- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Aktív témák
-
válasz
T. Almeida #4474 üzenetére
nemjó a firefox? apt-get es ev? mert ha valami béta vagy régi (tudtommal ez a gnome része) akkor vagy az a baj vagy rossz install.
-
GD
őstag
válasz
T. Almeida #4432 üzenetére
simán jó lesz sztem dapperes is, try it'
-
Sanyix
őstag
válasz
T. Almeida #3799 üzenetére
Nemrossz, bár én itt ahogy látom csak portokat, meg protokollokat lehet engedélyezni. És hát a bittorrent protokoll engedélyezve van, de eléggé passzív vagyok :\ most nyissam meg a bejövő portot úgy egészben?
-
GD
őstag
válasz
T. Almeida #3619 üzenetére
vagy wine-al telepíti a poweriso-t ha lehet és akkor a win kimarad a mókából..
-
cucka
addikt
válasz
T. Almeida #3284 üzenetére
ezt az apt-cache help-jében találtam:
--installed
Limit the output of depends and rdepends to packages which are currently installed.
na ezt szerettem volna, de utólag rájöttem, hogy félreolvastam és mégsem, meg egyébként megoldottam máshogy a problémát, ezzel a gyönyörűséggel:
dpkg -l \*csomag_neve\* |grep ii |awk '{print $2''\t''$3}'
(bónuszként tetszetősre formázom a kimenetét)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida #2202 üzenetére
és simán qed-re keresve? gondolom ez csak valami frontend hozzá. esetleg vedd fel a multiverse csomagokat is a /etc/apt/sources.list-be.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida #2200 üzenetére
apt-cache search xqed
mond valamit? -
dr_ace
aktív tag
válasz
T. Almeida #2050 üzenetére
csak utólag írtam oda szerkesztéssel -
dr_ace
aktív tag
válasz
T. Almeida #2048 üzenetére
az nem fontos hogy a kde legyen az alap, csak az a lényeg hogy lehessen azt is választani
azt nézd meg pls hogy amit nekem kiírt az apt-get az jó-e mert úgylátom eltér a tiédtől
na elkezdtem, azt írja hogy még 55 perc. én ráérek...
[Szerkesztve] -
dr_ace
aktív tag
válasz
T. Almeida #2046 üzenetére
köszi, asszem neki is esek
akkor ha jól értettem ki kell adnom a startx parancsot (miután a csomagtelepítés lefutott), és akkor már választhatom a grafikus felületek között a kde-t?
kipróbálom, aztán ha elcseszek vmit akkor win alól jövök segítséget kérni
nos nekem ezt írja:
12 csomag frissítve lesz, 392 új csomag lesz telepítve, 0 el lesz távolítva és 86 nem lesz frissítve.
Az archívumokból 212MB/217MB-t kell letölteni.
Kicsomagolás után 564MB lemezterület lesz felhasználva.
[Szerkesztve] -
dr_ace
aktív tag
válasz
T. Almeida #2019 üzenetére
előszöris: köszi a font-okkal kapcsolatos tippedet, bevált, most teljesen jó minden betű az operában
aztán a kde-s dologról:
''Parancssorba beírod, hogy sudo apt-get install kde
Ha van helyed, ez egyszerűbb, mint az újratelepítás/újrakonfigolás.''
nagyon örülnék neki, ha tényleg ennyire egyszerű lenne a dolog (őszintén szólva lényegesen bonyolultabbra számítottam), de azért lenne kérdésem: konkrétan mennyi szabad helyre van szükség a művelethez? és meddig fog tartani 512K-s netkapcsolattal? (csak úgy saccperkábé)
köszi előre is -
Ferger
tag
válasz
T. Almeida #2041 üzenetére
hogyan szedjem le az xfce-t?
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #2037 üzenetére
Azért van, hogy ne neked kelljen összeszedni a rengeteg sok csomagot, hogy legyen egy épkézláb Gnomo-od, KDE-d, XFCE-d, hanem ezt a csaomagot kiadod, és elvégzi. Telepítéskor is sokkal egyszerűbb a fejlesztőknek csak annyit csinálni, hogy ezt a csomagot tegye fel a gép, minthogy mindíg legyen egy lista, amit karban kell tartani, elég, ha pár ember ezt a metacsomagot tartja rendeben. Ugye aki Ubuntu-t használ, de kell neki KDE, akkor egyszerűen felteszi a kubuntu-desktop-ot, és bumm, már lesz is egy KDE felülete megtömve a legismertebb alkalmazásaival.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #2033 üzenetére
Persze, mivel a csomag is igazi, hanem meta
Tehát nem függ tőle a teljes mindenség, ellenben, hogy ő fent legyen fent kell lenni mindennek amit ő függőségként tartalmaz. Tehát ő nem szerves része a Gnome működésének, de az, hogy ő működjön létfontosságú a Gnome működése.
Remélem, nem mondtam túl nagy katyvaszt...
-
charlie54
csendes tag
válasz
T. Almeida #2029 üzenetére
Attól függ, hol. Mert nekem a menűkkel volt bajom, azt meg nem állította át.
-
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1998 üzenetére
Értem.
Mára utsó, ami felmerült bennem, hogy nem látom az össze könyvtárat a bemountolt partíciokról..nemtudom ez mitől lehet. LEgalábbis hda5-ön ez van. ÉS van olyan mappa is amit üresnek jelez, közben nem az... -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1994 üzenetére
Jó kérdés, még, hogy hogyan lehet belépni könyvtárakba konzolon belül...
Megvan''cd'' mint dos-ban annó
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1992 üzenetére
Még egy kérdés, hogy hogyan tudok bemásolni a /usr/share/pixmaps könyvtárba png filekoat, csak mert ha kijelölök egyet másolásra, akkor utána nemlátok a mappában beillesztés funkciót.
-
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1989 üzenetére
-t auto kapcsolóval működik a hda5-re is
Ezer köszönetCsak nemértem, hogy ntfs-t ha beírom, akkor miért nem...
-
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1987 üzenetére
LEhet benne valami, mert hda1-re remekül bejön ez a megoldás, köszi
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen mountolható meghajtóim vannak? -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1987 üzenetére
NTFS van rajta, csak azzal nem működött és gondoltam kiprbálom fat-al, de azzal sem ment.
Amúgy sudo mount -t ntfs /dev/hda5 /media/hda5 panarcsra bemountolja, csak nemtudok belelépni... -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1985 üzenetére
A mountolásra gondoltam
Amúgy meg ezt dobja erre [link] -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1983 üzenetére
Hogyan lehet még máshogy?
jah és a usernam '<>'' jelek között legyen? -
Dufresne
addikt
válasz
T. Almeida #1981 üzenetére
Hová is kéne ezt pontosan beírni?
Tehát, ha mountolok, akkor ilyen a parancs mondjuk: sodu mount -t ntfs /dev/hda5 /media/hda5 ebben kéne ezt beszúrni valahová, vagy az fstab-ba?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
T. Almeida #1525 üzenetére
vegyük rá az ms-t hogy használjon utf8-at
elvileg az ilyen problémák leváltására találták ki ha jól tudom
én beérném kevesebb betűtípussal, nem vagyok egy design megszállott ember, európai nyelvekben meg nincs olyan sok rettenetes +extra karakter, max ha 100-al növelné a szükséges kódtáblát
hozzánemértő kis agyamban én elképzelnék egy olyan kódtáblát amiben benne van minden latin betűs európai nyelv, és a rendszerben meg kiválasztom hogy épp milyen bill-vel nyomulok, a többit elrakja félre és jóccakát
lenne 5 betűtípus, akinek az nem elég az meg küszködjön..
ŝŠŤŴŘĹ szegény cseh és szlovák linuxos-ok ... -
CsY
aktív tag
válasz
T. Almeida #1499 üzenetére
értettem én h mire gondoltál, de nem birtam ki
föleg miutan belegondoltam h mennyit szivna iptables el
-
CsY
aktív tag
válasz
T. Almeida #1489 üzenetére
megnézném azt a kezdőt, aki rögtön iptables el kezd....
-
ragazzo
őstag
válasz
T. Almeida #1433 üzenetére
Nem tudom hogy létezik-e ilyen, de nekem nincs.Mondjuk lehet hogy guglit meginterjúvolom.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1433 üzenetére
Eredetileg Április 20 a kitűzött megjelenés dátuma, viszont előre láthatólag késni fog, ha elfogadják akkor ~ 6 hetet.
-
Ferger
tag
válasz
T. Almeida #1435 üzenetére
visual basicben lett írva, azt mondja.
és .mdb kiterjesztésű adatbázist használ.
a wine nem boldogul vele, legalábbis alapbeállításokkal.
be lehet valahogy lőni? mármint a wine-t... -
ragazzo
őstag
válasz
T. Almeida #1400 üzenetére
Azt nem tudom, de magától kikapcsolt a gép fél perc eltelte után, bármit is csináltam.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1408 üzenetére
Ez tartalmazza a legtöbb kis alkalmazást ami egy program forrásból való felépítéséhez (build) kell.
Tehát aki kernelezni, forrásból akar telepíteni, az nem nagyon lesz meg nélküle...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
T. Almeida #1403 üzenetére
Pontosan így van. Ha a disztribúció nem kényszeríti rá, akkor a win-ről frissen áttért userek ugyanúgy root-ként fognak működni, mint windows alatt.
Ráadásul, ha írnak egy olyan vírust linux alá, ami be akar lépni root módba, az egységsugarú user ugyanúgy be fogja írni a passw-öt, int ahogy rányom windows-ban minden ok gombra
Szóval tény, hogy a linux biztonságosabb mint a windows, de ezt nem kell túlmisztifikálni. Ha a linuxot is annyi abszolút hozzánemértő user fogja használni, mint a wint, és annyira elterjedt lesz mint az, akkor hidd el, jelentősen meg fognak szaporodni a vírusok, és az emiatt történő adatvesztések azon az OSen is.
Az, hogy választani kéne a biztonság és a játék között...Én windows alatt még soha nem vesztettem el fájlokat vírus, vagy egyéb károkozó miatt (amiatt igen, hogy egy vírusírtó hibás volt, és szinte az összes .exe-mre azt mondta hogy vírusos...én meg nem néztem meg más írtóval. De ez nem a windows hibája ugyebár)
ngabor2:
Az utóbbi idők nagy windows-os károkozói mind már régebb óta ismert és _javított_ hibákat használtak csak.Csak ugyebár a frissítéseket nem kéne elfelejteni... -
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida #1403 üzenetére
épp ezért jó, hogy elég sok progi alapból ''tiltva'' van rootként. oké, megfelelő konfigfile átírásával engedélyezhető, de ha már tudja, hol a konfigfile, és hogyan kell átírni, akkor akár már konyíthat a rendszerhez is. pl. sok helyen gdm-ből a root be se jelentkezhet, a root se kap alapból jogot ugyanazon gép x-felületéhez, vagy telnettel/ssh-val nem léphet be távolról (ssh-val talán, de telnettel nem). telepítéskor is fakeroot-tal megy egy pár dolog, root-ként biztonsági okokból kivág (make-jpkg). és ez így van jól, a júzer nem tudja elrontani a rendszert, a root meg ne akarja ''használni'', csak karban tartani! és akkor a gonoszságok csak ismertté vált (és nagy valószínűség szerint már javítással rendelkező) hibákon keresztül tudnak bejönni.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1401 üzenetére
Elég nehéz kárt tenni úgy egy rendszeben, hogy nincs rendszergazdai joga. Win alatt ez a legnagyobb probléma, hogy mindenki rendszergazdaként él, mint hal a vízben, és persze így ha egy kis féregnek sikerül elindulnia, bármihez joga van.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida #1365 üzenetére
valszeg hasonló lesz. egyszer volt lehetőségem az xfce-t kipróbálni, de az régen volt, és utána igen gyorsan visszatértem a kde-hez. de kinek a pap, kinek a paplan...
(réges-régen az olvwm volt a kedvencem, de ma már nem bírnám rendesen elkezelgetni)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida #1359 üzenetére
még a kubuntu is elmászkálna ilyen vason.
-
Jester01
veterán
válasz
T. Almeida #1361 üzenetére
Az OO az húzós lesz szerintem. Tegyél bele még ramot ha lehet.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1359 üzenetére
Szerintem el...Xubuntu meg pláne...de azért próbálj rá Gnome-ra, szerintem nem lesz vészes az sem...
-
Magic
tag
válasz
T. Almeida #1328 üzenetére
Neked nem kellett update-elni a clamav-ot? Nalam keri, de nem sikerult, letoltottem a sid-et meg a deb csomagot is, de nem jott ossze
-
Magic
tag
válasz
T. Almeida #1324 üzenetére
Te dolgod, nem vagyok mániás, de szerintem nem árt...
Milyen programokat használsz? -
Magic
tag
válasz
T. Almeida #1321 üzenetére
köszi, calmavot segítenél beizzítani?
-
Magic
tag
válasz
T. Almeida #1318 üzenetére
Ja, mukodik, csak nem tudom miert indul ilyen lassan?? Elinditom es majd egy perc mire beinul...
-
Magic
tag
válasz
T. Almeida #1315 üzenetére
köszi, rendes vagy! milyen programokat szoktál még felpakolni? én eddig még nem sokat telepítettem, csak xmms, mplayer...
php-zok és eddig nem néztem még szét a csomagok között -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1282 üzenetére
Én tuti hogy upgradelni fogok. Túl sok minden van nekem egyediben fent, nem szeretném, ha elveszne. Ha valamiért mégsem akarna menni, bár ezt erősen kétlem, akkor reinstall, de aoz nagyon nagy bajnak kell történnie.
-
meoindil
aktív tag
válasz
T. Almeida #1265 üzenetére
Ezt találtam: [link]
Valóban jó lenne egy csomag, vagy egy ''szájbarágós'' leírás a telepítéséről. Esetleg aliennel át lehetne konvertálni az .rpm csomagot?
A Stardict nem működik ilyen MobiMouse módon is?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1265 üzenetére
Neteddel mi a helyzet?
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1255 üzenetére
Hát ez jó hír, mert Gnome alatt otthonosabban mozgok, így ha az fentiek ( alábbiak ) nem működnek, akkor is könnyebben kitalálok majd valamit.
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1252 üzenetére
Gnome-t használsz? Ha igen, akkor pl Automatix-al tudsz telepíteni egy Gppp nevű alkalmazást, ami reményeim szerint segít ebben. Nekem régen működött a pppoeconf-al való automatikus bejelentkezés, nem értem, hogy mi lehet a baj.
Firestarter egyszerű képlet...
sudo gedit /etc/sudoers
Ha nem lennél benne akkor
# User privilege specification alá
pl:
sianis ALL=(ALL) ALL
persze sianis helyett saját user neved...
# Members of the admin group may gain root privileges alá
pl:
sianis ALL= NOPASSWD: /usr/bin/cpufreq-selector
persze sianis helyett itt is saját user neved és /usr/bin/cpufreq-selector helyett pedig a firestarter elérési útja.
Ezután Gnome alatt Rendszer - > Beállítások - > Munkamenetek : Automatikusan elinduló programok ----> és hozzáadod a Firestarter-t. ''Elvileg'' így el fog indulni, mert nem lesz szüksége jelszóra az elindításához, ha mégsem indul, akkor kitalálok valamit. -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #1250 üzenetére
Hali!
pppoeconf beállításakor a végén felteszi a kérdést, hogy akarod-e, hogy automatikusan induljon minden rendszerindításnál. Erre ha igennel felelsz, akkor minden boot-kor alapból elindítja a parancsot.
Firestarter indítása szerintem felesleges, mivel az csak egy iptables frontend, tehát anélkül is van tűzfalad, hogy te elindítanád. Ha mégis kell, akkor szólj és leírom részletesen, hogy mi a helyzet. -
ragazzo
őstag
válasz
T. Almeida #1205 üzenetére
Végre valaki.Nem csalódtam benned sem.Köszönöm!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
T. Almeida #1048 üzenetére
a kodekek nem is fognak lefordulni, mivel azokat mindössze a readme-jében leírt helyre be kell másolni, és kész. a kodekek jogi okokból külön csomagban vannak, általában nem része a disztóknak, vagy ha igen, akkor a nono-free, vagy hasonló repóban vannak.
-
cucka
addikt
válasz
T. Almeida #1050 üzenetére
(mplayer-ek a multiverse repository-ban vannak, ami ha jól emlékszem alapból nincs bekapcsolva)
a zárójelben lévő részt is el kell olvasni
itt van egy rövid howto, hogyan kapcsolhatod be a többi repository-t [link] -
maniac
senior tag
válasz
T. Almeida #1048 üzenetére
[link]
Ez alapján szóról-szóra próbáltad már? -
cucka
addikt
válasz
T. Almeida #1046 üzenetére
grafikus felületen van beépített csomagkezelő, azzal pl. lehet keresni az elérhető csomagok között. találatok között van pl. mplayer-386, mplayer-586, mplayer-k6, és egy mplayer-custom nevű is. hogy ez utóbbi miért custom, nem tudom, totem-et használok.
(mplayer-ek a multiverse repository-ban vannak, ami ha jól emlékszem alapból nincs bekapcsolva) -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #960 üzenetére
Van gyári is...
[link] -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #942 üzenetére
Okos kis progi, nem egy k3b ez igaz, meg nem is egy NeroLinux, de szerintem arra amit normális ember cd vagy dvd írásnak nevez, kivitelezhető vele...
Használja egészséggel kolléga... -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #939 üzenetére
Én apt-get-el telepítettem...
Ha megakarod nézni magadnál...
sudo apt-get update
apt-cache search gnomebaker
Ha dob találatot akkor telepítethő nálad is... -
dat
senior tag
válasz
T. Almeida #873 üzenetére
Kösz a fáradozást
Lehet kipróbálom, de az igazán jó megoldás az lenne, ha az ismerősök nem vennének észre semmit az én problémámból
Viszont okosabb lettem. TX!! -
dat
senior tag
válasz
T. Almeida #870 üzenetére
Nem nekem muszály, hanem mert az ismerőseim azt használják. Én meg szeretek Linuxban dolgozni, de amikor valaki hirtelen webcamezni akar, nyomhatok restartot. Amsn-t a gnome nem szereti...
Protokollváltoztatós Microsoftéknak meg a.... tudjátok mit...
Azért köszönöm a válaszokat. -
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #430 üzenetére
Így van, ezzel lehet szépen frissíteni a rendszert, bár megjegyezném, hogy Ubuntuban van egy frissítéskezelő, ami minden indításkor ellenőriz, tehát mindíg ügyel a rendszer naprakészségére....
-
GD
őstag
válasz
T. Almeida #383 üzenetére
at home
szóval, /etc/mpalyer/mplayer.conf az nincs
/home/.mplayer/config --> ilyen van, tök üres
szóval, mit kell neki beadagolni hogy jó legyen? -
GD
őstag
válasz
T. Almeida #383 üzenetére
megnézem ha hazaérek.. köszi
-
Rufusz
tag
válasz
T. Almeida #377 üzenetére
nem, egy partíció az egész ubuntu
-
Forest_roby
őstag
válasz
T. Almeida #300 üzenetére
thx
-
CsY
aktív tag
válasz
T. Almeida #217 üzenetére
nem flame nek... az uhu az elsö perctöl gagyi volt...még legelsö verziot pakoltam fel... utanna meglett a laposom es nah adtam neki ujabb esélyt... nemismerte: wifi, blueTooth,ati, modem, hangkartya... pedig egy mezei, snassz ibm t40 szabvány cuccokkal... gyorsan elö kubuntu cd és go... elsöre ismert mindent... akkor melyik is a müködöképes?
-
CsY
aktív tag
válasz
T. Almeida #227 üzenetére
evo helyett mintha lenne más email kliens is...
különben is... az exchange alapbol csak microsoft által támogatott föleg... -
Cat0606
tag
válasz
T. Almeida #227 üzenetére
Fel köllik rakni hozája a csomagját.
-
Cat0606
tag
válasz
Pl. az Ubuntuban is van MS Exchange illeszthetőség.
Nem flame, csak a történeti hűség kedvéért. -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
T. Almeida #219 üzenetére
Az lehet.
Majd kiderül, hogy mennyire veszi el a kedvem, mert végülis az is a linuxhoz tartozik, azt is meg kell tanulni.
Jelentem sikerült feltenni az ati drivert. Csak összejött.
direct rendering: yes
fps 2500-3000 között. -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Konkrétan az UHU-val nem tudtam hangot kicsikarni a gépből. Egyszerűen nem volt az alsaconf-ban master csúszka, amivel a hangerőt lehetett volna állítani. Xmms-ben ment az mp3, de nem jött ki hang a bagoly torkán. Meg az sem igazán tetszett, hogy egy csomó felesleges dolgot felpakol egyszerre, amire nem biztos, hogy szükségem van. Szerintem egy kezdő, mint én jobban tanul, ha magának kell felraknia a csomagokat. Nekem szimpatikusabb az, hogy ha mplayer-t akarok, akkor csomagból felküzdök egyet, vagy esetleg megpróbálkozom a fordítással. Szerintem az UHU azért pozítív, mert ott megnézheted pl., hogy: ''Jé, ilyen a kde és ezt tudja, vagy milyen franyó ez az xfce...'', stb, de tanulni személy szerint jobban tudok az Ubuntu-ból/-val.
Ez persze magánvélemény és félreértés ne essék, nem írtam le az UHU-t, sőt most is fennt van a gépen az 1.2 (igaz csak azért, hogy megnézzem az ati drivert, de a hangot még nem próbáltam), és azt is nézegetni fogom. Főleg az xfce-t, mert az nagyon tetszik.
Amúgy 24 rulez!Éppen a 3. évad megszerzésén ''fáradozom''.
-
AlBundy
aktív tag
válasz
T. Almeida #210 üzenetére
sudo passwd roor jelszóamitakarsz
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest