- VoLTE/VoWiFi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #95968 üzenetére
Ahha!
Az meg véletlenül sem lehet, hogy akik eddig írtak ide, vagy máshova írogattak, azért nem írnak, mert leléptek a csába, ugye?
Nekem, pl régóta sok gondom ezzel a már végletekig elb@szott rendszerrel (ez nem is titok), de szintén régóta nem írtam ide, mert minek?
Csak most épp úgy alakult, pedig nálam nagyobb winfosmobilbuzi 2010 óta ritka példány lehetett. De minek írjak, megoldás nincs semelyik problémára, csak sok szívás árán...valamennyire. Na most akkor melyik lehet, aminek valós alapja lehet, hogy azért nem írnak, mert az a rengeteg felhasználó teljes mértékben elégedett mindennel, vagy mert már elfelejtette azt is, hogy létezik még WP/WM? Én, még használom (ez erős kifejezés, csak van ilyen is a másik(ak) mellett), amolyan morbid kíváncsiságból.Persze, ettől függetlenül, akiknek alapdolgokra is bőven elég a rendszer (gps, email, faszbuk néhány még jól működő app) de a már gyorsan fogyatkozó store mellett, - mert fejlesztés már szinte semmi nincs rá -, azoknak bőven oké egy ilyen telefon.
[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
válasz Francia91 #95933 üzenetére
Erről lenne szó!
Egész idáig 2MB(max.invitel, más lehtőség Nálunk nincs) net.-en osztoztam a fiammal+párommal és meguntam! Hello Data Start csomagot váltottam és ehhez kell minnél olcsóbb, de ami tudja a 4G-t telefon, csak ezért jött képbe L640(15k). Folyamatosan összekötve, bíztos nem kötném PC-re, az SE-m!
De azt hiszem ebből mégis csak Iphone 5s, sony z1, vagy valami hasonló lesz, mert kb. megis válaszoltad amit szerttem volna tudni!
Köszönöm! -
nhpeti
tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Francia91 #95193 üzenetére
Pár hónapja (kora tavasszal) még semmi baj nem volt a Térképekkel sem. Most kellett volna újra használnom, de nem jött össze.... Sygic ingyenes verzióm van, de valahogy eszembe sem jutott, még soha nem használtam.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Spet
addikt
válasz Francia91 #95181 üzenetére
Én 4 hónapja használom a 950-et. Eddig egy darab random újraindulás volt, illetve a GPS elvesztette magát WDRT után (melegedett az aksi, beakadt a háttérben az EDGE), de havi frissítések javították ezeket.
Kíváncsi leszek a holnapi őszi frissítés miket tartogat majd.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Francia91 #95181 üzenetére
Én a Térképeken tegnap húztam fel magam: a motoron lévő GPS-nek a töltője megint megdöglött, így az ultimate eszközként nálam lévő 650-nel szerettem volna haza navigálni a Dunántúl északi feléről (Tata környéke) Kalocsára, fizetős utak érintése nélkül. 3x-os (!!!) hosszúságú útvonalat tervezett, a Balatont meg akarta volna velem kerültetni. Ilyenkor mi van?!
Autós beállítás, fizetős utak, földutak és komp tiltása.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #94725 üzenetére
Persze, persze nyilván visszafizetik. Ha valakitől kártérítést igényelhetsz, az csak az MS lehet.
AZ MS applikációkra 2010 óta, én vagy 100 ezret, de szerintem inkább többet elbasztam, azt ki a redva fogja megtéríteni?
pl, Dona? Felőlem jöhet, kb 6 oboa árát nézem ki belőle, azt mehet jó büdös a francba! Bábkurvinyek agymosott parasztoknak. Gabikát gyk: Gabe Aul-t az utolsó hozzá nem értő is szidta, Dona-t már inkább akkor is dicsérték, mikor a rendszer elérte a használhatatlan jelzőt. Hát nyilván "lecserélik" színpadiasan.Áhh mindegy is, remélem érthető, amit írtam.
------------------
(#94726) this is life
A lényeget pontosan leírtad!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #94492 üzenetére
Ami azért érdekes ,mert az 1020-ban lévő soc egy kajha a 808-hoz képest.. gondolom a CPU energiagazdalkodasanal lehet valami bug,próbáld meg a navit GSM offline módban,csak a GPS menjen...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #94481 üzenetére
Érdekes gondolat.
A (már) szarul működő gps megerősített, hogy egy jól működő navi-t vegyél, amivel együtt kukáztad a store-ban megvett és agyondicsért sygic programot is, tehát az MS tett erről is, hogy ugyan már nehogy még ez jól működjön.
Viszont abban nem erősített meg, hogy vegyél egy frankó másik készüléket, amire dögivel vannak free gps programok és ráadásul jól is működnek...
Vettél egy navi-t, pluszban ott lesz a zsebedben a 950 is, mert telefonálni még jó. Értem.... ööö illetve nem, de ez legyen az én bajom.-------------------
Nyomtam neki egy WDRT-t, hátha, de ugyanúgy, 20-30 perc után kijelző lekapcsol, telefon meg forró...
Már nem az első, hogy ezt a problémát olvasom...tényleg kinyírják teljesen a lumiákat, vagy kezdik megadni magukat a készülékek hardveresen (is), most, hogy a garanciás elintézése is egyenlő a gané szinttel.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #94414 üzenetére
Nem panaszkodnak mert mar nem 930-at hasznalnak ... amugy semmi garancia nincs arra hogy mflex modszere garantaltan bug mentes frissitst eredmenyez , foleg hogy az utolso rs1 update van akinel bugokat hozott , hiba javitas helyett.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Francia91 #94410 üzenetére
Unatkozik? Nincsen dolga?
Vásároljon mosómedvét!Csináljon HR-t, WDRT_t, bármit! Azzal jól el lehet tölteni a fölösleges szabadidőt. Amúgyis nyakunkon a hétvége.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #94350 üzenetére
Szewasz Francia!
Én, nem azt írtam, hogy váltani kell annak, akinek jól működik és ez az egész izé még megfelel.
Sőt, egyáltalán nem. Azt írtam, de most írom le utoljára, mert ezek szerint szarul fogalmazok és nem értetlenek vannak itt többségében, hogy nekem és a nagy többségnek más elképzelése van arról, hogy egy tetves flagship-nek nevezett készülék, ami hozzáteszem, az egyik legjobban összeszerelt készülék a mai napig Xl-lel vállvetve, kivéve DAC hogy mi a stabilitás, mitől okos egy annak nevezett készülék etc etc...Hát a 950 a többi Win készülékkel már nem az régóta, mert különben azt használnám, hogy ne tartsak attól, hogy egy fotó nem veszik el, hogy nem indul újra, lefagy, elérhetetlen vagyok, vagy bármi olyan más, ami miatt a készülék egyszerűn nem alkalmas arra, amire én szeretném és amit megjelenésekor mittomén már, vagy 200-220k körül vettem az edigiben. Vagy az XL-t, amit meg 250 ezerért, ami szánalmas rablás és a felhasználók átverése, mert nem erről volt szó.
Sok mindenről volt szó, és semmi nem valósult meg, ellenben ami jó volt, azt sikerült elbaszni, nem is kicsit, hanem úgy, hogy annak vége...lett.Ez az egész win10 baromság nem kellett volna. A kiváló 8.1-et kellett volna teljesen frankóra csiszolni, a fejlesztőket pénzelni, a dokk és a többi baromi jó ötletet tovább vinni és akkor most ez a rendszer alázná a másik kettő "nagyot" nevezzük így. Ráadásul a szintén befuccsolt és nagy dirrel-durral beígért(?), Project Astoria-val, amivel egy rakás új "átvágott" felhasználót szerzett az MS, konkrétan a droid-ot ki is nyírhatta volna. De miért tenné, ha a háttérben megállapodtak jó pénzért és már régóta odamelóznak.
Ebből regényt lehetne írni, hogy mi miért és hogyan alakult így, mert szándékosan lehet valami így tönkre vágni, de ha nem teljesen hülye a felhasználó és értelmezni (nem rád értem) is tudja, amit a sztrádán olvasni megbízható helyekről, akkor simán összerakja a felborított sakktáblát, ami régóta sakk helyzetben áll, a matt-hoz meg már nem sok kell.
----------
(#94351) Bogyó bá'
Passz, örülj neki, hogy eddig nem volt!
Lassan lehet, hogy ki néz Neked egy WDRT.[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
válasz Francia91 #90873 üzenetére
[Megszűnt az Opera Mini Windows Phone alkalmazása]
Körülbelül egy évvel ezelőtt jelentette be az Opera, hogy a népszerű, mobilokra szánt Opera Mini böngészőt nem fejlesztik tovább Windows Phone platformon. Mivel a letöltések száma azóta a növekedés helyett folyamatosan csökkent, a cég most úgy gondolta, hogy nincs értelme tovább elérhetővé tenni az Opera Mini böngészőt, ezért törölték a Windows Store-ból.
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #88256 üzenetére
Letrehoz a contacts+message backup is mentest az sms es nevjegy adataibol , de mokolas nelkul a nevjegyeket konnyu koltoztetni az sms-ek mar igenyelnek egy kis munkat. Megprobalhatod az adatatvitel appot , az konnyebben kezelheto formatumban menti az uzeneteket, a nokia suite sms backup formatumot hasznalja .
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #87605 üzenetére
Most is túlszínezi, igaz nem annyira fosul, mint eddig, de elcseszi, de ez még hagyján, az igazi gond, hogy a lumia camera valamiért bekavar a rendszerbe és emiatt a 950 egyáltalán nem lő olyan szép képeket még a gyárival sem, mint amire képes alapból, emiatt felesleges, egyáltalán nem ajánlott a 950-re feltenni az LC beta-t, inkább dng-be kell fényképezni továbbra is.
Azért erről a yamaha toronyról lőttem, mert sok a szín, többet kell jól fókuszálnia és itt látszik igazán, hogy még így is mennyire elcseszi, ráadásul, ami nem jellemző a 950-re, egyrészt nem tudott élesre fókuszálni sem, másrészt az s7edgge jobb képet lőtt és azonnal tette, pont az LC bekavarása miatt történt ez, ahol az l 950-en meg jó sokáig tartott mire ezt egyáltalán befókuszálta,LC nélkül, viszont azonnal sikerült neki. Mind a kettő vaku nélkül készült direkt rossz fény körülmények közt, a normális színeket természetesen a samu hozza alapból...
Az oké, hogy meghekkeljük a telefont és valami jobb lesz, pl az US, vagy másik készüléken lehet ez ki sem jön, mert nem tud olyan képminőséget produkálni, amire egy 950 (XL) képes, de ezek szerint az LC a kiváló optikával rendelkező 950-re qrvára kerülendő.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz Francia91 #87576 üzenetére
Lumia 650-re is jó?
És el lehet távolítani,panorama mod is benne van?
Van ilyen,hogy választható kamera alkalmazás Windows kamera és Lumia kamera között?• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #87452 üzenetére
Mflex nevet felejtsük el. ;-)
---------------------De egyébként az US csak azért lehet, illetve van nekünk, hogy direkt elb....a a képet, mi másért?
Ennyire vakok, idióták nem ülhetnek annál az asztalnál, mert ennyi erővel akkor vegyék fel Rozi nénit Bivalybasznádról, hátha jobban ért hozzá és/vagy látja végre, hogy azok a színek és képek egyszerűen nem jók, mit nem jók, konkrétan szarok lesznek és megkezdődik végre a korrekció.[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz Francia91 #87205 üzenetére
Nem csinál velük semmit és ugye az időintervallum is szabott (2, 5, 10 s). Van viszont dedikált alkalmazás ehhez.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
válasz Francia91 #86719 üzenetére
Nálad hogy muzsikál a panoráma mód? 950-en nagyon gyenge a 735-tel szemben. Az illesztés sokszor szabályos cikk-cakk alakzatot vesz fel, valamint a záridőt is tekergeti, ahelyett hogy belőné fixre. Borzalmas.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Hunork
veterán
válasz Francia91 #86719 üzenetére
Hát én is bízom magamban és a készülékben. Sokszor volt már, hogy ez vagy az itt elég rossz kritikát kapott, vagy sok volt a negatív hsz. (MSI alaplap, Aerocool Shark házventi, Toshiba HDD, AC Freezer cpu hűtők...) Nos, a felsoroltak mindegyike üzemel nálam, hibátlanul, halkan, kellemes hűvösben. Csak szerintem kell egy jó adag lelkesedés, hozzáértés, tudásra törekvés. És csak nem lesz gond.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #86634 üzenetére
+1 a Sygicnek, korrekt nagyon jol hasznalhato , szemelyre szabhato program , szerintem teljes erteku cel eszkoz navi szintjet eleri , a koztes uticel funkcio nagyon hasznos , akar csak a trafi info es tsai, a terkepek app melle vagy helyett kotelezo darab , anno 5600ft-ert vettem , 820-ra , a tekepek frissulnek rajta, az adatbazisa a tom tom-et hasznalja ...
Hunork
A 650 egyetlen baja hogy ha gond van a w10-el , nem tudsz 8.1-re vissza menni , s van akinek ez lenyeges ....ha w10m-et hasznalnal akkor inkabb a 650 mert azon jobban fut a w10 ...tamogatva is elvileg tovabb lesz ,w10 firmwaret hasznal es nem wp8.1 fw-t .... az x40 szeria mar nem kap fw updatet... s ez kesobb okozhat anomaliakat .[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz Francia91 #86634 üzenetére
Nem rossz a gyári sem. Akkor szoktam többnyire használni, mikor navigálás nélkül csak házszámokat keresek. Ez melóm miatt nagyon hasznos nekem. Ezen felül viszont én is Sygic-ra esküszöm symbian óta. Világtérképe is durván egy tízesből megvan örök licensel. Ott van a szeren.
-
Pacee87
aktív tag
válasz Francia91 #86530 üzenetére
Az egyetlen esélyed, ha találsz olyan appot ami képes BT-n keresztül nyomtatni. Gondolom ezen a nyomtatón nincs wifi...
Nekem a most vásárolt MG7700-t sem találja meg, igaz nincs is a támogatott készülékek között, ami nem tudom, hogy a Canonra vagy az MS-re nézve nagyobb szégyen-e...
Print app for wifi printerrel megy, de csak képet, fizetség ellenében PDF-et is, de még nem próbáltam.Duo: SD kártya formázás mindenképpen megér egy próbát! SIM kártya milyen korú lehet?
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Francia91 #85270 üzenetére
Ohh köszi a tippet, azzal még nem néztem
Szerintem a reklámszalag miatt tolja el, mert ha úgy frissül a kezdőoldal, hogy pont nincs benne az oldalra húzható reklám, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Clemi
veterán
válasz Francia91 #85205 üzenetére
Igen, a messenger beta-ra gondolok ( a FB alkalmazásnál a sima és a béta között ordít a különbség minden téren) mert inkább az a fő kérdés, hogy ahogy tudom a sima messenger most került vissza az alkalmazások közé és vajon melyiket fogják frissíteni. Sajna nem emlékszem, hogy a sima messenger milyen volt korábban.
Az egyetlen különbség amit felfedeztem, hogy bétánál kikötés a W10 10240-es verzió, míg a simáa már w8.1-től telepíthető. -
Nooeca
senior tag
válasz Francia91 #85082 üzenetére
Nem mondod hogy ezek a kerek profilképek ilyen szarul néznek ki csempén? Kockán még szépen is mutatott, de oké, hogy még a kapcsolatok listában kerek, mert legyen ha szerintük ez jó, de hogy néz ki az a kapcsolatok app?
Még szerencse hogy nekem le van minimalizálva annyira, hogy ne lássak ilyeneket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest