- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Fitzgerald #22275 üzenetére
Ott én valék a hunyó, mert, hogy csatlakoztam, berakta a 30-as szintűeket és az volt a meglepetés nektek.
-
RazoR
veterán
válasz
Fitzgerald #22262 üzenetére
Ma én is leszek 7-8 körül és jön egy haver 30-as karival, úgyhogy tolhatjuk majd.
-
arnikusz
veterán
válasz
Menj fel az emeletre és fentről szedd le.
Tartályok kilővése az oldalán és a hátán és robbanógolyó az arcába.
Ha nem megy ghiottone001 uplay és átvedlek a másik karakterbe és segítek.
20.00 után leszek. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
A nagy lángszórós tisztogatónál a 3 napalmtartályt lőve lehet kiiktatni a legkönnyebben (az oldalán van 1-1 és a hátán még 1). A Riker-es és az LMB-s géppuskásnál pedig a hátán lévő lőszeres rekeszre érdemes tüzelni.
-
RazoR
veterán
válasz
Fitzgerald #22235 üzenetére
cr33p és iceq: vegyetek fel engem is nyugodtan (uplay az aláírásomban), most húzom a második karim, ha fent vagyok tolhatjuk együtt!
-
iceQ!
addikt
válasz
Fitzgerald #22235 üzenetére
Vagány,
Hét óra király. Haza értem felveszlek.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Fitzgerald #21881 üzenetére
Milyen jó dolog, hogy ezért regisztrált a kolléga, hogy ezt mondja.
Így kell bemutatkozni.
A második... Meg az 1. is. 1 META van PvE-re és max 2 META van PvP-re. A talentek, skillek, fegyverek 90%-a hasztalan. A programozás és a balance nem az erősségük. Viszont a nerf és a játékosok eltaszítása megy nekik.
1 év, és rendbe rakják, lehetőleg egy másik stúdióval.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Fitzgerald #21877 üzenetére
Várj még 1 évet. 80%-a a dolgoknak nem úgy megy, ahogy tervezték.
-
vendingo
veterán
válasz
Fitzgerald #21877 üzenetére
Ebben a cipőben járok én is. 1-2 hete játszottam vele újra 20 percet, aztán elraktam télire
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Fitzgerald #4838 üzenetére
Játéknak ennyi több nem kell, na akkor sorjában :
Ez a game kiporget 4 magot 80%plusszra
16 bg rombol megkajalja a felét lazán, (ja hogy neked 8 van Sry minek tobb)
Vrambol 4.8 GB öt vígan bezabal...
Értékeld át a dolgokat -
vegitossj7
addikt
válasz
Fitzgerald #4838 üzenetére
Igen, kirekesztő szöveg.
Mivel minek vagy itt, ha semmit értelmeset nem szólsz hozzá, csak szidod a játékot mert neked nem tetszik.
Attól még a többi 100-nak aki ide ír fog.3770k, hát azon nagyon húzni kéne vagy egy jobbat venni.
Mondjuk a "semmit számolja" kommented sokat elárult, hogy mennyire vágod.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Fitzgerald #4823 üzenetére
Igen, utólag már könnyű okosnak tűnni, miután kijavítanak.
"Aha, csak ott a csavar az egészben, hogy a procit is csak akkor pörgeti 100%-on, ha nem történik semmi.
Ha felpörögnek a dolgok, ott is elindul a throttling, és nem pörög se a GPU, se a CPU rendesen. Páff.
"Hát ezt személyes tapasztalatból tudom, hogy nem így van. Mert érdekes nekem csak akkor használja 100%on a procit amikor olyan szitu is van érdekes.
Szóval nálad elég nagy problémák vannak akkor, ha nem így van.Egyáltalán milyen procid van?
RAM van elég?
SSD?Bár tök mind1, hisz úgyse tetszik, szóval még mindig nem értem minek írsz ide.
-
lofagi
addikt
válasz
Fitzgerald #4816 üzenetére
Legalább akkor neked nem kell megrendelni és erre jó volt az open béta, hogy megtudd mi várható. Illetve,hogy a te játékod lesz-e. Még véletlenül sem támadó jelleggel írom a kommentet. Az a jó ha az ember ki tudja várni ezeket az openbéta dolgokat és meggyőződik róla,hogy valóban neki való-e az a játék vagy sem.
Minden esetre azért annyit megjegyeznék,hogy növelheted az AI szintjeit. Illetve az igazi küzdelem úgy is a DZ-ben lesz, ahol már rendes emberek ellen más lesz a szint követelmény. S még annyit,hogy azért közel nem mutat annyit a béta, amennyit a teljes játék valóban tartalmazni fog. Tény, hogy sokan kételkednek a tartalomban hosszútávon.
Szerintem ez el fog dőlni a bevételekből. Amennyiben jól sikerül tolják majd bele a tartalmat, ha nem akkor annyira nem fogják erőltetni magukat.
Tény és való, mivel próbálnak nagyjából azért a valósághoz ragaszkodni, szörnyek kilőve. Szóval a más-más kinézetű csávók előbb utóbb azért unalmassá válhatnak. Meglátjuk.
(#4818) vegitossj7 a vélemény nyilvánításra mindenkinek van lehetősége, az, hogy te vagy annyira intelligens,hogy te nem teszed ilyen formában, az csak neked plusz pont. :]
-
vegitossj7
addikt
válasz
Fitzgerald #4816 üzenetére
"Amikor nem történik semmi akkor vsync nélkül 90-95%-on pörgeti a kártyát, amikor meg megjelenik valamilyen füst-köd effekt és/vagy pár ellenfél, akkor meg visszaveszi 50-70%-ra. Wut?"
"A procit meg zabálja rendesen, bár nem tudom mit számol ennyit."
azért veszi vissza 50-70%-ra mert a procid nem bírja már és ekkor a GPU használat is csökken.
Ahogy mondják, "bottleneck"eli a GPU-t a procid.V-sync nélkül meg jó hogy jobban pörgeti a kártyát.
Nem akarlak megbántani, de az a szánalmas, hogy ezt nem tudod és szidod ezerrel Ubit.
Ha nem tetszik a játék, akkor meg nem értem minek írsz ide.
Én is megunok bármilyen Diablo típusú játékot elég hamar, attól még nem posztolom a Diablo topikban, hogy mekkora unalmas borzadály nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest