- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Szia!
Van ehhez egy nagyon jó angol leírás, abból tényleg szépen ki lehet jönni, vagy ha nagyon nagy bajod van, akkor akár MSN-en, vagy IRC-en is megbeszélhetjük, volt már ár példa. Szerintem felesleges lenne így feladni, mikor lehet, hogy csak 1 parancsnyira vagy a megoldástól. Hogy jelent-e valamit? Nem tudom...valószínűleg nem azért írták, mert felesleges. -
Sianis
addikt
Igen én kicseréltem. ipw2200-ra keress rá, kidobja a sourceforges-net-es címet, ott van driver, firmware meg minden. Viszont csak óvatosan! Én 1.0.6-os drivert használok, a későbbiek mintha nem akarnának menni, de feleslegesnek is tartom, mert működik, minek bolygassam...
-
Sianis
addikt
Ezzel próbáld légyszíves!
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Sajnos nem a legjobb az előre fordított csomag...
Ezért jó, ha te fordítod magadnak, bár ilyenkor nincs mozilla plugin, de van alternatíva! Amíg el nem készül, itt egy angol megoldás, régi, csak a frissebb dolgokat kell letölteni!
Bővebben: link -
SAMYka
senior tag
-
SAMYka
senior tag
root -ként be tudok lépni mint rendszergazda szöveges módban. Grafikuson nem enged root-al.
A probléma az volt hogy hiába irtam be bármilyen felhasználónevet és jelszót telepítéskor mindig vissza adta azt az ablakot.
Sianis: ha te megcsinálod nekem én honan fogom tudni?
Most az lenne a kérdés hogy hogyan jelentekezzem be és hol root-ként hogy tudjam módosítani a felhasználókat? -
Vilmoskorte
tag
Erre megeresztenék egy apt-get -f install parancsot, lehet vannak függőségi problémák. Azokat rendberakja. A dselect progit nem igazán szeressem, helyette legyen barátod az apt-get. Tehát rákeresel a skype csomagra (apt-cache search skype), ha talált, akkor felrakod (apt-get install skype). Ha nincs, akkor google és rákeresel a forrásra, beírod a sources.list-ba, majd felnyomod. A dselect nem kezeli jól a függőségeket, sokkal fejlettebb szerszám az apt-get.
libqt3-mt: ez része a kde-nek, amivel kavarás van nálad. Leszeded így: apt-get remove libqt3-mt --purge.
Először is én azt csinálnám, hogy az említett doksi felső részén lévő sources.list-et használnám. A mostani ki a szemétbe és csere. Majd apt-get update, apt-get upgrade. Esetleges függőségek rendberakása (apt-get -f install, addig, amíg nem jó!). Ezekután kezdenék foglalkozni a skype-val. -
Rufusz
tag
-
zLegolas
őstag
Nekem évek óta az megy alapból, nem utolsó sorban azért, mert az 5CD-n tényleg majdnem minden megvan, amire szükség lehet. Van 2-3 4..7GB-os partícióm, pont ilyen célokra: egy az éles, belőtt rendszerem, a másik kettőn próbálkozom más disztribekkel, amikhez hozzáférek. Még a pl. a SuSE 9.0-nál tartok, azt frissítgetem, egyszerűen azért, mert (majdnem) mindenem okés rajta, a többit meg nem volt kedvem belőni, pedíg megfordult már a gépemen a 9.1 és a 9.2-is.
Perpill. SuSE 9.0, Ubuntu és Fedora Core 4 van a gépemen. (Windows nuku.)
-
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest