Aktív témák
-
sziasztok!
valaki segitene nekem, hogy w-i-f-i sniffeléshez a kismet progit, hogy kell beállítani? sajnos nem sikerül
köszi! -
-
válasz
pitipeti #4926 üzenetére
uff. nekem még speedstep nélkül is tovább bírja...
ha amd akkor powernowd -d lesz. jobb klikk a panelen és a cpu állító appletet tedd ki. ott klikk rá és tudod állítani a sebességet. mindkét magot valszeg használjanekem is i386 van és két magos intel proci. írd be ezt konzolba és megtdod megy e a powernowd:
sudo lsmod | grep powernowd -
-
válasz
Hasaggymeg #4911 üzenetére
csináld igy. dobsz egyen egy particios tábla nélküli particiot (legegyszerübbés legjobb mert ubi magának csinálja meg!) és a telepitésnél max üres területz felhasználása majd megnézed az -e (a mérete szerint) és leokézod. ha sata passz...
-
sziasztok! hogy lehet ubuntu 6.10 re feltolni az mplayer -t gui nélkül mert számomra az full felesleges... ?
-
válasz
Eastman #4890 üzenetére
msáik nemtudom miért akadtál ki annyira azon a hsz -em en. ha hiszed ha nem ezt látom.
up.: nemértelek. sajnálom, hogy berágtál meg félreértetted a stilusom. bocsi.
up2.: amit írtam nem a pofádba szántam lecseszésnek hogy takarodj innen win -t használni kecs hanem arra amit irtál, hogy minden kezdet nehét tettem egy hozzáfűzést. még 1x bocs hogy félreértetted.
[Szerkesztve] -
-
válasz
Hasaggymeg #4878 üzenetére
kell uj particio. partition magic akármi ilyen progival áttod szabni. ''D'' re is feltudod tenni csak kicsit gázos lesz
. Kis tutorial. Szóval a ''D'' meghajtó az egy windózos faszság. A win ad minden ilyennek egy etüjelet. ez linuxban nincs hanem 1 2 3 vagy X akárhanyas particionak látod. Szóval fel tudod tenni D re. Hu ez kicsit tömény volt
ja és no para. feltolod megy a linux megtanulod mennifog... -
-
válasz
pitipeti #4855 üzenetére
1. jobb klikk háttérkép
2. ez ati és driver hiba ugye? win alatt eltoltam én a drivert ubiba meg jo (win alatt lehet szoftveresen linux alatt sajnos nem ati drv linux suxx)
3. telepitsd fel a szambát és megoldhato.
4. hát olyan extension ami windowsos az tuti nem megy másik meg talán kell neki valami függöség azt azért nem? -
sziasztok van 1 nagy problémám ami rendesen kiakaszt.
szoval mi a szart csináljak... néhány bootkor random kifagy az egész gebasz. bámulom a csikot de ottmarad. ezzel mit tudok csinálni? nem segit csak a reboot. a másik néha a network manager beszar már kezdek paranoiás lenni 2 hetes a rendszer 2 szer tettem fel a nm appletet. egy x ip hez kapcsolodik (valami 169...) és ennyi. na de most a fagyás a lényeg- köszi! -
válasz
ballington #4805 üzenetére
ntfs irása para. a gyártott driver nem az igazi hozzá...
-
sziasztok! buher közeben sztem megvan a speedstep bibim
szval első modprobe speedstep-centrino such device hibával elszáll. másodikra meg megy...
-
nem kell. létezik vírus tuti csak szerinem azt mind 1 kezemen megtudom számolni (ami valamire is jó unix vírus). spy, virusirtó ezért nemkell. amugy meg van a linuxban neépített tűzfal. elnézést mindenkitől ''a tűzfal''. egyébként sudo apt-get install firestarter ezzel könnyen eléred és konfigurálhatod.
IRC: /server irc.freenode.net, /join #ubuntu -
válasz
ngabor2 #4748 üzenetére
jah ezis egy megoldás. az elözö hszm ha ellenszenves bocsi én ati mester vagyok
szval felvettelek msn majd ott diskuráljunk okk. nemtom de nem tölti be a bootkor a speedstep-centrino modult ennyi a bibi. sokadikra meg betölti ha baztatom terminálból. na további jó sörözést!
-
hát passz. suod -s módszerrel minden megy ha kézzel betöltöm amugy meg nem...
na mind1 majd azért még próbálkozom...
-
sziasztok! kéne egy kis help! hogy tudom beállítani gnome alatt hogy a speedstep mennyen? intel core duo t5500 proci de nemhajlandó
pedig már jogot is adtam neki (a gonme appnak). kézzel megy csakhát nem az az igazi. köszi!
-
válasz
T. Almeida #4474 üzenetére
nemjó a firefox? apt-get es ev? mert ha valami béta vagy régi (tudtommal ez a gnome része) akkor vagy az a baj vagy rossz install.
-
-
válasz
peterszky #4186 üzenetére
hát igen. szerintem mentsd le az origi particiokat egy ghostal azt gyaluld halálra mindent. majd csinálj egy particiot és tegyél feel egy gyári xp-t stb ne pedig az oem hozzáadottat. az egy gombos rendszervisszaállítás visszacsap mint egy ostro. amugy sata -s lehet a vinyo azért nem eszi meg a win lehet...
-
kövi héten új ubi?
-
válasz
Forest_roby #3979 üzenetére
sima ghostal mennie kell. tudtommal az kezeli az ext3 at is nem? aztán mennie kell max raksz egy grubot újra.
-
igazad van teljes mértékbe. nemszeretem az írásjeleket mert lassú
valaki. xgl -t hogyan van 3d meg minden csak elinditani kéne. másik intel gma 950 alá drivert hogy ubuntu 6.06.
Valaki!
Xgl -t hogyan? Van 3D, meg minden csak elindítani kéne. Másik: Intel gma 950 alá drivert, hogy? Ubuntu 6.06.
most érthető? -
valaki. xgl -t hogyan van 3d meg minden csak elinditani kéne. másik intel gma 950 alá drivert hogy ubuntu 6.06.
-
sziasztok! valaki fejtse ki nekem bővebben ezt az xgl -t. egy parasz ubuntu lts és egy intel 945 gm es notin menne? többet fogyaszt így az os?
-
sráccok sikerül apt - gettel felrakon egy 27 es kernelt
ez nekem jó?
a másik hogy kell a gnom-xgl beizzitani. van rá wmi wiki? -
válasz
ballington #3764 üzenetére
lehet neki pl windows live messengere van. (8 as msn messenger) ott van olyan funkció ,hogy rejtve kapcsolódva dumálsz. ha wlm je van tök normális...
-
válasz
gege71.hu #3756 üzenetére
ati driver mindigis macerás volt. egyszerűen nem csinálnak egy ''rendes'' drivert mint az nvidia esetében. megoldás a hupwikin a hogyan telepítsük fel ati drivert wikije. de azis pl nekem idáig egyszer ment fel rendesen 2.4 es kernelre és x.free 86 ra debian alatt... de ott is fagyott nagyonritkán a gdm...
-
válasz
ballington #3751 üzenetére
hú ez enegem is érint majd! oda - vissza brózergomb ugye! majd pü -be küld el a megoldást lécci!
-
1 kérdés. ez a 6.06 ubuntu egy live cd amit lehet telepíteni? ez egy újítás. vagy van 2 verzió a live és a sima?
nemértem
-
sziasztok! mi a különbség a cds és a dvds ubuntu közt? ugyanaz csak a dvds többet tud?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest