Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
Köszönöm a gyors válaszod!
Azért adja fel ez a leckét, mert belemegyek a tárcsázóba, ott rábökök a 3 pöttyre, majd feljön a Beállítások. Azt megnyitom én CSAK a Partnerek tárcsázása név alapján be-ki, a Kapcsolódó beállítások - További telefonbeállítások módosítása és az alkalmazás névjegye látható.
Ha rányomok a Kapcsolódó beállítások - További telefonbeállítások módosítása lehetőségre, akkor ott a Saját telefonszám, Hangposta, Hívóazonosító elküldése, hívásom fogadása rezgéssel be-ki, SIM-kártya, szöveges válasz, Segítség külföldi számokhoz, Hangposta be-ki, Hívóazonosító elküldése, stb, stb,
DE SEHOL NEM JÖN ELŐ : Hívóazonosító nélküli hívások blokkolása : be-ki.
Nemrég ennek a vodás gépnek a Bluetooth-ja nem ismert fel semmit és nem akart kapcsolódni, akkor kapott egy HR-t ez a telefon.
Nekem az XL-m nem akarta a frissítést elfogadni, tele volt a memója, akkor az útmutatásod alapján sikerült a frissítést rátenni.
Köszönöm még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest