-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Faclon - sentry striker taktikus, de jah.
Az alphabridge az egyetlen új free szett, dead eye, firecrest, blind, reclaimer csak dlc-seknek.
Ezek szerint akkor azt választották, hogy nem is kaphat a random dropból ilyet.
Ez mondjuk DZ 231+ban előny szerintem, hamarabb fog beöltözni jó sentry / taktikus / final measure-be mint én, mert nekem ezek az új szarok is esni fognak supplyból / dropból, neki kevesebb közül sorsol a random, több esélye van így a jó szettet kapni
Inkább úgy csináltam volna a helyükben hogy ugyan úgy eshet, csak nem veheted fel hanem pirosan ott lesz a földön mintha tele lennél. -
Raulblanco07
aktív tag
arra vagyok kíváncsi dz-ben hogy oldották meg.
egyszerűen a dlc hiányosoknak nem tud olyat dobni a random generátor, vagy kiírja hogy 268 reclaimer supply dropból, és lerakja a földre eléd pirosan, nagybetűkkel kiírva hogy sz*p*ág tesó, mert nem tudod felvenni.
mint egy bármi más itemet ahogy a földre rak ha tele az inventorid. -
Raulblanco07
aktív tag
Emiatt nincs értelme a szettnek, a többség úgyis addig megy ameddig nem lesz egy brutal + dealdy + destructive / selfpreversed. Ezeken kívül egy kis crit chance vagy heal vagy minimális plusz sebzés miatt nem fogok 4-es szettet használni, ráadásul a másodlagos sniper m1a-t is feladni.
-
bunfi
őstag
Normális? Nem tudom, de nem is ez volt a kérdés. Volt egy játékmechanika, amit megváltoztattak mindenféle jelzés nélkül, mert véleményem szerint nem balanszolni akarnak, hanem egyszerűen ellehetetleníteni a szetteket. Főképp azért, mert a statisztika szerint ezt használják a legtöbben és ahelyett, hogy az okait derítenék fel, inkább megint megmutatták, hogy akkor is nekik van igazuk, ha nem feltétlenül van igazuk.
Kiemelték, hogy a tanktician meta felborította a DZ amúgy sem rózsás egyensúlyát és természetesen tenni fognak ellene. Mennyire logikus, hogy az ellenszerként felhasználható eszközöket (exlosive ammo proc dmg, fire ammo 10 mp burn és a DPS vagy épp az említett striker mechanika) mind gyengítették?
Az is fura, hogy a level 35-ös mobokat ennek ellenére bevezették a 231+ DZ-ben és a Heroic módban, csak legyen mivel megölni...
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy már a Tactician Authority előtt is sokan voltak akik kiemelkedő eredményességgel használták a hp+electronics buildeket. Csak szerint mivel a fejlesztők megint nem igazán voltak tisztában, hogy mit lehet kihozni az általuk létrehozott itemekből, megint csak a statisztikára támaszkodtak. Így mindaddig amíg a Marcostyle videója után nem kezdett el futótűzként terjedni, nem foglalkoztak vele.
Jobban kellene előre tervezniük.
(#20303) orichalcos Azt hittem, hogy ez csak a PCsek problémája, mivel a csökkenő játékosszám miatt leépítették a szerverparkot. Sajnálatos, hogy nem.
-
bunfi
őstag
Szerintem problémás lesz, mert elég rendeset vágtak a striker/sentry nerf miatt a dps-ből. Sőt alapvetően kicsit pofátlan húzás volt, hogy ezentúl a striker csak azon a fegyveren ad bónuszt, amivel felhalmoztad. Ergó nincs tovább shotival fellövöm és váltok másikra, mert abban a pillanatban nullázódik. Silent nerf. Megint.
-
Snip3r_HUN
addikt
Itt az a gond hogy mire az összejön egy használható build és megszokja az ember,jön a havi patch és lehet kezdeni elölről. Mert ha már az elején azokkal a bónuszokkal jöttek volna a set-ek amit most akarnak,akkor nem lenne háborgás,sajnos ebből is látszik mennyire lettek anno letesztelve az egyes setek. Fizukor akartam beruházni a season pass-ra,de ezek után már nem látom sok értelmét...
(#20109) Kölyök1990 : Szerencsére holnap délben már melóban leszek,reggel lesz egy órám játszani a “javítás” előtt.
-
Anonymus23
veterán
Nem személyes (és nem is neked szól feltétlenül amit leírok, de csak kijön belőlem), csak tényleg feljön bennem és nem értem.
Sokan beírjátok, hogy nektek már hetek óta megvan a fullos szett, és hogy unalmas, meg nem is játszotok.Akkor miért nem teszitek magatok hasznossá? Értem ez alatt, hogy nem ér semmit a másikon segíteni?
Pl lehetne segíteni olyanokon, akiknek nem, hogy fullos szett sincs meg, de még a 6 zöld is 6 féle cuccból jön össze. Az az igazi kihívás, amikor mész vagy 2-3 kezdővel, és segíteni próbálsz.
Ebben a játékban (az epenisz méregetés/mutogatáson túl) a közösség/coop lenne a lényeg. Persze plusz energia kezdőket betanítani, meg elmondani az alap dolgokat, meg segíteni, de ezzel legalább "hasznos" dolgot is teszel.Pl egy kis játékos szemével nézve:
Azért az jó érzés volt, amikor a "pro-k" bevettek a csapatba és egyenrangú partnerként kezelve játszottunk, és akkor még olyan helyekre is eljutottunk és lootoltunk, ahova egyedül esélytelen lettem volna (DZ5-6), és jó pár olyan cuccos esett, amit most használni tudok.Tudom, ez mind plusz energia, idő és befektetés, de tőlem sokkal bölcsebb mondta: "Jobb adni mind kapni" (ez mondjuk igaz a fejlövésre és stickyre is is, de most nem ebben az aspektusban kellene érteni
)
-
Final csak langszoros ellen jo szerintem. Probaltam a dpsen, de a golyok pont ugyanugy sebeztek. Langszoros ellen persze jo. En most 3sentry+3strikerrel megyek, mint szinte mindenki. De a blinddel ez tuti felborul. Ki kell probalni. Viszont latszik, hogy az agyatlan dps-rol szepen terelik el a nepet.
34es langszorostol most is bepisiles van. Mi lesz a 35osnel???
-
-
bunfi
őstag
Nekem az UI bugjukat (olyat adtál el/szedtél szét, ami nem volt kijelölve és nem volt aktívan kijelölt) bánta fullos 182-es AK-m. Fierce, Accurate, Sustained + full crit hit chance, stability és HS dmg modokkal. Igazából már nem érdekel, most is 40%-ot vágtak a max crit hit chanceből és gyengítettek a skill power related skillek max bónuszán... érdekel bárkit is? Nem. Kár érte, hogy senkit sem zavar, hogy hazudnak, hülyének néznek és utána még nekik áll feljebb, hogy toxic a közösség. Vagyis ami maradt belőle.
-
Garsza
veterán
De sok helyen azt hallottam hogy 50k képzetség fölé felesleges menni. Na most ha aktiválódik a 100% bónusz a szetnek köszönhetően akkor 50k közelében van. És tudom használni a magas képzeség előnyeit. És még DPS is van mellette. De még nem volt időm tesztelni így felöltöztetve a karaktert.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ne gyűjtögess túl sokáig, hétvégén is mikor bent voltunk és valakinek volt valami zöld, egyből mentünk kimenteni, bármikor elkaphatnak, főleg extractnál.
Az meg a legrosszabb ha csak zöldet gyűjtögetsz, legyen nálad 1-2 zöld, és a maradék hely tele sárgával lilával. Ha meghalsz, akkor legalább van esély hogy csak a lila szart dobod ki public lootnak, tegnap én is megúsztam így egy DZ6-os zöld sealed cache elvesztését, volt másik 8 szutyok nálam amit gyorsan felvettem, és csak 3 szutykot dobtam el mikor megölt a rugó.Local, nem ők kényszerítettek hogy egyedül menj be. Ennyi erővel mondhatnám azt is a rugónak, hogy de én nem lövök vissza, ez így nem fair.
-
arnikusz
veterán
Én minden hétvégén dettó, leépítem a karaktert. Arra viszont rájöttem, ha csak minimális a különbség pl. firearms 601 és 604 a max. nagyon kicsi az esély, hogy emelkedjen. Ha nem így van javítsatok ki.
Viszont egy blueprintes új item elkészítését követően eddig még mindig jobbat tudtam belőle csinálni , így egy-egy ilyen alkalommal 1 millió credit biztos elszáll. -
-
Brownage
tag
Szerintem a toughness mindennél fontosabb. pvp-ben legalábbis mindenképp. De sztem pve-ben is fontos, hogy hosszabban túlélj valamit, minthogy glass cannon módjára essen össze az ember.
300k toughness alatt dz5-6-ban is a társaim minden mástól is nagyon fekszenek, nem csak a lángszórósoktól.210k toughness az borzasztóan kevésnek tűnik, akkor a 65% armor mellett HP-d se nagyon van gondolom. 80k alatti életerőd van gondolom?
-
duvi
nagyúr
Induláskor az elsők között vettem meg ezt a 31-es bp-t és azóta legyártottam 40+ tárat. Egyszer sem adott tűzgyorsaságot
DZ-ben árulják a 32-es nagy tesóját, de azért a +1-2 skulóért már nem akartam DZ credit áldozni. Lehet, hogy mégis ez lesz.
(#17582) RazoR8402
Igen. Ráadásul durván meg lehet (mondjuk inkább kell) növelni a DPS-t ezekkel a módosítókkal. -
Brownage
tag
huh ott meg végképp. Egy NPC sétálgat egyenesen feléd, könnyű nagy %-ban eltalálni. pvp-ben, ha nem totál kezdő a gyerek, aki áll egyhelyben és próbál valamit eltalálni, akkor futkosnak az emberek fedezékbe, tigrisbukfenceznek meg ilyenek, biztos vagyok benne, hogy nem megy fel a strike 4-es bónusz elég magasra ahhoz, hogy megérje használni
Én továbbra is a 3 striker 2 sentry +savage kesztyűre esküszöm, esetleg a 3 striker mellé 2 final measure az exotic res miatt, de akkor a sentry 30%headshot dmg bónusza ugrik.
-
duvi
nagyúr
- A Safe Housekben felvett 3 intelgyűjtő küldikért 163-as sárga fixen (többségében nekem fegyvert adott). Menet közben feltűnően sok kéket és lilát dobálnak az ellenfelek, amik legalább craftingra jók lesznek.
- A napik mind PC-t adnak, csak a mennyiség változik: 15-20-25
A hetiknél 40-50 PC-t + weapon skint + a nehezebbek adnak set itemeket ( a típusuk nem látszik). Pl. most kesztyű és térvédő van -
macy
addikt
Nekem most visszacsúszott a GS 193-ra 197-ről, mert lecseréltem az 182-es M44-et egy 163-as M1A-ra, meg a 214-es striker fegyvertokot egy kisebbre. Még mindig sárga kesztyűm van, nem dobott zöldet. 3 striker+2sentry van rajtam, nem igazán tudom kihasználni a 4 strikert. 4 strikerrel 194k a dps-em, most a 3+2-vel 210k. Fáj a szívem az M44 miatt, Lincolnon a boss a pálya elején jobb oldalt a teherautó tetejéről egy robbanó lőszer volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest