- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Cat0606
tag
válasz
Forest_roby #321 üzenetére
Próbálj egy apt-get update -t indítani.
Illetve, bocs: sudo apt-get update
Ha erre is anyázik, nem jó a sources.list -
Cat0606
tag
válasz
Forest_roby #326 üzenetére
Szal, ha 2. vinyó 1. partíció, akkor imho:
title Microsoft Windows
root (hd1,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1 -
Cat0606
tag
válasz
T. Almeida #227 üzenetére
Fel köllik rakni hozája a csomagját.
-
Cat0606
tag
válasz
T. Almeida #217 üzenetére
Pl. az Ubuntuban is van MS Exchange illeszthetőség.
Nem flame, csak a történeti hűség kedvéért. -
Cat0606
tag
válasz
Johnny19 #201 üzenetére
Bővebben: link
Talán nem a helyére kerültek a font-file-k. Ezt a leírást ajánlom, ha fordítani akarod. -
Cat0606
tag
Először is, csinálsz a windowsos partició mellé egy üres területet, formázatlan, unallocated. Azt mondod neki, hogy oda. A kernel mizériát nem értem, biztos, hogy x86-os kernelt akarsz felrakni? 386, vagy 686 legyen a vége a kernel nevének, azzal nem lehet baj. Másodszor tisztelettel a swap nem file, hanem partíció, a Linux nem foglalkozik vele, hogy mekkora, használja amennyi van, legfeljebb optimális méretről beszélhetünk.
-
Cat0606
tag
válasz
operator10 #167 üzenetére
Nem tudom hogy nem találtad meg. www.ubuntulinux.org, azon belül download, oszt ott van.
Viszont ne bízd el magad, nekem sincs netem és azt hittem a dvd a megoldás, de azon sincs rajta a universe, meg a multiverse, úgyhogy manual package download, ami elég hervasztó, ha nem szedsz le egy dependency-t. -
Cat0606
tag
válasz
operator10 #138 üzenetére
Hát az Ubuntu elsősorban Desktop oprendszer, de persze lehet servernek is használni, bár ebben az esetben egy alap Debian-t javasolnék.
-
Cat0606
tag
-
Cat0606
tag
válasz
operator10 #68 üzenetére
Esetleg nyitsz X alatt egy root terminalt, ez Ubuntuban okosan a te jelszavadat kérdezi, nem a root-ét. oszt vi, vagy valami ilyesmi /etc/apt-get/sources.list, oszt lőn.
-
Cat0606
tag
válasz
operator10 #68 üzenetére
su -
esetleg sudo
synaptic:
Computer
System Configuration
Synaptic csomagkezelő
Már persze gnome alatt. -
Cat0606
tag
Nem tom le volt-e írva, de mindig visszatérő probléma az mc, meg, joe, meg ilyenek hiánya, meg hogy kicsi a csomaglista.
Szal legyen itt is egzaktul leírva, hogy az apt-get sources.list-jébe beleírod, hogy universe, meg azt, hogy multiverse és láss csodát.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest