-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venom8888 #54010 üzenetére
Próbáld meg törölni a c:\Users\felhasználónév\Documents\my games\Tom Clancy's The Division\ mappa tartalmát és állítsd be újra a grafikát. Ha ezután is csinálja, akko passz, ilyen (hasonló) hiba i3-as procin jött elő régebben, de neked ahogy nézem i5 van, szóval az nem lehet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
venom8888 #53969 üzenetére
Nekem akkor csinált még ilyet, amikor a játékon belül fixáltam a max FPS-t, szaggatott mint állat. Ki kellett kapcsolni
Ablakos teljes képernyős módban kell használni, és a driverben a G-Syncet is ablakos módra is engedélyezni.
Nemrég raktam újra a wint és újra kellett konfigolni nekem is az egészet. -
bombibmw
veterán
válasz
venom8888 #38517 üzenetére
Vicces, hogy úgy állítod be, hogy szétcsaptatok minket, amikor a kimentésen 5 sec voltatok.
Mondjuk úgy nem nehéz lelőni valakit, ha beakad, meg egy helyben áll.
Tudsz már mást is csinálni a golyódobáláson kívül, vagy maradt minden a régiben?
Mengele és társai még mindig használják a makrót?
Vicc vagytok. -
weres78
senior tag
válasz
venom8888 #36375 üzenetére
Igen, történt. Folyamatosan sz...am vele, naponta többször. Nálam az utolsó win10 frissítés megoldotta. Előtte volt reinstall Division, Windows, semmi javulás. A gépem annyira nem gyenge, azt sejtettem, hogy nem azzal van a gond, szóval nálam kompatibilitási probléma volt. Egyébként akkor szokott újrainduni, amikor valami hardvar kevés vagy melegszik, amennyire tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest