- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegitossj7 #10478 üzenetére
ez nem válasz a kérdéseimre.
@.LnB: simán lehet a raid egy contested pvpve terület/dungeon is nx8 player limittel, mint a dz.
-
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #10329 üzenetére
ez marha érdekes.
sosem gondoltam volna erre...tényleg ott a lőszer
komolyan mondom sosem jut eszembe. az az igazság nem is tudom, hogy milyen potenciál van a robbanós v. gyujtós skúlóban?!ja és lhet azt tudni, hogy mikor jön az ellen és van a HP-juk mellett kis ikon:gránát,villám,páncélököl, stb...
hogy azok mit jelentenek. nyilván a célkereszt az csipa -
flash-
veterán
válasz
vegitossj7 #9852 üzenetére
ha alt entert nyomok, akkor ablakban fut a játék,
utána hiába nyomom nem áll vissza teljes képernyőre -
_Andras_
tag
válasz
vegitossj7 #9255 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom holnap.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Mér ilyen alacsonyak a dps értékek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fél óráig bírtam, és inkább elmentem napi küldiket csinálni.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #9036 üzenetére
ez hol/hogy jött fel? van valami amit nemsokár abjeelentenek és jövő héten már ki is próbálhatjuk, de nem tudni még mi sajnos
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #9036 üzenetére
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #8904 üzenetére
Helyes ma már 30 perc volt a napi küldi
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #8902 üzenetére
helyes.
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #8873 üzenetére
Nagy kijelzőnél kell a nagy érzékenység, mert különben lemegy a nap /25X lelőnek mire odaér az egér egy képernyőszéli ellenfélre.Járművezésnél ( fordulás ) ez még inkább így van.
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #8798 üzenetére
Tessék?!
-
Ellia
addikt
válasz
vegitossj7 #8622 üzenetére
Áhhh ezzel a hozzászólásával nem találkoztam korábban, így már más kontextusban van az egész
-
Aron1988
tag
válasz
vegitossj7 #8622 üzenetére
Te a szarkazmus szót keresed. Csak próbáltam pozitiv energiákat sugallni
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #8585 üzenetére
Oszt ez mennyivel több mint most?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
vegitossj7 #8509 üzenetére
Épp azért mondom hogy hamar fejlődsz... lehetett volna lassítani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #8388 üzenetére
És működik bakker.
De utána nem szabad futni. És lehet fegyvert is váltani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #8382 üzenetére
Fullos gear. Utállak.
(#8381) Sebestyen01
Téged is.
(#8383) KnockOut87
Teljesen felesleges DZ5-6-ban játszani. Csak nehezebbek a mobok, de nem dob jobb cuccot, plusz XP-t, meg főleg. DZ1-3-ban mászkáljatok megadott útvonalon és úgy öljétek a nevesített bossokat. (legtöbbször abból jön a sárga cucc)
És nem csak boxon, más ismerős is simán így játszik (és dobálja 2-3 óránként neki a sárgát), ilyen téren nincs különbség a platformok között.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #8371 üzenetére
Kb. 15-20 méterre volt az ammo doboz,felesleges volt oda ammo station,inkább az egymás támogatása volt a fontos hp-vel.
-
mettek
addikt
válasz
vegitossj7 #8371 üzenetére
60ezres a DPS-em, 70ezres a HP-m, 20ezres electronics. Betettem a robbanópisztolyt vagy mit illetve próbálkoztam lángszóróval, robbanó golyóval de semmi. Az a mocskos gránát dobáló 5ösével szórja a gránátot, nem tudok fedezékbe bujni mert végigszórják az egészet. Vicc. Lehet tolok róla egy gameplayt és felteszem.
-
oneal1
senior tag
válasz
vegitossj7 #8311 üzenetére
azt ahogy néztem, szinte senki nem erőlteti túl
-
sagem
addikt
válasz
vegitossj7 #8265 üzenetére
hát..vasszigor..ha lebukik. Csak nem bukik le, és olyan rettenet fapados a rendszerük, hogy a kliensből még reportolni sem lehet egy csalót, csak weblapon keresztül, supp ticketet nyitogatva
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #8224 üzenetére
Mennyire használható a life regenes build?
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #8145 üzenetére
Mi az a 30/50 DZ-ben az árusnál?
-
pohár
félisten
válasz
vegitossj7 #6708 üzenetére
hiába próbálsz vicceskedni, azt tegyétek spoiler tagbe, ami AZ IS, nem mindenféle apró-cseprő hülyeséget (egy YT link nem, nem számít annak, max a tartalma, az elé írd ki, hogy spoiler, ne a linket tedd abba)
-
válasz
vegitossj7 #6173 üzenetére
Nekem 1 lilat dobott. Meg 1et rouge-oktol vettunk el xD
-
Dreimus
senior tag
-
válasz
vegitossj7 #5942 üzenetére
meghalt mátyás, oda az igazság.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #5881 üzenetére
Lol el is feledkeztem róla...
szerk:
Nem találom.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #5868 üzenetére
Milyen tenyrol beszelsz? Megerositette ezt valaki akinek lehet adni a szavara?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #5820 üzenetére
A mai content bukó, egyszerűen nem találom egyiket sem. Amugy a napi nyereményről gondolom aznap küldik a mailt a szerencsésnek, nem?
-
duvi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #5576 üzenetére
Így van
Szerintem nem lesz a gond a fegyverek, kiegészítők, játékstílusok, felszerelések ... változatosságával
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #5526 üzenetére
AH felesleges. Nem lesz a játékban annyi cucc ami kitöltene egy értelmes AH-t. Egy hónap után fillérekért menne minden AH-ba.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #5431 üzenetére
Prosztataproblémás vízesés!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #5182 üzenetére
És mi tart vissza?
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #5179 üzenetére
Ez nem csalás! Ettől olyan reális a Fifa. Benne vannak a bundabotrányok is!
Ezt a részért a játéknak biztos szoros együttműködésben fejlesztették Seph Blatter úrral!
Na ok. hiszek neked, fejezzük be. Nagyon off.
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #5171 üzenetére
Egy X360-nal meg lehetett csinálni. Azzal sok mindent meglehet. De se PS3-mal, PS4-gyel, és Xbox One-nal nem lehet. Vili?! Ez a játék meg nem jelenik meg X360-ra. Azé'. Ugyan én még nem hallottam sose konzolos cheat-ről. De beteges a "mindenkicheatel" felfogás sokaknál már.
(#5171) vegitossj7 "nem fogták fel"... Vagy lehet ők el tudják viselni, hogy kikapnak, és jobb az ellenfél. Nem azzal próbálják nyugtatni magukat, hogy csalt az ellen..
(#5172) Sebestyen01 És az oldalsó lehet, hogy a haverja volt mert mint ha a földön fekvőt lőné, abba szalad bele a csávó véletlen.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #4840 üzenetére
Értem. És te vagy itt a gyevi bíró, vagy ki vagy? Csak mert magad sem sok értelmes dolgot írtál a riposztjaidban...
Ha nem tetszik amit írtam, ne foglalkozz vele. Amennyiben mégis érdekel amit írok (nyilván igen) és ennek hangot is adsz, akkor meg ne azt firtasd hogy miért írok még mindig ide. Nyilván addig foglak nyújtani, amíg helyreáll a lelki békém. Amíg visszaáll az Univerzum egyensúlya."3770k, hát azon nagyon húzni kéne vagy egy jobbat venni."
Wow. K-s procit miért vesz az ember szerinted? Hogy gyári órajelen járassa?
"Mondjuk a "semmit számolja" kommented sokat elárult, hogy mennyire vágod."
Na, mit árult el számodra ez a komment? Gyere mondd el légyszíves, súgd meg a fülembe.
Ezt nyilván nem szó szerint kell érteni (lol), de ahhoz meg tudni kéne árnyaltan gondolkodni.
@Sebestyen01
Ramhasználatról screenshotot tudsz dobni? Ezt megnézném azért...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #4830 üzenetére
Hogy kijavítsalak. Az a hobbim.
Nyomhatod itt ezt a kirekesztő pszeudo-intellektuális szöveget, de attól még nem lesz sem igazad, sem szükség arra, hogy kijavíts."Hát ezt személyes tapasztalatból tudom, hogy nem így van."
Örülök neki, nálam attól még így van. Valóban érdekes.
Elég nagy problémák nálam csak a gányul kódolt játékokkal vannak, a közelmúltból most a Fallout 4 ugrik be hirtelen."Egyáltalán milyen procid van?
RAM van elég?
SSD?"3770K.
Ram 8GB van jelenleg, játéknak ennél több nem kell. SSD is van.@Sebestyen01
Wow. Midlife crisis?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #4818 üzenetére
Nyereményed hova küldhetem?
Ubi-főhadiszállásra?"V-sync nélkül meg jó hogy jobban pörgeti a kártyát"
Nem mondod. Ezt csak azért írtam le, mert valószínűleg az lett volna az első ötlet, hogy kapcsold ki a "vsyncet".
"azért veszi vissza 50-70%-ra mert a procid nem bírja már és ekkor a GPU használat is csökken.
Ahogy mondják, "bottleneck"eli a GPU-t a procid."Aha, csak ott a csavar az egészben, hogy a procit is csak akkor pörgeti 100%-on, ha nem történik semmi.
Ha felpörögnek a dolgok, ott is elindul a throttling, és nem pörög se a GPU, se a CPU rendesen. Páff.
Tudom mi a bottleneck. Ez nem az.@lofagi
Igen, teljesen igazad van. A legtöbb játékba nincs lehetősége ilyen módon belekóstolnia az embernek.
De hangsúlyoznám, hogy az összes technikai probléma ellenére (amelyek ahogy olvasom a zárt bétában nem kerültek elő ilyen mennyiségben) a legnagyobb problémám az, hogy nem szórakoztat a játék. -
daveoff
veterán
válasz
vegitossj7 #4302 üzenetére
Nem, ez a játék topikja, nem a közösségé.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
vegitossj7 #4143 üzenetére
Jaja tényleg igazad van, erre nem gondoltam :/ Ezért lenne jó, ha lehetne úgy csinálni mint a GTA-ban. Abban piszok jól megldották a sessionokat. Remélhetőleg itt is lesz azért valami hasonló.
-
Kicsimix
őstag
válasz
vegitossj7 #3612 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az ilyen negatív hangvételű cikkekkel folyamatosan teret nyitnak egy qvaszép játék fikázására alaptalanul. De a birkáknak ez nem számít mert ők nem fognak utánajárni csak terjesztik tovább a bullshitet. Odatolnám ezeknek is a 4k videót, hogy nézzétek már meg miről beszéltek.. Szal igen.. Így kell szétbarmolni egy jó gamet is...
Szerk;
Nézd meg a kommenteket..... -
K1nG HuNp
őstag
válasz
vegitossj7 #3582 üzenetére
Értelmetlenek, tul casual szerintem
-
Xorith
tag
válasz
vegitossj7 #3324 üzenetére
Hasonlóra gondoltam, de nem akartam sértő lenni vagy ilyesmi. Te tökéletesen megfogalmaztad! -
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #3298 üzenetére
Szerintem hangulatos, mi biztos csak az ingame-t fogjuk használni annak ellenére hogy nem sikerült megadnom, hogy voice speaker más legyen mint a többi hangé ami az esetemben elég szívás.
Így jópár játékossal sikerült már összebandáznom, meg azt is vicces hallgatni ahogy DZ-ben valakit betámadsz és sikoltozik.
-
duvi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #3298 üzenetére
Ha menüben letiltod, akkor nem: LINK
Szerk: Ja ez csak a szöveges chatre érvényes. -
Kicsimix
őstag
válasz
vegitossj7 #3174 üzenetére
A Dio3 mára az összetettsége, lehetőségei alapján nagyon magasra tette a mércét. Alapból ebben nem lesz ennyi valószínű de itt is rengeteg frissítésre számíthatunk amik új dolgokat hoznak. Ha jól láttam sok ötlet onnan van ami nem is baj mert az egy elég jó rendszer..A túlélő mód majd talán hasonlít a riftekre : ) Jó kis endgame tartalom lenne.
Amúgy nem egyszerűbb tényleg mint az..és hát 3D-ben.. Hmm.. Ubi most lerakott valami újat.. -
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #2882 üzenetére
Azok hívják klánoknak a guildeket akik nem tudják mi micsoda.
Jó lenne egy guild rendszer a The Divisionba, napi guild feladatokkal, guild levellel, guild bankal, stb stb. Mint WoW-ban. Például egy raidben, hierarchia van. A Leaderek és az officerek irányítják a guildet. Ők határozzák meg a raid teamet. Ami a Division-ban 8fő/raid. Így itt (is) lehetne több raid team. Nem tudom mennyire lesz kopmlex a raid mechanizmus, mekkora fegyelmet követel majd meg, de a raid leaderek feladata a raid alatti fegyelem betartatása. Én nem vagyok leader típus, de mindig is kellett nekem egy guild leader aki irányít. Sokkal többet ki tudtam ezáltal hozni magamból.
Ott van WoW-ban Sco aki a Method guild leadere. World top wow guild (volt). Ő egy akkora szervezetet tartott a kezében ami világhírű. Igaz most feloszlottak. Na szóva Sco irl hivatásos katona, vasfegyelmet kívánt meg a csapattól. Állítólag borzasztó szigorú. De a nulláról felépített egy világelső pve guildet.
A klán pedig nem más mint bohóckodás. Egy CS:GO csapat onnantól komoly, ha már e-sport team-nek nevezheti magát. Multigaming szervezetek is vannak. Persze a pro szférában az a tuti, de hallottam már magyar nevenincs multigamingekről is, na az is csak bohóckodás. A klán az amikor találkozik 5 publikplayer és összeáll warozni.
Ezeket a klánokat egy értelmesebb fixmix ragequit-ra tilteli.
Mindig röhögök mikor különböző játékokban publikon rámírnak, hogy "Van klánod?!"
Válasz: Nincs, nem is kell.
Hogy lesz a Division-ben, lesznek dungeon-ok és raidek is?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
vegitossj7 #2880 üzenetére
Szerintem más a klán meg a guild.
A guild sokkal több embert tömörít össze egy közösségbe, akár több száz főt is.A klán meg inkább kisebb csoportokat.
Például CS 1.6.A guild az céh-t jelent.
A klán meg angolul clan -
prokxy
veterán
válasz
vegitossj7 #2862 üzenetére
Nem értem a kérdést...gondold el, van 3 haverod, egyik nem ér rá, akkor bedobsz a (pl.PH-s) klánba egy kérdést, h jönne-e vki negyediknek pl.DZ12-re farmolni? Mennyivel jobb lenne egy klántárssal, aki magyar és vélhetően az értelmesebb fajta, mint aki egy vadidegen, nem beszélve arról, h még TS-re is felmenne.
D3-ban, BF-ben, multiban ezek a klán dolgok nagy előnnyel bírnak, hidd el. Sőt, lehetne ezt fokozni, mihelyt segíted a klántársad, assist, heal, bármi, akkor kicsivel több XP-t, zsetont kapsz. -
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #2872 üzenetére
"A guild és a klán amúgy egy és ugyanaz." [link]
Majd ha lesz fogalmad a guild-ről akkor beszéljük ezt meg.
-
.LnB
titán
válasz
klán.. hagyjuk már a beírom prefixbe "veszett gyilkosok" és klántag vagyok, meg klánt alakítok. Mint az ovisok.
Egy normálisan működő guild rendszer, az kellene ide. Annak köze sincs a dedós klánosdihoz. -
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Amiért minden más jétékban is benne van
Ez pedig innentől egyéni vélemény, hogy kinek miért tetszik vagy kell a klán
-
birorichard
őstag
válasz
vegitossj7 #2721 üzenetére
Na egy ilyen békebíró dologban benne lennék.
(#2722) pohár: Nem hiszem, hogy csak a simához adnak előrendelőit ajándékot, a drágább gold-hoz nem...
(#2725) prokxy: úgy látom, fogunk páran toporogni márc. 8-án a boltok előtt.
-
Kicsimix
őstag
válasz
vegitossj7 #2637 üzenetére
Pontosan.. + Mi rendesen játszottuk azt is... Azért ha futni kell mert üldöznek + bevédeni magunk + mindenfele figyelni úgy sokkal parásabb...
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
vegitossj7 #2637 üzenetére
Tudom, hogy a teljesben nem lesz ilyen de 8-10 rogue ezzel a trükkel tönkre tudja tenni mindenki más játékát a bétában. Tegnap volt benne részem. Semmit sem tudtunk csinálni velük. Inkább mindenki kiment DZ-ből. Csak annyit kéne csinálniuk, hogy aki kimegy és nem jön vissza az idő letelte előtt az simán meghal. Problem solved.
-
aizen92
addikt
válasz
vegitossj7 #2602 üzenetére
Szerver terhelés teszt lesz ez szerintem. Nagyon helyes amúgy.
Tanulnak a korábbi launchokból ( saját illetve más gyártók negatív példái ) -
oneal1
senior tag
válasz
mi baj van ezzel?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Nagyon jó kérdés de nem is baj, mert szerintem az fogja eldönteni, hogy megveszem e vagy sem.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
vegitossj7 #2599 üzenetére
Nem tudom miért nem kapták meg időben, csak annyit, hogy azt mondták tolnak a bétán mivel volt, aki csak tegnap este kapta meg.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
vegitossj7 #2596 üzenetére
Negatív éned inkább, megveszik a játékot, utána meg le van szarva. Max ameddig a dlc-k kijönnek addig úgy tesznek vele, mintha foglalkoznának vele.
-
Frod
addikt
válasz
vegitossj7 #2347 üzenetére
Ha valaki rájön ezekre az ingyen dlc-s csomagok megszerzésének módjára ne tartsa magában
Egyelőre kivág a végén, hogy 'Access denied'szerk: további plusz infó a dobozos verzióra váróknak, hogy úgyszintén szinte az összes bolt adatbázisa szerint az ajándék sapka kikerült a csomagból. (egyedül még csak a galaxis írja, de ez semmit nem jelent, mert ők eleve kb 1 héttel később írták ki amikorra már az összes többi, szóval lehet jövő héten ők is frissítik)
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
vegitossj7 #2347 üzenetére
ACCESS DENIEDYou are not eligible for this promotion! Please visit support.ubi.com if you have any questions.Akkor sztornózom én is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #2343 üzenetére
15-ért látok gold kiadást aprón, de nem ismerem az eladót, túl sok pozitívja nincs egyelőre. De ennyit megérne szerintem.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
vegitossj7 #2198 üzenetére
Ezért írtam, hogy kinek mi jön be. Ahány ember annyi vélemény. Nekem nem jön be és ennyi
Ez Kicsimix hszére is válasz.
-
Xorith
tag
válasz
vegitossj7 #2001 üzenetére
Nem baj.
Ez nem veszi el a kedvem rohadjon meg.
-
VGNGR
senior tag
válasz
vegitossj7 #1932 üzenetére
Nem pont arra gondoltam, hanem, hogy valaki közvetíti a játékát és kommentálja vagy ilyesmi, akár mondjuk facecammel!
-
faber24
őstag
válasz
vegitossj7 #1949 üzenetére
Komoly az az angry review
Go konzols...gooo....!
-
mrgregoryan
tag
válasz
vegitossj7 #1932 üzenetére
basszus akkor most hogy fogjuk érteni a PISTOL- szót?
vagy hogy VIRUS -
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #1783 üzenetére
Bocs elfelejtettem, hogy Xone-on hamarabb elérhető.
-
warcat
veterán
válasz
vegitossj7 #1744 üzenetére
Hát ha mégis bejön a béta,én kulcsboltos 30 euróst veszek
Még mindig jobb később teljes áron SP-t venni,mint bosszankodni az elszórt pénzen,ha sz*r -
pohár
félisten
válasz
vegitossj7 #1744 üzenetére
jó, én most a digitális vs fizikai formára értettem, nem kifejezettem a Steamre
-
mrgregoryan
tag
válasz
vegitossj7 #1699 üzenetére
akkor sem ha team-ben van?
vagy mi a különbség DZ-n kivül egy másik playerrel ha nincs a csapatomban, vagy ha igen?
vagy DZ-n kivül nem is látok más playert csak npc, kivéve ha meghivom coopozni??DZ ben pedig gyakorlatilag gondolom mindenki ellenség, aki nem csapattárs.???
-
pomk
őstag
válasz
vegitossj7 #1681 üzenetére
Loot játékban hogy van? Mindenkinek egyedi, ugye? Tehát mindenki csak a saját lootját látja?
Ládákra és bossokra is igaz ez? Ha mondjuk egy ládát killootol előttem valaki akkor azt én is kitudom? -
Hunt3r22
őstag
válasz
vegitossj7 #1678 üzenetére
De ezt nem mindenki teheti meg.. de azért a 200-300k-s gép viszont ott van.
-
b.daniel
senior tag
válasz
vegitossj7 #1663 üzenetére
Béta kód
-
pomk
őstag
válasz
vegitossj7 #1656 üzenetére
Azt tudja valaki, hogy ezt PS4-en hogy kell aktiválni?
Kódom már van, már csak azt kéne tudni hol és hogyan kell aktiválni. Ugyan az a link kell nekem is, mint amit a cikkben írtak? -
Egonyolc
aktív tag
válasz
vegitossj7 #1656 üzenetére
Na vajon, ha ezt be regisztráltam Uplayre, de steamen vettem meg akkor most mi lesz?
-
warcat
veterán
válasz
vegitossj7 #1613 üzenetére
Lol, a hátoldalán a méteres CHINA felirat priceless
-
westlake
félisten
válasz
vegitossj7 #1613 üzenetére
Pont azt néztem, hogy a Collector's-ban gyakorlatilag alig van megfogható tartalom. Nekem az óra például egyáltalán nem szimpatikus. Én meg majd azt adom el. Sokkal jobban tetszene valami ingame cucc. Nem is értem, hogy miért nem találtak ki valamit. Destiny-ben legalább volt vöröses ghost-om. Jobban is nézett ki, mint a mezei.
-
namenyicsavo
tag
válasz
vegitossj7 #1491 üzenetére
Úgy értettem, hogy kereskedelmi forgalomban (előrendelői ajándék), csak paramedic, és FireFighters-el találkoztam
-
mettek
addikt
válasz
vegitossj7 #1298 üzenetére
Viszont ebben biztos nincs magyar nyelv. De azért köszi
-
pomk
őstag
válasz
vegitossj7 #869 üzenetére
Tudja esetleg valaki, hogy ezeket a kódokat PS4 esetén hogy és hol kell aktiválni?
-
pomk
őstag
válasz
vegitossj7 #869 üzenetére
Másodikat vittem.
Köszi! -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #847 üzenetére
Behúztam elvileg (uplayen kellett aktiválni, ugye?), köszönöm
-
Kicsimix
őstag
válasz
vegitossj7 #823 üzenetére
Még 1 db-ot tudnál priviben küldeni? Nekem nem akar elindulni ez a Gom..
-
Sztalker762
tag
válasz
vegitossj7 #837 üzenetére
Na kész... Egy kódról van szó igen, ki is jelzi egyből, de elküldték e-mailben is (PS4).
Your key has also been sent to your email address along with instructions on how to redeem your key in the game. Your system must be connected to the Internet to redeem.
Note: You will not be able to redeem this key until the release of the full game. Any attempts prior to that will result in an error message.
-
Sztalker762
tag
válasz
vegitossj7 #837 üzenetére
Bocsi, csak emlékezetből írtam, én még nem csináltam meg.
-
lofagi
addikt
válasz
vegitossj7 #830 üzenetére
Igen, azért írtam, mert próbáltam kétszer ugyanazt és azt írta a másodikra,hogy ehhez az acchoz van rendelve, illetve a másik kettőre pedig azt,hogy már másikhoz. Szóval remélem,hogy sikerült. S nagyon köszönöm a kódot. Amúgy próbáltam VPN-el átmenni US szerverre, de valahogy nem akarta betölteni az oldalakat.
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #830 üzenetére
Pontosan hogy is zajlik?
Ilyen kódot az EU-s Uplay accountomra is lehet aktiválni?
-
lofagi
addikt
válasz
vegitossj7 #815 üzenetére
Elvileg vittem az elsőt. Elvileg.
-
szallasi007
őstag
válasz
vegitossj7 #823 üzenetére
Köszi
-
vegitossj7
addikt
válasz
Van még erre igény?
(#822) szallasi007: Garantált béta helyed van, nem kell aggódni ezen, haverom 4 napja kapott e-mailt, pedig csak várólistán volt.
-
mettek
addikt
válasz
harmadikat vittem, köszi
de nem tudom hogx jó lesz e az accomoz.
-
Edem05
őstag
válasz
köszi! másodikat vittem. 4AEU-YYCD-BRCD-QJVC
-
oneal1
senior tag
válasz
vegitossj7 #803 üzenetére
persze, vásárlásig mindenképp meg kell várni a betat
Amúgy ha steam-en megveszi valaki mondjuk február elején akkor gondolom a visszatérítést a megjelenés napjától számított 2 héten belül igényelheti ugye? ja és max 2 óra játékidővel
-
Kicsimix
őstag
válasz
vegitossj7 #781 üzenetére
De abban nem volt ilyen kapcsoló tudtommal , hogy "Frame Rate Limit (on/off)".. Mert ha a Snowdrop engine az off beállítást használja akkor bármilyen vgad van végtelen fps-t fog kitolni másodpercenként ilyen minőségben.. Szal ne kötekedj ..
-
westlake
félisten
válasz
vegitossj7 #597 üzenetére
Nem tudom, hogy miért zavar egyeseket az, hogy majd néhányan sok-sok valódi pénzt elköltsenek azért, hogy jobban nézzen ki a gear-jük, mint másoknak. A lövedék ugyanúgy fogja átszakítani a Hello Kitty-s sisakot is, mint a simát.
"While Ubisoft's reluctance to use the term is understandable, there's a chance it will backfire and end up obscuring the good news: The Division will not be a pay-to-win game."
Nem ez lenne a lényeg?
-
Dave567
addikt
válasz
vegitossj7 #400 üzenetére
hogy mmo-ra épül, de ne legyen már 1 tár 1 ember.
Engem inkább ez aggaszt, most nézve a legújabb videót, hát mennyit eszik már a csóka? Amúgy szerintem faja játék, de most elgondolkoztam, hogy meg-e vegyem..
Mindegy a teszteket megvárom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest