Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
lala42 #12606 üzenetére
Attól hogy 2es számrendszerben számolnak még lehet 0 végződése szerintem, ha jól emlékszem bármilyen számot le leet írni 2 es számrendszerrel is nem? Ha igen akkor 0 ra végződőt is, max megabájtban nem lehet pontosan megadni a gigabájtot, ha nem használhatsz tizedes vesszőt.
-
mhorvat
senior tag
válasz
lala42 #11594 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, siker!
Semmit nem kell semminek állítgatni, mindössze, ahogy írtad, le kell tiltani, hogy érzékelje az előlapi csatlakozást. Ez a Csatlakozás-beállításoknál van, egy kis mappa ikon a programban, elég hülye helyen van (és azt sem értem, miért egy mappa a jele), észre sem vettem eddig:
Még egyszer köszönöm!
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
lala42 #10852 üzenetére
Az ATI kartya mukodesenek a frekvencia valtoztatasara van kitalalva, tehat ha huzni akarod a karit akkor kell kikapcsolni. Es persze a VPN is a CCC-ben. Ez felel azert is hogy ne maxon menjen a karid ha pl csak netezel akkor leveszi a frekvenciakat alacsonyra hogy ne fogyasszon es ne melegedjen feleslegesen a kari. A kartya driverenek egyutt kell mukodni az op.rendszerrel.
-
krystman
őstag
Hello!
Igen itt a tálcán van egy ilyen kis USB szerű jel, és ott ha rákattintok, akkor mind a két winyót el tudom távolítani! És ki is írja a rendszer, hogy Biztonságosan már eltávolítható. HD Sentinel az kiírja a SATA II és a 32MB ramot is. Ja, és teljesen látja a rendszer a 1TB-ot!
-
sfdrakex
nagyúr
Úgy oké ha egy háztartásban éltek ill a lányod nevére lesz, azt hittem valami ismerős haverjának akárkijén keresztül. Ha a lányod nevére lesz akkor persze hogy okés. Nekem nincs eredeti mizériám enyém se az illetve annak néz ki oem
Csak a buherált változatokat használást nem szoktam megérteni.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Az leglális ha te használsz felsőoktatásit vagy tanárit úgy hoyg nem vagy rá jogosult? Az ugyna olyan mintha törtet használnál nem? Mert nem vagy rá jogosult. Lehet rosszul gondolom, senki nem ellenőrzi de az aktivátorosok is ugyan ugy tökéletesen hiba nélkül müködnek max service pack os update után ujra kell aktiválni mint a vistát, és ugyan ugy illegális sztem mindkettő, olyan mintha másnak a rokkantkártyájával parkolnál amig nem nézik nem gáz, de nem vagy rá jogosult szal tulajdonképpen ugyan ugy illegális mint a lopott.
-
rekid
addikt
Sejtem mi a ludas..
Tökeletes volt az Xp plussz adat particio. Nekifutottam eloszor A win telepitesnek majd megint es a ket telepitesnel lehet felrenyomtam vmit vagy nemtudom komolyan.
A Data particion volt 80giga szabad helyem ez most is megvan viszont kaptam egy boot meg egy recycle.bin. mappat.meg boot.ini-t.
Na hogy ezt hogy a manoba varazsoltam össze ..Sohasem hittem volna hogy hianyzik a regi linuxos telepitos particionalos "bonyolult" felulet. Ott tudtam mit hova és miert. Nagyon nem jött at ez a next next next finish....
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Morden24
nagyúr
A 90-day Enterprise trial-ra gondolsz? Mert ha igen, akkor ahhoz nem kell serial, integrált termékkulcs van. Neked csak aktiválnod kell telepítés után (10 napod van rá), és kezdetét veszi a 90 napos próbaidőd. Nem kell semmit beírnod.
(#1548) xedamin: Még mielőtt alapelvek megszegése miatt kiraknak: nem kell itt reklámozni, hogy melyik torrentsite-ról nyúlod a lopott játékodhoz a peccset
Senki nem kíváncsi rá.[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Huhh...
... ha átállítom a bootpriorítást, akkor hogy bootol be szerinted? Ezt te sem gondolod komolyan... Az van az első helyre állítva, amelyikről bootolnia kell.sfdrakex: nem mindegy, mert azon a vinyón, amelyik HDD0, nem lehet változtatni a partíciók méretét, pontosabban arra kapásból írja ezt a bootszektort a Paragon... Meg szerintem ebből lesz még gubanc később (ahogy olvastam, volt itt már egy-két embernek).
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
OK, akkor tisztázzuk:
Nem kúrta el. Csak írt egy bootszektort a basic 0 vinyóra, ami sajnos nem a rendszer vinyó. Ez nem a program hibája. Szerencsére tudtam törölni ezt a bootszektort.
A Paragon Partition Manager elvielkben (ahogy láttam) fejlettebb progi, mint a Magic, ráadásul a 10-es (pláne a Server) verzió teljes Win7-es támogatást ad. Hülye lennék belekókányolni mással. Mivel most minden olyan mint régen (csak nem jutottam előrébb), nem fogok adatokat lementeni és újratelepíteni. Emberek, 1 TB plusz egy rendszer vinyóról van szó!A kérdésem a következő akkor még egyszer: hogy a lehet a Basic Hard Disk 0-át és 1-et felcserélni win7 alatt, illetve hogy lehet elérni az oprendszer saját (agyondicsért) particionálóját!
Nagyon köszönöm!
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- EAFC 25
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Deus Ex Human Revolution Directos Cut- PC GOG Kód
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc