- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #94726 üzenetére
Nem olyan rég vettem egy talisman-t, amit lehetett belekértem, további opció és extra már nem létezett rá.
Szerinted mivel bajlódott fél óráig, hogy kapcsolatot tudjon létesíteni?
Hát persze, hogy a winfos, de végül sikerült, ugyanez droid és ios alatt rögtön kiírta, hogy érzékeli a készülékeket és ha szeretném csatlakoztatni, kódot küld rá. Ok kód küld, párosít, nem volt 1 perc.
640, 950, 650 telefonokkal csak szenvedett, nem látta őket, amikor végre sikerült megtalálni és küldte a kódot, az nem jelent meg a win telefonon, hogy beüthessem, ezért újból ki be kapcs BT, mire végre a kód is előkerült, így már lehetett párosítani, de...A kapcsolat ezeken a telefonokon, kb 1 perc után szakad, vagy eltűnik! Viszont újból kapcsolatot létesíteni már sokkal könnyebb, mert reanult rendszere elmentette az adatokat. Nem tudok mit mondani rá, mert nem lehet, egyszerűen gáz ez az egész, hogy már egy tetves BT kapcsolat is nemhogy stabil, de idegesítően kezdetleges alfa verzióban van. Előtte egy Passat-om volt, de ott is hasonló problémák voltak, de akkor ennyire gyakran nem szakad még meg a BT kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #94726 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy az addig szól, amíg a fejlesztők dolgoznak erre a platformra...
Ha véget vetnek a windowsos verziónak, akkor addig tartott. Lifetime = WM program lifetime."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Battlefield 2042
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok