- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Ádám16 #10353 üzenetére
Nagyon halkan hozzátenném a nagy bezzegezésben, hogy bezzegandroidon még mindig képtelenek egy működő outlook alkalmazást csinálni, exchange fiókként kell gmailben beállítani különben broken sync és társai, ms weather 2015 év eleje óta nincs frissítve, onenote lassú és körülményes, a zárképernyőjük, launcherük nincs natív nyelven...
-
Clemi
veterán
válasz
Ádám16 #10061 üzenetére
Az appokról csak annyit, hogy a W10M rendszerre egyik fényképezőgép gyártónak sincs olyan alkalmazása, amivel WiFi kapcsolatot lehetne létesíteni. Az én gépemben (Fuji) még NFC is van, csak épp nincs alkalmazás a telón ami elindulhatna ha párosítom a két eszközt. Bezzeg droidra és almára van. Megkérdeztem a gyártót, és úgy nyilatkoztak, nem is terveznek erre a platformra alkalmazást portolni. Droidra egyből lehet áttölteni a kiválasztott képet, távirányítani a gépet, átadni a geotagginget stb. A Sony gépekkel pont ugyanez a helyzet.
-
blackmoto
senior tag
Sehogy. Ez bosszant engem is a leginkább. Az egyszerűségét, az átláthatóságát és az egységességét teljesen szétcseszték a rendszernek, ami miatt ezt választottam. Pont ez tetszett benne. Most ahány program, annyi féle kinézet, meg annyi helyen van hamburger menü, meg alul pöttyök, totál logikátlan tartalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest