Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
brandnew
csendes tag
Üdvözlet! Frissen vásárolt notebooknál a következő problémám merült fel:64-bites Win7-el szerelt, amivel nem is lenne semmi baj, mivel PCn már megszerettem, csak nagyon sok régebbi nélkülözhetetlen szoftvert használok (suli) amik többsége nem igazán szereti a 64bites op.rendszereket. Namost gondoltam hogy fel kellene rekni mellé 1xp-t de ahhoz formatálni kellene és partícionálni a winyót. Két problémám lépett fel 1. packard bell notebook rejtett partícióval amin van a win7 és driverek-> kiírtam 1. bekapcsoláskor a recorvery disckeket, igaz némi kétségeim vannak, hogy mennyire "szeretnék" az xpt...Ha formázom a winyót szerintem bukom a win7-et is, amit szintén nem igazán szeretnék, de hiányát még tudnám pótolni. A legnagyobb megletés akkor ért amikor lelkesedésemben neki estem, és a xp telepítője közben kaptam egy "kékhalált" (cd-ről bootolás után, még mielőtt eljutottam volna egyáltalán ahhoz, hogyformázhatnám a winyót). Összetett problémámra bármilyen megoldást szívesen fogadok, amivel "gyűlölt és szeretett" szoftvereimet ismét használhatom. Előre is köszönöm a segítséget!!
Üdv
Aktív témák
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Macska topik
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest