-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
#35434496 #41122 üzenetére
Nyilván valószínűtlen, viszont az eredeti rácsodálkozás az volt, hogy hát én nem ezért fizettem, teljes képtelenség, hogy lekapcsolják a szervereket...
Erre írtuk ketten, hogy de, baromira lehetséges.Mondjuk azon tényleg nem lepődnék meg, ha 5 év múlva már sehol sem lenne a division.
De hülyeséget félretéve, tényleg ekkora csoda számotokra, ha leállítják egy játék szervereit? Most kezdjük el sorolni azokat a címeket, amik szarul mentek és egyik napról a másikra leállították őket? Jó esetben jött egy levél, hogy sajnáljuk, így alakult, örülünk, hogy velünk játszottál, csá. Rosszabb esetben csak nem lehetett többet belépni.
-
persil
nagyúr
válasz
Rossonero89 #41116 üzenetére
"Mi az, hogy lekapcsolják a szervereket? Akkor mondjuk, ha én 5 év múlva akarok divisionozni, akkor menjek a sunyiba? Nem ezért fizetett senki sem pénzt."
Te komolyan azt gondolod, hogy az idők végezetéig fog menni egy játék? Azért fizettél, hogy használd, nem a tulajdonjogért, csakis a használatért. Ha nem jön be annyi pénz, hogy megérje, nem játszanak elegen, vagy szimplán csak megunják, akkor bezárják a kapukat bizony. Meg is tehetik, ahogy woker írja és, ha így tesznek, az sajnos tökéletesen törvényes lesz.
-
persil
nagyúr
Nem keverek semmit, ez egy darab jatek, ami multiplayer. Jatszhatsz benne solo-t, de minden egyes menedeken ott toporog x darab masik jatekos es minden kuldidbe behivhatsz baratlistadrol barkit, vagy beallitastol fuggoen beszallhat akarki mas is.
Nincsen benne single player resz, csak legfeljebb letiltod a beugras lehetoseget masoknak, de attol meg multi marad. Olyan, mint a guild wars elso resze. A hubokon kkivul minden instance-olva van, de ettol meg tovabbra is online jatek, "single player" mod nelkul.
Ha bannolnak(marmint vegleg), akkor bukod az egesz jatekot, nincs lehetoseg offline elinditani sehogy.
Nem lehulyezlek, ne erts felre, csak rosszul ertelmezed a jatekot. A diablo 3 is pont ilyen. Ha vegig teljesen egyedul jatszol, akkor is multi marad es nem csak azert, mert az inditasnal csekkolja a kapcsolatot, hanem azert, hogy barkivel, barmikor egyutt tudj jatszani/beszelgetni. Nincs coop mod, egyetlen egyfele modon jatszhatsz, a kedvedtol fugg, hogy haverokkal, idegenekkel, vagy teljesen egyedul teszed.
Szoval az eredeti kerdesedre a valasz, hogy igen, a komplett jatekkot elbukja, akit kivagnak.
Mas kerdes, hogy ahogy tobben irtak, az egesz uplay acc-ot kene mindenestol bannolni, vegleg es akkor meggondolna az illeto, hogy tonkreteszi e mas jatekot csalasokkal :/ -
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #40496 üzenetére
Ha egyszeruen limitaljak fegyverenkent, hogy x fole nem mehet, akkor legalabb az rpm hack megszunik. Teny, hogy no recoil-lal meg mas szarsagokkal okozhatnak kellemes perceket tovabbra is, de legalabb egy minusz.
Mondjuk en speciel most egy darabig nem aggodom a lezerfegyveres, stormtrooperek miatt, mert baromi jol elvagyok tamrielben...
(elder scrolls online)
-
persil
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #40302 üzenetére
Szerintem a lenyeg pont az(most itt ebben az esetben), hogy mindig jar valamelyik bonusz. Mint egy barrett-nel. Szoval en latok benne fantaziat, hulyesegnek nem mondanam.
Szrk.: most latom, hogy xyvalaki mar leirta elottem. Hiaba no, ez van, ha az ember hajnalban megy dolgozni, es se lat, se hall
-
persil
nagyúr
válasz
Rossonero89 #40245 üzenetére
State.cfg-t torold ki idonkent, nalam csodakat muvel, amikor kezd nyenyeregni a jatek.
-
persil
nagyúr
válasz
Jocikablack #40240 üzenetére
Ja, hogy ja
Igen, ahogy elottem is irtak, kesobb egesz komoly mennyisegeket "kell" legyartani, hogy valami jo is sikeruljon, masreszt meg az alapanyagokat tudod jobb minoseguve alakitani. Felgyulemlik egy kazalnyi , aztan 3-5osevel jobbra alakitod, hogy le tudd gyartani a fegyvert/ruhat/modositot, amit akarsz.
Majd belejossz, egyszeru, mint a szog
-
persil
nagyúr
válasz
Jocikablack #40238 üzenetére
Marmint, hogy erted, mire miert van szukseg? Kerdezte, hogy mi a helyzet, ha felgyorsitja a kraftolast, megvalaszoltam neki.
Ha meg arra gondolsz, hogy ilyesmit miert szankcionalnak... Gondolom azert, mert nehez kulonbseget tenni "csalas" es csalas kozott, egyszerubb, ha konkretan ki van mondva, hogy mit nem szabad hasznalni. Amugy az eulaban van benne, szoval nem en talaltam ki, hogy nem hasznalhatja
Az meg csak a szemelyes velemenyem, hogy en inkabb nem tennem, ha megis bannolnak, akkor sajnalnam azt a penzt. -
persil
nagyúr
Minden third party app, ami befolyásolja a játék működését, az csalás. Az mindegy, hogy csak az időt mutatja a jobb felső sarokban, vagy háromszoros sebességgel futsz tőle. Azt, hogy 2 perc után érzékeli a rendszerük és dobnak ki miatta, vagy hónapokig használhatod, viszont nem tudjuk megjósolni.
Ha rámhallgatsz, akkor elindítod a folyamatot és zuhanyzol, cigizel, megiszol egy sört a haverokkal, etc, nem olyan sok idő az, nem lehet belehalni, én nem kockáztatnék.
-
persil
nagyúr
De most ezek a szerencsétlenek kajak képesek youtube-ra olyan videót feltölteni, amiben a vak is látja, hogy csal...?
Csaba_hun
"Az ok de harc kozben is hasznalja?tudsz olyan videot mutatni ahol ezzel elonyt szerez vagy emiatt nyer ill. ezert nem tudjak lelőni?"Neked meg csak gratulálni tudok ehhez a hülye hozzáálláshoz. Most őszintén, ha "harcban nem használja" de minden más esetben igen(amit amúgy nem tudok elképzelni, mert az egész játék egy harc, ergo ha így fut, akkor így fut, nem hiszem, hogy harcban gyorsan kikapcsolná a fair play érdekében) akkor előnyben van velem szemben. Az, hogy ez az előny 1%, vagy 3000% az teljesen lényegtelen. Csalás, függetlenül attól, hogy mire és mikor használja.
Mengelke meg amúgy is egy kis autista féreg, a fórumozók fele agyonverné, ha tehetné, a csalásaitól függetlenül. -
persil
nagyúr
válasz
akoska07 #40131 üzenetére
De en ezt most nem ertem miert irjatok mindig, hogy sebzest ad a deadeye full szett bonuszkent. Az nem crit sebzes, hanem a crit eselye lesz vele 100%-os.(meg elvesziti a fejloves bonuszt)
Most majd ehhez kepest valtozik a classified miatt, de eredetileg nem crit sebzest ad + 100%-ot, hanem fejloves helyett 100% crit chance a testen barhova.
-
-
persil
nagyúr
válasz
bombibmw #40087 üzenetére
Olyan vicces, amikor "bizonyitek videot" raknak ki egy "ismert csalorol" a videoban pedig igazsagszolgaltataskeppen lelovoldozik x alkalommal.
Az meg ugye nyilvan nem lesz gyanus senkinek, hogy kb egy toltenye sem megy melle, stabilitasban meg koroket ver barmelyik star wars-os lezerstukkerre -
persil
nagyúr
válasz
Micsurin #40021 üzenetére
Szia!
En vegig(marmimt 30-as szint 256gs) egyedul toltam, a kuldetesekkel(fofeladatok a szinesek, ami a szarnyakhoz kotheto es mellekfeladatok, amiket a jtf katona ad) es felszedheto motyokkal mindig olyan szinten alltam, ami "kellett". Szerintem csak kihagyhattal egy-ket keruletet veletlen. Amikor uj teruletre mesz mindig beszelj a jtf katonaval a menedekekben, akkor is, amikor megcsinaltad a mellekkuldeteseket.
Volt nehany nehezebb feladat, az teny, de olyankor meg nyomsz egy parositast, 30-as szint alatt randomokkal is remekul lehet boldogulni, sokaknak masodik/harmadik karaktere es jol ismeri a terkepet
De szerintem kozulunk is tobbet felvehetsz batran
-
persil
nagyúr
válasz
Lifer092 #39956 üzenetére
"Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda."
Ez azért külön vicces, mert privát loot esik, nem tudod más elől elszedni, mert amit te látsz a földön, az másnak vagy teljesen más, vagy lehet, hogy ott sincs
Amúgy a magyar fordításban suplus SVD, nincsen benne r betű
Vannak elég fura dolgok, de a kedvencem, amikor eredetileg a szinkronban az szerepel, hogy "szemetek" a magyar fordításban meg ilyenek vannak, hogy faszszopó geci
De fordítva is gyakori, mikor a katona elkezd fucking-olni, meg shit, meg cunt, meg egyebek, és akkor magyar fordítás: a fenébe. -
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39855 üzenetére
Én a pontost nem látom hasznosnak sehova, a pusztító legalább pve-re jó, tehát ÉN a pontost venném le.
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
Sracok, csak mostanaban kezdtem "tulelni" mert kvazi ingyen volt a season pass par nappal ez elott.
Eddig is lattam, hogy napi kuldikben ott egy tuleleses kimentes. Na most igy, hogy mar mentem parat, felmerult egy kerdes... HOGY A JO FRANCBA?!
Alapbol rohadt nehez, idore is megy, ezerfele problemaja van a karakternek, plusz amilyen szerencsetlen vagyok, egy artatlan lovoldozesbol is magamra huzok 4-5 lila lmb-s katonat, aztan csacsa
Meg olyan napi feladat, hogy kerulhetett be a jatekba, ami 1 orahosszaig tart? :/ -
persil
nagyúr
Halljátok, mindenki mindenhol azt mondja, hogy a heti feladatokért járó weekly cache garantáltan ad exotic-ot. Hát én eddig amióta játszom minden alkalommal megcsináltam és sosem adott exo-t. És nem is írja, hogy egyáltalán "adhatna". Most akkor mi van?
Vagy a heti survival-el együtt értendő? De az meg hülyeség, mert az két külön láda. Esetleg jár egy harmadik, amiért az "egész" heti parádé ki van pipálva?
Tényleg nem értem =/
-
persil
nagyúr
válasz
Micsurin #39628 üzenetére
Ha még tart az akció, akkor e3 sales miatt 60% van mindenre, igy és a 20%-os ubi club engedménnyel a season pass(mindhárom dlc, plusz egy rakat ruha és skin) csak 4100. Ez egy darab dlc ára. Ha tart még(tegnap este 11-kor még aktív volt) akkor nem érdemes kihagyni
Milyen felbontáson játszol? Csak azért kérdem, mert full hd 75%-nál sokkal szebb a hd 100%, tapasztalatbol mondom, sebességben meg kb ugyanolyan.
Ha teheted, akkor az árnyék minõséget tedd magasra, a különbség ég és föld, mindössze néhány fps-ért cserébe.
(Én is laposon jàtszok)
-
persil
nagyúr
válasz
xyvalaki #39582 üzenetére
Akkor valami baromira nem stimmel, mert ennyit csak a legutobbi hetvegen letoltam
Mar pusztan a napi 3/heti 10 nehez/kihivas kuldikbol tobb osszejon, amiota jatszom, ha kiszamolod, mint ez a 25+12.Az a "baj" ezt mar mondtam is neked, hogy csak ilyen hulye idopontokban tudok jatszani, masreszt meg gyakran csak fel orat/orat es akkor inkabb gyorsan letolom a napi dolgokat es ki is lepek. Ezert szoktam csak ritkan elfogadni az invite-ot.
-
persil
nagyúr
válasz
xyvalaki #39580 üzenetére
Ez a 25/12 nem tudom honnan jott.
Meg nem azt irtam, hogy nem tudok mit felvenni, hanem azt, hogy akarok egy barrettet. Ha lenne 10 fullos highend mellenyem, akkor is akarnek egyet, ilyen szempontbol teljesen irrelevans, hogy milyen szetthez, mit lehet hasznalni, ezt en is tudom.
Az meg, hogy semmi szerencsem a loot-tal, megint egy teljesen mas tortenet.
-
-
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39558 üzenetére
Hát én még egy szar rollos barret-nek is borzasztóan örülnék, letoltam a lexit vagy szazezerszer, és eddig összesen 2x esett egzotikus, egy mdr, meg egy megállító... köszönöm
-
persil
nagyúr
válasz
Lifer092 #39447 üzenetére
En a multkor egy haromfos latszolag tizeneves csapatot idegesitettem sirasig, hogy huszadszor is visszamentem a kimentesi ponthoz ugyanazzal a szar kek lezart ladaval es elkezdtem oket lovoldozni
A vegen ok menekultek elolem xD Miutan kiuztem oket a az adott szektorbol, ronggya farmoltam magam, raadasul kozben kvazi ingyen meg lett a napi/heti dz feladatom es meg ki is szorakoztam magam, nulla veszteseggel
Ha valaki barom, akkor az a legjobb orovossag, ha te meg nagyobb barom leszel.
Kozben gondolom, hogy otthon ment az "angry german kid" stilusSzrk.: hozza kell tenni, hogy az elso percekben kiderult, hogy nagyon kezdo pvp-sek es csak a latszolag gyengebbet/egyedul mozgot kerestek, meg kiprovokaltak a rogue statuszt, nehany ingyen rogue kill-ert. Aki nem ilyen fasz, azzal en is leallok normalisan jatszani, nem buzizok
-
persil
nagyúr
válasz
HenRick #39351 üzenetére
Nalam laptopban 950m-mel a a lehetosegekhez kepest nagyon jol megy. Az arnyekot magasra tettem, mert az alatt elvezhetetlenul szarul nez ki, illetve az objektum reszletesseg/latotavolsagra is tettem jo par szazalekot. A trukk nalam annyi volt, hogy 768p-ben jatszok, a full hd azert elegge visszavesz a sebessegbol :/
Mondjuk nekem 15,6 inch-en ez is jol nez ki, nagyobb kijelzon persze ez nagyobb aldozat lenne.Igy viszont ~50 fps, ha szazan kergetozunk es minden robban akkor is
Ha tenyleg nagyon durvan padlon van az fps, akkor sem volt meg soha 30 alatt.Szoval, sajat tapasztalataim szerint azt mondom, hogy a mai kodokhoz kepest peldasan optimalizaltak es veszedelem jol nez ki.
De a resolution scale-t es az az arnyekot semmikepp nem szabad high es 100% ala venni, mert irtozatosan lerontja a latvanyt.
-
-
persil
nagyúr
Az a baj velem, hogy mindenkirol azt feltetelezem, hogy tisztesseges, igy ha lezuznak, akkor egybol jon az "ah tuti csak elbanaztam" meg "sokkal jobb a csavo" meg ezek, de amikor ennyire fura a helyzet, akkor szuksegem van valami visszacsatolasra, hogy ne erezzem magam szarul, ha lecsalozom
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39315 üzenetére
Ertem mire gondolsz, igazad is lehet, de itt annyira rovid ido telt el, hogy ezres rpm-nel sem lehetett nagyon tobb, ezert mertem a hallasomra bizni. De, ha mondjuk 10 lett volna, meg az is nagyon durva toltenyenkenti sebzes O.o
Nyilvan egy shoti-bol, vagy sniper-bol nem csodalkoznek ilyesmin.
Igazabol nem is az a leggazabb, ha csalo volt(nem allitom, de azert furcsa volt...
), hanem, hogy ahogy irjatok, senki nem mer rugozni, csak provokalja a masikat, aztan ingyen rugokill. Plane ilyen gagyi megoldassal, hogy peashooterrel meglo, aztan amikor viszonoznam, akkor ledaral :S
Tenyleg csak az rugozik, aki top cuccban, pvp-re optimalizalva, direkt pvp-zni megy be, jellemzoen jo kepessegu jatekosok, meg aki csal :S Az, hogy a nagy atlag elkezdene valami kis tuzharcot, hogy legyen egy jo lovoldozes, az nagyon ritka.
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39313 üzenetére
Ennyire kis számnál igen egyszerű azért...
15-20at én sem tudtam volna megszámolni, de ez 4 volt, at bitang hótziher
Egyébként zenélek és sok témánk gyorsabb, mint az mp7, ott is számolni kell a pengetéseket, szóval rá van állva a fülem az ilyesmire
Arnikusz Nem, mert ilyen "hülye" neve volt, számokkal, meg kis/nagybetűvel.
Predátorozok amúgy, de akármilyen fos ruhában is nagyon soknak tűnne géppisztolyból ez a sebzés, nem?VTom Neked meg egyszerűen zseniális az aláírásod!
-
persil
nagyúr
Srácok, lenne itt egy kis gond a fejemben
Szimpla matek. Ha 200 ezer hp-m van(szívósság valami 300k, nem tudom fejből), akkor ahhoz, hogy 4(!!!) töltényből lelőjön valaki, min. 50 ezret kell sebezzen töltényenként.
Áruljátok már el nekem kérlek, hogy miféle black magic kell ahhoz, hogy ez olyan 10-15 méterről sikerüljön valakinek smg-velAkárhogy nézem, nincs az a magas crit chance/crit dmg, hogy ennyit kiosszon géppisztolyból. De tényleg.
A figurába belelőttem egy fél tárat mire észrevett(20-30 töltény, mp5 navy-ből, elkezdett vérezni is), de még volt arra ideje, hogy felvegye a hülye pajzsot, kézbe az mp7-et és 4 darab lövésből leszedett, aztán elszaladt olyan fele hp-val
Mert amúgy valami gagyi stukker volt nála, amivel egyet rámlőtt, hogy én barom, bekajálva a provokációt elkezdjem lőni és rogue legyek. Aztán, mikor kiröhögött, mondtam neki, hogy nekem legalább helyén vannak a tökeim és merek rugózni vele ellentétben
-
persil
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #39268 üzenetére
Persze, csak, amilyen szerencsétlen vagyok, csak komoly kompromisszumok árán tudtam volna rápörgetni a sietőst
De akkor rövidre zárva, "csak" a komoly rpm miatt használják ennyien, vagy van valami, amit nem veszek észre? Ugye említettem, hogy hozzátok képest nagyon minimális mennyiséget pvp-zek, így számomra ez a percenkénti +100-150 lövés nem olyan értékes, mint egy masszívan pvp-re összerakott, jól átgondolt szettben.
-
persil
nagyúr
Ezt csak most találtam, akinek van türelme, nézze végig, én kisírtam a szemeim a röhögéstől
-
persil
nagyúr
Sracok, miert olyan jo az mp7, mit nem veszek eszre?
Akarhogy tesztelem mar napok a navy mp5-tel szemben, mindig az utobbit talalom jobbnak. Az erezhetoen magasabb sebzes es nagyobb tar valahogy sokkal jobban adja, mint +150 loves percenkent. (Ha alappt nezek mindkettobol)
Hozzateszem, hogy mondjuk 75%-ban pve, amkt tolok es csak az en cuccaimban, az en kepessegeimmel(latas, reflexek) tudom ertelemszeruen probalgatni.Az a bajom az mp7-tel, hogy maxos tarral is 44 toltenyrol beszelunk, azt meg 950-1100 koruli rpm-mel 3 masodperc alatt eldaralod, aztan a reload, akarhonnan nezem uresjarat.
Felreertes ne essek, en felfogom, hogy mennyire brutalis ezret loni percenkent, ez teny, de egyre inkabb az az erzesem, hogy ha az ember nem szarraoptimalizalt, top cuccban van, illetve nem pro jatekos, akkor az mp7 csak egy vizipisztoly, ami bazi gyorsan lo. Ezzel egyutt azt is beismertem, hogy megfelelo szettben, es tudassal, pvp-re tenyleg best lehet a fegyver.
-
persil
nagyúr
Nem tudjatok igy fejbol, hogy melyik menedeken lehetne valami jobb fele kezvedot es keresot venni smg-re? Konkretan mp7-re es navy mp5-re.
Ja, hogy milyen buildhez, az kb mindegy, csak probalgatom oket, a lenyeg, hogy most epp kinalnak e olyat, amit megeri megvenni.
(Konkretan egy darabom nincs a felsorolt ket kiegeszitobol...)
Mielott feleslegesen bejarom az osszeset
-
persil
nagyúr
válasz
arnikusz #39065 üzenetére
Mp7-et a kis(sebb) tar miatt nem szeretem :S Pedig van egy egesz jo, egy normalis harmadik talentet kene ra porgetnem, lehet hetvegen adok neki egy eselyt
Bullfrogot viszont csak kepen lattamTervrajzom semmihez nincs kb :/ Akarhanyszor neztem a terminalban, sosem volt ertelmes blueprint :S Az mp7-hez sikerult megvenni, de mas hasznalhatot nem. Mashonnan meg nem lehet szerezni, azt jol tudom, ugye?
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus23 #39062 üzenetére
Akkor leirom a sikersztorimat igy ~90 jatekora utan, hogy ne csak a semmi menjen
Nagy nehezen osszeraktam egy teljes szettet most eloszor
Eddig is volt persze, de teljesen hasznalhatatlan statokkal, egy-egy darabon mindent ujra kellett volna kalibralni
Na de most vegre lett egy predatorom, nagyjabol elfogadhato statokkal... Mondjuk
Erre bazmeg... Hat nem kevesebb a szivossag, mint kene?! Igy most nem el a pusztito talent a fegyveren, hurraPorgetessel, meg modokkal sem adja ki, csak komoly aldozatok aran. Szoval kb ugyanott vagyok, mint eddig szett nelkul, skulls kesztyuvel
Epic fail xD
-
persil
nagyúr
válasz
Dogfighter #39037 üzenetére
En wifin vagyok, laptoprol, de egy msec laggal nem talalkoztam meg soha
A tobbiek tapasztalata alapjan ez inkabb gep/net/szerencse kerdese, eleg valogatos a jatek lag, bugok, es fps szempontjabol is. Van akinel hibatlan, van akinel jatszhatatlan.
-
persil
nagyúr
Ugy amugy bytheway nincs koztetek olyan 1-2-3 fos brigad, akik hajlandoak ~90 oars kezdovel javareszt pve-ezni, akar dz-ben is es ket muszakban dolgozik?
Eleg hulye idopontokban tudok jatszani es ezert legtobbszor csak egyedul.
*a "fos", az nem szar, hanem szemely, csak telorol nem irol ekezetet!
-
persil
nagyúr
"Szerintem "nézi" a gép,hogy ki mennyi ideje játszik a játékkal és ha van az több mint 1000 (csak egy szám) akkor nagyobb eséllyel ad. ?"
Ilyen sosem volt és nem is lesz egy játékban sem
Ez szimpla szerencse kérdése.De, ha belegondolsz, amikor kiesik egy cucc. Olyan fajta(fegyver, tásak, stb) kell, hogy legyen, amit szeretnél. Ezen belül olyan tipusú(m44, mp7, skulls mc stb) kell legyen, ami neked kell. Olyan statokkal kell jöjjön, ami neked kell. Olyan talentek, amire neked szükséged van. Mire ezen mind végigmegyünk, borzasztóan kicsi esély marad, hogy ez így bejön =/
"A hülye.Biztos oda akarta adni neked. :-)"
Jaja, normális trade rendszer hiányában, kénytelen volt szegény lelövetni magát
-
persil
nagyúr
Ugyan nekem meg csak nagyon keves idom van a jatekban, de egy darab ehes disznon kivul az eg vilagon semmi nem esett, es az is bitang szar rollokkal.
Aztan ma innen a forumrol behivott egy uriember atbeszelni, hogy mi nem oke a karakteremmel, erre kipotyogott vagy 6 szett cucc, egesz jo ertekekkel, meg egy skulls kesztyu, mindez vagy 30 perc alatt...
Rng na -
persil
nagyúr
Hát ezt is írhattam volna, csak próbáltam diplomatikusabb maradni
Mondjuk nekem a mengelkéről ez a videó jut eszembe
-
persil
nagyúr
válasz
szatyor1972 #38894 üzenetére
Esküszöm az istenekre senkit nem akarok megbántani, lehet, hogy real life ezek a játékosok a legjobb arcok, meg világicimborák lennénk, de a videót hallgatva végig az volt az érzésem, hogy egy kisegítő iskolában veszekednek a 8 évesek
(dmb-sek egymás közt)
Atom tisztelet a kivételnek!
-
persil
nagyúr
Max kozeli dmg-dzsel van konnyu m4-em, persze full szar talentekkel, abban sem vagyok biztos, hogy mit porgessek at es mire :/
Mind jo valamire, bizonyos helyzetekben, raadasul annak az eselye, hogy egy fullos fegyver a kotott talent mellett adjon egy olyat ami kell es csak a harmadikat kelljen porgetni... Igen csekely -
persil
nagyúr
"Kihíváson nehezebb a küldetés mint nehéz nehézségen.Nehezebben hal meg az ellenfél."
Ki gondolta volna...
Nem ez a problemam/kerdesemDe ez kb olyan, mintha leirtad volna, hogy nyaron altalaban melegebb van, mint telen. Ne erts felre nem bunkoskodni akarok, csak az a halalom, amikor egy forumon nem ertik a kerdest es megvalaszolnak olyasmit, amit egy fel eves afrika csecsemo is tud
A te kerdesedre: igen, a kiosztasokkal a kepzettsegeid es adottsagaid is mentesre kerulnek, igy azt is valtogathatod menet kozben!
Hibak: fura, de nalam semmi. Amikor a trialt-t probaltam, akkor katasztrofalis volt, fagyott, nem indult, kephibak, lag, amit akarsz. Aztan megvettem a jatekot es azota semmi azok kozul, amiket ti tapasztaltok. Szoval ebben kivetelesen szerencses vagyok. De ez is olyan lehet, mint a tobbi tipikus pc-s hiba, egyik konfigon szornyu, masikon hibatlan. Nalam csak annyi van, hogy nem mindig indul elsore. Bejon a splash screen, aztan nem tortenik semmi. Bezarom a uplay-t, aztan ujra elinditom es akkor meg megy szepen.
-
persil
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #38861 üzenetére
Na pont ez az, hogy kb 30% elit sebzesem es ugyanennyi pancelrombolasom is van, megis van, hogy egyedul inkabb el sem kezdem loni az elitet, amig mas is ra nem megy, mert nincs ertelme
"Nehez" kuldeteseket csukott szemmel meg tudom csinalni szoloban, minden problema nelkul, de kihivason olyan, mintha a sargakra nem is sebeznek :/
-
persil
nagyúr
Sracok en elsiklok valami nagyon egyertelmu osszefugges felett, vagy szimplan baromi debil vagyok, de valami nem oke.
320k (7k tuzero)dps, 290k szivossag(4k hp) es 130k kepzettseg(~3500) mellett sem erek semmit :S Jo, nyilvan tulzas, olvasd tovabbDirekt figyeltem, mikor csinalom a kihivas szintu napi kuldiket, ha en lovok egyedul egy mobot, akkor ramegy 2 tar egy elitre(sargak, foleg a dagadtak), ha mas jatekosok mellettem(szinten egyedul) akkor meg leolvad szo szerint az ellen hp-ja
Meg pvp-ben, smg-vel fele akkora sebzessel is 3-4 lovesbol megolnek sokszor, nekem meg konnyu m4-gyel 1 tarat ra kell lonom a szemetre, mire egyaltalan megmozdul a hp-ja
Ezmiez?
Probaltam(random party-val, csak igy tudok :/ ) a betoreseket es: lol. Csak igy. Eselytelen
Utso hasfajasom: kiprobaltuk a napalm gyarat legendas fokozaton... Duh. Old meg a 4 ugynokot. Az egyiket circa 6-7 alkalommal lottem fejbe ~250k lovesenkent es meg sem mozdult a hp-ja. Ezek ellen mi kell...? Bliss helikoptere?
Ja es, hogy kerdes is legyen. Tanacsot tudtok adni?
Szett nincs rajtam, csak arany motyok, de nem ketpalcas. Igazabol a fegyver adottsagokkal vagyok durvan elveszve. Csak valami altalanos tanacsot szeretnek, hogy min csuszhattam el ennyire.
-
persil
nagyúr
válasz
HANDO88 #38779 üzenetére
Nezd, en kb ugyanilyen statokkal megyek, kiveve az elektronikat, ami 2* ennyi, mert szeretek a mobok ellen seekkerezni, turrettezni
Dlc-m nekem sincs
Tanacsot itt masok tobbet, jobbat tudnak adni, reszemrol csak annyi, hogy jatekosok ellen, ami hianyzik cuccban, azt probalom eszben potolni, bujkalassal, reflexekkel. Nem rohogni, komolyan mondom
Ha gondolod vegyel fel, noobok is megoszthatjak egymas kozt a tapasztalataikat, meg ketten tobb eselyunk is van
irevered neven futok -
persil
nagyúr
válasz
#75376384 #38775 üzenetére
Pont a pvp miatt erzed masnak a hangulatat. Ha pve dz lenne, az pont ugyanolyan lenne, mint kint. (Csak tobbszor rossz az ido
)
Dz-ben pont az adja a tension-t, hogy random johnson, akivel fel oraja farmolgatsz, siman hatbalohet kimentes kozben, ha epp olyanja van.Ha meg a mobok kemenysege miatt gondolod jobbnak a dz-t, akkor: incursion.
-
persil
nagyúr
Hat fura helyzet allt elo, de 100%-ban azokkal kell egyet ertsek, akik a pvp dz mellett allnak. Es ezt ugy mondom, hogy se pro nem vagyok, se fullos szettjeim nincsenek, sem jol felepitett build-em nincs, raadasul kb 2 honapja(!!!) kezdtem a jatekot. DE! Az teny, hogy pve tevekenyseg annyi van, mint a rohadas, ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru.
En is bejarok, naponta. Agyon is lonek sokszor, azok is, akik teljesen tisztak, csak szimplan jobbak. De pont az benne a legjobb, az adja a legnagyobb hangulatot, hogy barmikor, barki lelohet. Ettol lesz "para". Az meg, hogy nehany kreten nekiall buzizni, miutan leolt...? Hah, szarok ra, rohogok egy jot, es csapatom tovabb. 31 evesen sem hisztizni, sem duhongeni nem fogok egy jatek miatt.
A multkor kergettuk egymast egy sraccal, kb 10-1 aranyban o olt meg engem, megis baromi jol szorakoztam, es utana meg el is dumaltunk egy negyed orat.
Ezert megyek be dz-be. 1 baromra jut 10 jofej, akikkel ugy is elmeny a pvp, ha halomra lonek.Ennyi
-
persil
nagyúr
Az gondolom teljesen tiszta és csalásmentes, ha valaki 3-4(nem túlzás, tényleg 3, 4 darab) lövésből öl meg submachingun-nal. Vagy mégsem?
Amúgy mi a jó az mp7-ben, miért használják ilyen sokan? Oké, látom az rpm-met, az nagyon oké, de cserébe fos a sebzése(egy g36 alaplövése több, mint az mp7 critelve, szóval hiába jobb a crit chance) a tár is komolytalan(alapértékekről beszélek) és akkor ott az smg-k kis lőtávja is.
Komolyan kérdem, nem trollkodok, miért ennyire jó a fentieket figyelembe véve?
-
persil
nagyúr
Bitang kurva jol sikerult ez a patch. Ja, nem.
Beigertek, hogy a texture pop in csokken. Eddig patch elott 1-2 masodperc volt nehany dolog, mire megjelent.(semmi komoly, tavolabbi cuccok, tablak, feliratok)
Most kb mindenen utolag jelennek meg a texturak es 5-10 masodpercig tart.Gratulalok ubisoft.
-
persil
nagyúr
válasz
JenciHUN #38494 üzenetére
En is nagyon keson kezdtem el, kb 1 honapja(talan 2) es nagyon elvezem, pedig havareszt egyedul jatszok.
Teljesen random figurakkal hozott ossze a jatek parszor, es akibe tobbszor belefutottam, azzal fel ia vettuk egymast, igy szamomra az ilyen random csapatok is bejottek.
(Persze ls-re meg ilyesmire kell egy osszeszokott brigad) -
persil
nagyúr
Koszi mindenkinek!
(nem nyomkodom vegig a "valaszt-t" ) -
persil
nagyúr
Srácok most én vagyok hülye, vagy szimplán bugos a firecrest első (tehát 2 darabos) szett bónusza?
Írja is inventory-ban, faszán zölden, hogy +3 gyújtógránát, de sehol semmi, semelyik safehouse-ban és a műveleti központban sem tudom feltölteni, most is csak 2 a max, mint eddig.
(már azt is csináltam, hogy halomra lőttem a tisztogatókat, hátha azokból a dropot fel tudom szedni, de nem mehet 2 fölé -.-)Még egy kérdés. 182-es gear score-nál érdemes a szetteken feszengeni, vagy szimplán vegyem fel, ami a legjobb és a többit zúzzam ba, aztán majd a 256-os cuccoknál legózhatok eleget? (szerintem utóbbi, de hátha a profik máshogy látják)
-
persil
nagyúr
Fél áron van minden division-ös shit az ubi boltban O.o
-
persil
nagyúr
En igy is csinaltam(marmint egyedul, araszolva, gyujtogetve. 40 egynehany ora volt a lvl 30 es a story meg nincs teljesen befejezve. Asszem 90%), es eszmeletlen durva, ahogy az osszegyujtheto motyokbol derulnek ki a story apro reszletei, meg a kulonbozo karakterekrol kis "jelentektelen" reszletek. Hihetetlen
Rengeteg jatek peldat vehetne errol az aprolekossagrol. Utoljara a baldurs gate volt olyan, hogy minden apro papirfecnit elolvastam es itt most ujra ez van. Minden telefonbeszelgetest, minden naplot, mindent meghallgatok, elolvasok es eszmeletlen hangulatot ad az egesznek.De nekem is kellett egy par ora, mire pl arra rajottem, hogy a fogyaszthato targyaknak mi a gyorsgombja.(az a karika, mint a granatoknal...
)
Szamomra mar most minden forintot megert a jatek. -
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
En pont itt tartok, ma reggel lettem 30-as.
Ket fontos dolog:
1. Nem lehet csak ugy 5-osre rakni, mert gear score kritiriuma van, szoval 230+ra fel kell magad szerelni, mielott 5-re valthatnal. Az meg nem megy csak ugy hipp-hopp, mert minden rohadt draga.2. A masik, hogy 0-as vilagszintre visszavaltani nem lehet, onnantol, hogy 1-re valtasz nincs visszaut. Na most ez azert szopo, mert meg ket teruletem nincs befejezve, igy van egy kazalnyi kuldetesem(eredetileg 26-30as szint kozott), amiket szepen 30-as szinture allitott. Igy friss 30-ason kb 25-30as cuccokkal 50 gear score kornyeken eleg nehezre sikeredett
Az elonye mondjuk, hogy sokkal komolyabb leptekben lehet igy fejlodni, mert ha vert izzadva lenyomok egy kuldetest, akkor kb barmi, amit talalok, az jobb, mint ami rajtam van -
persil
nagyúr
Sracok, az lehet, hogy lewis fotorzset es gallerijet mar ketszer lelottem, vagy csak a nevuk volt ugyanaz de masik fazonrol van szo?
Random nevesitett ellenfel a vilagterkepen.
-
persil
nagyúr
Ezekben a fúj csaló sztorikban az a legviccesebb, hogy általában követi őket egy na mi is játszottunk videó, amiben pont ugyanúgy 1-2 sec alatt öltök le másokat, mint ahogyan titeket a "csalók". Aztán, amikor az áldozat lecsalóz, akkor jön a felháborodás ezerrel
Hogy ki, hogy értelmezi, amit írtam, az baromira hidegen hagy, csak kibukott. Aki nem csal, vagy nem zavarja, ha egy nála jobb lelövi, annak ugye "akinek nem inge...", aki meg magára ismer... nos, annak oka van
-
-
persil
nagyúr
válasz
xyvalaki #37838 üzenetére
Viszont tudod helyette konnyu geppuskaval el tud loni visszarugas nelkul egy pontra egy teli tarat, vagy eppen rovid sorozatos geppisztollyal gyorsabban loni, mint a leggyorsabb full auto fegyverek. Ezekre te kezzel, a sajat reflexeiddel soha nem leszel kepes, mert "csak" egy ember vagy. Ugyanolyan csalas, nem tudom ezen mit nem lehet erteni.
Amugy en 7 ora/negyed 8 korul, paros meg este 10-re ert haza es en a ket idopont kozott vegig jatszottam. Elsore beengedett es ki sem dobott. O.o
Ha letezik valami statisztika, vagy log, barmi es megmondjatok hol talalom, megmutatom szivesen, hogy nem kamu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest