Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
pzstm
titán
Üdv! Kivételesen segítségért fordulnék hozzátok.

Picit talán offtopik leszek, de hátha tudtok segíteni.
Szóval ma este, egyszer csak gondolt egyet a gép, és amint filmnézésnek vége lett, picit idle módba került, és máris kikapcsolt..... be akartam kapcsolni, de kérte, hogy hibajavtó módot indítsak...DVD-ről bootolva repair funkció sem tudta megoldani a bajt, részletekben megtaláltam azt, hogy hard disk not found....semmi baj...kis vinyó kikapcs, mobilrackbe berak....rádug szobatárs gépére....erre felpattan ablak, hogy isntallálta, majd eltűnt sajátgépből a partíció...2-3 másodperccel később megint előjött, majd ismét eltűnt...eltűnés előtt pici kattanás hallatszik.. ha nagyon gyorsan megnyitom a mappákat, és elkezdtem másolni (friss biztonsági mentésért), akkor felpörgöt vinyó mellett nem volt probléma, ne állt le(nah jó de...de vagy 20 perc múlva és csak egyszer) beraktuk több gépbe is...mindenhol ezt játszotta...bootolni természetesen nem lehet róla. Garis, WD 500 Blue valami a pontos neve..... formázni nagy nehezen sikerült, de rajta maradt 3 partíció

Kérdem én, hogy érdemes egyáltalán valamilyen tesztprogival megnézni (mivel rövid időre érzékeli minden rendszer, így az is külön művészet), vagy vigyem vissza gariba, mert szerintem tuti, hogy az olvasófeje vagy valami belső mechanikája/elektronikája romlott el...nem nagyon értek ehhez, szóval minden véleményt szívesen fogadok (szerencse, hogy 320-asrégebbi vinyóm usb-s mobilvinyónak volt befogva...most azon van a rendszer meg a lementett adatok is, illetve arról írok)
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest