hibaüzenetet dob.Azért kérdezem, mert ha Win8 rendszeren nem megy ez a szenyázás, akkor az egy érv nekem a rendszer mellett. Viszont ha ott is kvázi tiltják nekem a stock böngészőt, akkor már az Opera Mini sem marad a hónap végére. Az viszont végképp gáz lenne.
Köszi előre is!
-
kezman
őstag
válasz
Zsolty001 #40987 üzenetére
Most komolyan nem értem mit töketlenkedsz, indít>> beállítások>>névjegy>>telefon alaphelyzetbe állítása, ha nem tud belépni akkor fizikai gombokkal hard reset, új accunt azt kész, mi ebbe az ördöngösség
? Ja és a életkort lehetőleg 18 felett kell beállítani mert szerintem itt ezért van a galiba
-
-
jockas
senior tag
válasz
Zsolty001 #30002 üzenetére
Először nem értettem miért nem jó neked a Nokia Camera...aztán megláttam, hogy 520-asod van.
Minőségi(bb) képekhez előbb legyen egy fotózásra alkalmasabb telefonod (=PV Lumia, 9xx vagy feletti)! 520-as esetében felesleges pénzt költened egy jobb kamera alkalmazásra... Keress rá a Nokia Camera Beta-ra, az tudtommal felmegy 520-ra varázslás nélkül is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest