- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ja a Kowalski a Broadway Emporiumban hardon azért nem szarral gurít
A Napalm Factory meg egyszerűen nem a mi szintünkhöz volt szabva, majd megcsináljuk párban is, úgy lesz valami játékélményünk is.@duvi
Normalon egész jók voltunk ma már, hardon játszottunk utána a jobb lút reményében.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22263 üzenetére
+arnikusz
Közben meglett köszi, megcsináltam utána hardon is szólóban. Dobott is valami egészen használható lvl11 snipert. Fent voltam egészen mostanáig, de nincs fent senki más egyenlőre. Olyan fél 10-ig érek rá, negyed óránként felnézek hogy mi a helyzet. Ha valaki jön majd, én group chaten vagyok, nem voip-n. De hallok mindenkit.
-
Fitzgerald
veterán
Remélem ma már jobban fog menni, tegnap többet kúsztunk a földön seggbelőve mint amennyit állva töltöttünk el a játékban. A Broadway Emporiumban meg azt a nagy bengát nyolcadszorra sem sikerült leverni. Illetve egyszer sikerült, de addigra nem maradt lőszer meg medkit sem, és egyedül maradtam, nem tudtam reviveolni sem. Úgyhogy kezdhettük elölről. De összességében véve eddig tényleg elég jó móka a coop.
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Végül mégis megvettem én is a játékot 25 euróért, nagyon nem volt mivel játszanom már.
Most hogy láttam néhány órát a teljes verzióból is, megváltozott a véleményem.
A karakteralkotás tényleg rettenetesen lol, de összességében végülis nem rosszabb eddig a játék, mint pl. egy Borderlands.
Nagy grindolás az egész, de a skillekkel el lehet szórakozgatni.
Egy kis játékmenetbeli változatosság, pl. járművek, járműves harc nem lett volna rossz azért.
Egyenlőre szólóban nyomom, de hétvégén majd nekiugrok csapatban is.
Jó lesz ez Mankind Divided-ig legalább. -
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #21882 üzenetére
Mindjárt csekkoltatom kinek az alregje.
Fasza...akkor tényleg várok még vele, köszi!
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#46898176 #21878 üzenetére
@vendigo
Én nem vettem meg, de kíváncsi vagyok hogy áll most a játék, mert egészen a béta előttig nagyon érdekelt. Ha hoztak valami érdemi pozitív változást a javítások lehet nekiesnék, főleg hogy kulcsos oldalon 25 ojróért be lehet már szerezni.
Season Pass tartalmak milyen ütemben jönnek, mennyi lesz?@vegitossj7
Ez mit jelent? Sok a bug, vagy alapvető játékmechanizmusok nem működnek úgy, ahogy kellene?
[ Módosította: Mate ]
-
Fitzgerald
veterán
Hali,
Megjelenés óta változott annyit pozitív irányba a játék hogy érdemes legyen annak is újra ránézni, aki erős sugárban hányt a lába elé a bétától (pl. én)? Látom volt már néhány frissítés, ingyenes DLC is.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #4840 üzenetére
Értem. És te vagy itt a gyevi bíró, vagy ki vagy? Csak mert magad sem sok értelmes dolgot írtál a riposztjaidban...
Ha nem tetszik amit írtam, ne foglalkozz vele. Amennyiben mégis érdekel amit írok (nyilván igen) és ennek hangot is adsz, akkor meg ne azt firtasd hogy miért írok még mindig ide. Nyilván addig foglak nyújtani, amíg helyreáll a lelki békém. Amíg visszaáll az Univerzum egyensúlya."3770k, hát azon nagyon húzni kéne vagy egy jobbat venni."
Wow. K-s procit miért vesz az ember szerinted? Hogy gyári órajelen járassa?
"Mondjuk a "semmit számolja" kommented sokat elárult, hogy mennyire vágod."
Na, mit árult el számodra ez a komment? Gyere mondd el légyszíves, súgd meg a fülembe.
Ezt nyilván nem szó szerint kell érteni (lol), de ahhoz meg tudni kéne árnyaltan gondolkodni.
@Sebestyen01
Ramhasználatról screenshotot tudsz dobni? Ezt megnézném azért...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #4830 üzenetére
Hogy kijavítsalak. Az a hobbim.
Nyomhatod itt ezt a kirekesztő pszeudo-intellektuális szöveget, de attól még nem lesz sem igazad, sem szükség arra, hogy kijavíts."Hát ezt személyes tapasztalatból tudom, hogy nem így van."
Örülök neki, nálam attól még így van. Valóban érdekes.
Elég nagy problémák nálam csak a gányul kódolt játékokkal vannak, a közelmúltból most a Fallout 4 ugrik be hirtelen."Egyáltalán milyen procid van?
RAM van elég?
SSD?"3770K.
Ram 8GB van jelenleg, játéknak ennél több nem kell. SSD is van.@Sebestyen01
Wow. Midlife crisis?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #4818 üzenetére
Nyereményed hova küldhetem?
Ubi-főhadiszállásra?"V-sync nélkül meg jó hogy jobban pörgeti a kártyát"
Nem mondod. Ezt csak azért írtam le, mert valószínűleg az lett volna az első ötlet, hogy kapcsold ki a "vsyncet".
"azért veszi vissza 50-70%-ra mert a procid nem bírja már és ekkor a GPU használat is csökken.
Ahogy mondják, "bottleneck"eli a GPU-t a procid."Aha, csak ott a csavar az egészben, hogy a procit is csak akkor pörgeti 100%-on, ha nem történik semmi.
Ha felpörögnek a dolgok, ott is elindul a throttling, és nem pörög se a GPU, se a CPU rendesen. Páff.
Tudom mi a bottleneck. Ez nem az.@lofagi
Igen, teljesen igazad van. A legtöbb játékba nincs lehetősége ilyen módon belekóstolnia az embernek.
De hangsúlyoznám, hogy az összes technikai probléma ellenére (amelyek ahogy olvasom a zárt bétában nem kerültek elő ilyen mennyiségben) a legnagyobb problémám az, hogy nem szórakoztat a játék. -
Fitzgerald
veterán
Hát srácok nem akarok senkit megbántani, de ez egy k*rva unalmas játék lesz.
2 órát sem bírtam a bétát.
Technikai oldalon a VGA használat is el lett kúrva szokás szerint, Ubi-módra.
Amikor nem történik semmi akkor vsync nélkül 90-95%-on pörgeti a kártyát, amikor meg megjelenik valamilyen füst-köd effekt és/vagy pár ellenfél, akkor meg visszaveszi 50-70%-ra. Wut?
Ez lehet hogy csak a béta miatt van, de akkor is nonsense.
Nagyon durván ugrál a framerate, 25 (!) és 75 fps között, maximálishoz közeli beállításokon.
A procit meg zabálja rendesen, bár nem tudom mit számol ennyit. Biztos nem az AI-t, mert az nincs...
A grafikával nekem alapvetően nem lenne problémám, nem lehet azt mondani a játékra hogy csúnya.
Viszont nem is kiemelkedő, a néhány évvel ezelőtti képekből/videókból természetesen nem lett semmi.
Maga a játék egy teljesen kommon cover shooter RPG elemekkel, semmi kiemelkedőt nem találok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest