- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sztalker762 #2312 üzenetére
-
Raysen623
addikt
válasz
Szakadok
-
k-adi
nagyúr
válasz
Az igen!
látom még egyikőtök se találta meg a 3500+ dps-es scar-t a bétában
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Sztalker762 #1606 üzenetére
Abban az ingyenes Division gear pack-ban is benne volt. Mind a három karakter azok közül amiket dlc-ként adnak előrendelés esetén. Plusz még a hunter. Bár ez az akció csak pc-hez volt.
-
Frod
addikt
válasz
Sztalker762 #1514 üzenetére
Az jó, én lassan 2 napja hiába várom... Ha nyitvatartási időig nem küldik holnap biztosan e-mailt írok.
-
pomk
őstag
válasz
Sztalker762 #1590 üzenetére
Számomra tökéletes időzítés!
-
oneal1
senior tag
válasz
Sztalker762 #1590 üzenetére
akkor az délután 1?
-
torma1981
veterán
válasz
Sztalker762 #1024 üzenetére
Főleg hogy nem halsz meg 1 lövéstől. Ilyenkor jól jön hogy fél tár kell az emberbe. Nem tudom miért sírt itt mindenki hogy mennyi golyó kell hogy meghaljon valaki. Még is csak ez egy RPG.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Sztalker762 #1024 üzenetére
oké ez nem volt tiszta
így azért nem olyan vészes, ha össze áll két csapat ott azért már kisebb a rizikó, hogy a végé n bedarálnak -
pohár
félisten
válasz
Sztalker762 #844 üzenetére
VPN alatt csináltam (Hola) egy újat, bár freemailes címre, azt nem igazán használom már, azért oda... nem hiszem, hogy ez lenne a baja
-
pohár
félisten
válasz
Sztalker762 #835 üzenetére
hát ez nekem nem nagyon akar összejönni, az US VPN alatti regisztrációmmal ha bejelentkeznék, azt írja, hogy You are not eligible for this promotion! Please visit support.ubi.com if you have any questions.
na jó, privátban elfogadok kódot szívesen, mindent megpróbáltam már, sehogy sem akart összejönni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PlayON monnyon le még mindig. Hivatalos csatornákon nem válaszoltak, de én is ezt az infót kaptam tőlük hogy mindegyik platformon lesz magyar sub.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kódokat?!
Nekem csak egyet dobott ki mindig, az sem e-mailen jött.
-
ada19
senior tag
válasz
Köszi nektek! A már megkapott kódokat EU accounttal is lehet használni?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sztalker762 #813 üzenetére
Gyorsan csináltam egyet, megkaptam a kódot, a Main accounton aktiváltam, nem csinált semmit, majd mikor megpróbáltam megint, aszonta már aktiválták, szal sztem megvan.
Csak semmilyen megerősítést nem kaptam, semmi nem látszik.
-
westlake
félisten
válasz
Sztalker762 #728 üzenetére
Rettentő szarul éreztem volna magam, ha a Division is consol exclusive.
Még a végén használni is tudom a két TITAN X-et. -
Frod
addikt
válasz
Sztalker762 #718 üzenetére
Ezt örömmel hallom, akkor vannak még lelkes játékosok, majd szerintem megjelenés körül/után itt úgyis mindenki acc-ot cserél a másikkal, remélem jó kis pH-s közösség lesz játékon belül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest