- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
minek?
ezek után amúgy tuti nem downgradelem öcsém 925-ösét, talán majd Update 3-ra szinkronba kerül a firmware meg OS, addig jó neki a Developer Preview
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
"Regarding the current hold on Lumia Cyan updates for those on the Preview program, Microsoft is planning on a fix for that for users, though they currently have nothing to report on the matter.
""Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
Hát... úgy rémlik, hogy az expansys csinálja a garanciáztatást. De ez csak tipp a részemről.
De hogy magát a készüléket csinálják-e itthon egy Nokia Care-ben, ezt passzolom. (elviekben nem nagyon lehetne akadálya, mivel gondolom eu-s készülékekről van szó)Senki nem vádolhat azzal, hogy nem próbáltam meg a nulla információt szépen csomagolva tálalni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kolosanyi
veterán
Hát ha valakinek nem létszükséglet a sok guglis szolgáltatás, akkor inkább nem érdemes szívni a mindenféle nem hivatalos appokkal, a YouTube-on kívül mindenre van megoldása a Microsoftnak (jó, majdnem mindre). Amennyiben meg valaki mégis ragaszkodik a guglis termékekhez, nem célszerű WP-re váltani, maradjon csak droidnál a saját érdekében. Esetleg szifon, bár azt nem tudom, hogy ott mennyire működnek, gondolom droidon azért jobban.
-
Bruce88
csendes tag
Nekem ilyen miért nincs???
Jó két embernek nincs problémája, értem. Lehet sokszor kettőnek sincs, de nekem miért nincs olyan beállítás? Maximum a 15 percenkéntit állíthatom be.
Nekem egyébként is a fióknév alatt még van egy "e-mail cím" nevű rész és csak aztán a levélletöltési beállítások.
[ Szerkesztve ]
S Advance -> Lumia 520 Nem bántam meg!
-
Lall
veterán
Hátuljára ragasztok soft ütőről leszedett gumit, hogy tudjak nyesni + pörgetni és akkor mehetünk.
tailor: Dehogy megy. Annyi van már a rovásán... Olyan csélcsap, Hübele Balázsoknak nem járja a szép új fej, mint amilyen Ő.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Fred23
nagyúr
Köszi, ez hasznos lesz! Viszont tényleg nem jelent meg, és ez volt a nagy gáz. Aki nem hiszi, próbálkozzon: bt-n küldjön át másfél giga körüli fájlokat a telójára, és nézze, mi jelenik meg. Engem is érdekelne, kinél mi a helyzet. Lumia 620-nál átment, de nem lett sehol se látható egy .avi. Legalább másolás előtt kiírhatta volna pl., hogy bt esetén haver ezzel ne próbálkozz...
-
Lall
veterán
Ha az email is elment róla, működnie kell. Azóta volt már újraindítás, telefonon régió állítgatás? Állítsd már vissza magyarra, majd újra UK-re.
polonic: HR?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Lezárt képernyő mellett sok youtube app tud, de ő azt írta, hogy a háttérben, feltételeztük, hogy a windows gombbal "kilép" az appból és így nem játszik egyik sem.
Amúgy Youtube HD, ingyenes vagymyTube, az is ingyenes. Mindkettő tud lezárt képernyő után is hangoskodni és letöltés funkció is van bennük.
nicu71: "Nekem USA az MS account" Igen erről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Elég a keresés nyelvét átállítani. A régiót akkor kell, ha a zenekeresőre is van igényed.
(#25106) Lalll A rohadt régiókat szerintem mindenki. Ugyanakkor sajnos megértem MS-ot, egyszer már besz.pták, hogy volt olyan törvény, ami alapján le lehetett őket vágni 1 milliárd dezsőre, azóta mindenütt túlzottan akarnak adni a törvénytisztelő látszatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Persze, minden marad a régiben. Annyi kiegészítés, hogyha megbánod (szerintem ennek a veszélye nem áll fenn), akkor 3 hónap után lehet újra migrálni. Ja és a bankkártyád újra hozzá kell adnod, kamu, külföldi adatokkal (ha elfogadja). Viszont itt jegyeznék meg valamit. Ha a telefonon belül visszállítom a terület/nyel-et magyarra, akkor újra megjelenik a régi bankkártyám (amit a magyar fiókhoz adtam hozzá anno) és tudok Ft-ban vásárolni. Viszont ilyenkor nincs zenefelismerés és közeli helyek. Ezt a régiós marhaságot.
macika: ehhez az egyhez kell. Minden másra ott a eurocard mastercard.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
microsoft fiókot is kell módosítani?
Igen, migrálni kell US vagy UK-be. xbox.com-on megteheted. Kapsz 30 nap ingyenes XBox Music-ot is vele. Tudsz az áruházból letölteni zenét.
Ezt az 55 fajta régióbeállítást én is a pokolba kívánom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Oppenheimer
nagyúr
OMG elég jó vételnek néz ki, és ezen tudnék "dolgozni" is. Van benne craft is meg IPS kijelző, Mindezt alacsony áron. Ennyi pénzért még a sz@r felbontás is elmegy. Nehogy a végén beszerezzek egyet...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!