- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #15362 üzenetére
Persze tudom de igy nekem jobban tetszik.
Mondjuk a film jobb volt mint a mission ....(#15363) Hzoltan969
CSapatban szoktam játszani de ritkán használok skillt plusz én nem vagyok ez a sniperes campelös emberke... -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15229 üzenetére
Többiek feltették a cuccokat aztán én is.
Volt futás.
Ui: bombi miatt kellett lelőnöm. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15224 üzenetére
Kár, hogy nem voltál kèsőbb. Mentünk 4-en kimenteni mire megjött egy tag. Szóltam neki, hogy menjen el innen különben lelövöm. Odarohant a kötélhez és megpróbálta 4. kènt feltenni a kötèlre a cuccát. Rugók lettünk na.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15224 üzenetére
Ez nagyon jó!
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15193 üzenetére
Eddigi legélvezetesebb köröm volt a játékban.
Sikerült is fejlődni elég sokat, bár nem dobált túl jó cuccokat a gém.
Még pár ilyen és én is két lövésből fogok ölni, mint ti.
Köszi nektek!players:
King-Kongékat meg majd elkapjuk valamikor. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15216 üzenetére
Ne szívd a vérem jó!?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15214 üzenetére
Szerezz nekem tervrajzot. Vector first wave. Köszi!
-
törölt tag
válasz
Te aljas!
Ui: bezúztam. -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15197 üzenetére
AAAZ igen
Taníts mester
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15197 üzenetére
Rugó vadászattal több pénz jön be?
-
sith7
félisten
válasz
+3 millió kredit ?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #15145 üzenetére
Mi is köszönjük Neked! És Tényleg jó volt úgy közlekedni, hogy nem one shot-tal lőttek le 2 percenként. Hogy szar a loot igaz, de arról nem mi tehetünk! Majd esik valami jó!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Én is köszönöm, jó körök voltak
Én még mondjuk bent vagyok, de már csak egyedül.
Ha valaki akar, akkor csatlakozzon ehhez a jó kis szerverhez.. Ki kellene mennem üríteni a ládát, de utána tuti cheaterekhez pakolna vissza
szóval várok 10 percet, hátha valaki addig csatlakozik és bent marad DZ-ben, amíg kicuccolom a ládát. ForRedGlory néven futok.
(#15146) bunfi: Teljesen rendben van ez így. Én inkább ezt szeretem, mintsem, hogy ne legyen loot, mert tele a szerver.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15147 üzenetére
Nekem 2 olyan nap volt, amikor nem botlottam csalókba. Eddig. Összesen. Tudom miről beszélsz. Sajnos a masszív (ha-ha) bannolás sem fogja megoldani a többi gondot, csupán a felszínre kerülnek, mivel már nem a csalók miatt panaszkodik mindenki.
-
bunfi
őstag
válasz
Annyira vicces, hogy tényleg annak örültök (ti is), hogy senki más nem volt egy pvp zónában. Ez sok mindent elmond arról, hogy mennyire "jó" a DZ alapkoncepciója. Semmi rosszindulat, örülök, hogy szereztetek 30-40 crafting materialt.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15132 üzenetére
Szatyor cipőt kötött?
Viccet félretéve jelentettétek?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #14975 üzenetére
reportold!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #14838 üzenetére
Egyelőre sehol, de várom én is, szeretek a DZ-ben lövöldözni, más a hangulata mint a sima missiönnek.
A hack része csak pc tudtommal, ezzel a javítással viszont a ps xbox kintről glitchelést is kivették, nem csak a pc-t, gondolom ha a mindenhol jelenlévő glitcheket kivették, akkor foglalkoznak majd a csak pc hackerekkel is.Egyéb. Ha veszek egy xbox-ot vagy ps4-et, tudnék azon játszani azzal a karakteremmel / accounttal, amin a pc-n is?
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #14838 üzenetére
Nem lassan ott tart. Már rég ott tart a dolog.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #14831 üzenetére
A falcon glitchelőket kicsit visszavetik, az ingyenes hacket használók és hack nélküli glitchelők legegyszerűbb farmolós módszerét kiveszik, a fizetős hacker úgyis továbbra is át fog lőni a falon, csak eddig mindenki "átlőtt" mert nem volt fal.
recska, armort találsz el, ott a legvédettebb, legkisebb a sebzés.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #14705 üzenetére
Ezek csak azok a buta f@szok, akik úgy csalnak, hogy az még a hülyének is egyértelmű. Sokkal többen csalnak ennél, hidd el. Csak nem teszik ennyire nyilvánvaló módon.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #14565 üzenetére
hm ...
... az sem gyenge ... végülis így is össze tudom rakni
... meglátjuk
-
válasz
Snip3r_HUN #14507 üzenetére
Elvileg külön van, de én még nem találtam olyan felszerelést (és modot sem), ami növelte volna a Dark Zone-os Kill XP-t. Viszont, ha aktiválok egy a "sima" Kill XP-s cuccot, akkor több XP-t kapok a DZ-ben is.. Hibás ez a rész is szerintem.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #14490 üzenetére
meglepo modon hirtelen nincs bent a cheater az instaban
le kellene oket streamsnipe-olni
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #14469 üzenetére
Igen, tegnap is úgy 3 órát voltam bent pc-n DZ1-6 között, többnyire 4-6-ban, egyszer meghaltam egy cleaner boss miatt, ropogósra sütött sajnos
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #14481 üzenetére
Az azért durva lenne. Gondolj bele, sokan vagy szinte mindenki nagyban a fegyveréhez geareli a többi cuccot. Ebbe baromira nem kellene belenyúlni. Főleg ha olyan szintű lesz, hogy felezik a crit chance-et vagy kiherélik a Deadly és Brutal talenteket, amit direkt mindenki kipörgetett. Ráadásul nem egy problémás területről beszélünk. Glitch-ek, Cheaterek, bugok, loot/drop rendszer reformja... nem nerf kell
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #14469 üzenetére
En futni szoktam crafting mati kort, es semmi de semmi bajom nincs a nyersanyagokkal
a crafting matis ladakat mindenki elfelejtette? szarasig van belole a jatek es barmelyik dobhat - ujra - sargat. ami ugye igen nagy ertekkel bir mostanaban.
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14267 üzenetére
Még jó ,hogy havidíjat nem kérnek a játékért
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14215 üzenetére
Én így láttam, de azért köszönöm a bizalmat! Hajtani fogok!
-
modflow
veterán
válasz
Snip3r_HUN #14178 üzenetére
No én ilyen csalásos dolgokhoz tök láma vagyok.
Hogy lehetséges ez egyáltalán?
Konzolon is lehet csalni? -
Maxtreme
addikt
válasz
Mi is pont ilyenekkel futottunk most össze.. 2 szerverből 2nél.. 1re több a IIiiLLLllll||| nevű emberke...
Lassan én is ott tartok hogy kedvem sincs belépni. -
utomi
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14211 üzenetére
Ez Blueprint? Vagy készen van avendornál? Amúgy milyen? Mennyire jó? Jobb mint egy Ak74 pl. ?
Más: Nem hiszem el, hogy a csalókkal ilyen szinten nem tudnak mit kezdeni. Valószínű az a baj, hogy csak és kizárólag a PCt érinti. Konzolon nincs ilyen baj. Pedig semmi más dolga nem lenne a Massivenak mint végleges bant adni minden ilyen féregnek. Most már tényleg ott járunk, hogy semmi kedvem DZbe bemenni de a napi küldiket meg hamar megfogom unni.
Most ott járok, hogy veszek inkább egy PS4k.t vagy mi lesz a neve aztán elfelejtem a pc összes szopását!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #14205 üzenetére
Mindent benyomtunk amit csak lehetett. A vörös hadsereget szétlőttük volna.
Én úgy vettem èszre, hogy az életereje kb eddig csökken tuána megállt. -
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #14193 üzenetére
Részvétem ma én is átéltem a csalókat.
Kérdés,ha nem ment/megy le az élete a képen miért van fél élettel? -
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #14201 üzenetére
A sajat vigasztalasomra szantam
Hogy nalunk ilyesmi nincs.
-
Lefty
addikt
válasz
Azert konzolon jo, hogy csalok nincsenek.
-
törölt tag
válasz
Màra ez sok volt.
Én beleküldtem a Vector összes (39) lőszerét de mèg csak meg se karcoltam.
-
Dani79
tag
válasz
Azt hiszem DZ2-ben van egy parkolóház tetején kimentési pont.
Ott van egy konténer amibe bele lehet bújni. Mellé szoktam letenni a kimentési pontot, ott még sose ugrott rám senki (nem 100% de mintha a konténer belsejében védett lenne az ember)
bár főleg 95%ban soloban játszok és többnyire csak a nevesítetteket szoktam leölni vagy 1 golyót bele hogy a többi játékos kipucolja a terepet viszont a lootot megkapom én is
esetek nagy részét végig inspectálom egy fal mögött -
marilllyo
veterán
válasz
Csóri már 1-2 hete szívatja a népet ahogy olvasom itt a kommenteket.
Őrizkedj a renegátoktól..."Őrizkedj" ..milyen hülyén hangzik már?
-
ada19
senior tag
válasz
Tegnap este én is belefutottam az első cheaterbe (DZ68 vagyok)...
Kezdenek nagyon szétesni exploiter/cheater ügyben, még csak kommunikáció sincs így mi mindhárman nagyon várjuk a Diablo3 Season 6-ot ami 1 héten belül indul. Remélem összekapják magukat hamar, jó játék lenne nagyon nagyon jó alapokkal... Abban csak bízni tudok hogy a Season Pass-t nem bánom meg később.
-
Dani79
tag
válasz
Amúgy erre a legjobb lenne ha nem csak DZből lehetne kifarmolni cuccokat.
Értem ez alatt, hogy PvE területen is lennének elit pakkok/nevesítettel, amit lehet soloba tolni, vagy lenne challenge mód PvE coop-ban és akkor lehetne vadászni random.Kicsit illúzió romboló, hogy a város gyakorlatilag üres (csilivili szép, semmi élet nincs benne)
így a fő storyn kívül sok értelme nincs a városnak az meg ugye nem volt sokNem gondolom, hogy ezt nagyon bonyolult lenne megoldani.
Aki meg akar az menjen DZbe, de gondolom, ha egy ilyet bevezetnének DZ azonnal üres lenne
-
vegitossj7
addikt
válasz
És egyre több lesz, sok embert nem izgat a játék annyira, hogy inkább így szórakozik. Csinál magának egy ciril felhasználót, naponta változtatja, ha meg elkapják véletlen, 3 nap. Megérte azt a 20-30 DZ rankot. Szerintem egy stat resetnek eltántorítóbb ereje lenne.
Amíg egy statot nem tudnak leprogramozni, addig ne hőbörögjön az ember olyan a Massive számára lehetetlen dolgon, mint a csalásvédelem. 1 szaros adminnak kellene járkálnia, minden csalót kivágni. De ez túl sok. -
Akra_hu
tag
válasz
Snip3r_HUN #14135 üzenetére
Hetente van mindig 2 új recept. Teljesen random vagy ismétlődő lesz ha körbe ér a lista?
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #14135 üzenetére
de dzlv75 kellett hozza sajnos
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #14129 üzenetére
Én a nálam lévő vectorhoz hasonlítottam, azon csak 2 talent él, és nem olyan, mint ami neked van, csak sima vector, talán 182 pontos
A crit számok is nagyobbak amik röpködnek
Persze, ha lenne egy olyan, mint neked, akkor lehet nem így lenne
204-es First Wave Vector
Ehhez külön recept van ?Mert sima vector receptem nekem is van
-
törölt tag
válasz
Nagyon durva az a Vector!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Oh én is ilyet szeretnék csak Augra.
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #14099 üzenetére
Mi is hasonló szituba futottunk bele. Látjuk, hogy metróból fut ki egy gyerek, nyomában három rugó. Gyorsan ráfordulunk a rugókra és elkezdjük lőni őket. Erre a "menekülő" gyerek szépen hátbalőtt minket. Mint utóbb kiderült, egy csapat voltak. Ő volt a csali, ezért nem figyeltünk rá. Piszkos, de okos húzás volt.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #14039 üzenetére
Ezek a képek meg maga a játék már sajnos rá kényszerít a csalásra.
Tegnap is utomi és Gabre kollégákal toltam kb 15 percet.
1. Gyerek 3 at ölt meg 1 tár vectorba....
2. Véletlenül valaki rigó lett mondom adjunk; 3 tár vector (12k sebbzesü) plusz tagok is löték 3 kocka életből egy ment le... azt még healt se használt.És még értem azokat az elkeseredett embereket akik cheat után nyúlnak. Ha nem steam lenne ez a szar már rég és rég repkednék a levegőbe.
Azt ha kibanolnak ez van vége a mesének. Mert a játék már nem ér anyit se hogy normális játszák az emberek. -
törölt tag
válasz
Már megint ez a sz@rházi asztal alatt matyizós ki p@cs!
Jelentse mindenki hátha kivágják a francba. Jó hogy sikerült egy képet készítened erről az idiótáról.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Szánalmas.... Képtelen vagyok felfogni hogy ezt valaki hogy tudja élvezni vagy ez miért jó.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14028 üzenetére
Mázlista! Ráadásul a Te fegyvereiddel tarolsz mindenkit!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #13839 üzenetére
Szia! Köszönöm Neked és a csapatnak is a reggeli menetet. Igazán jó csapatban sikerült egy kicsit kivenni a részem. Sajnos sokat kell még fejlődnöm gear-ban, de majd csak meglesz. Köszönöm még egyszer!
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #13834 üzenetére
Leugrok a boltba ,utána én is beszállnék.
spancho206
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #13828 üzenetére
Szia! Már fent vagyok! Htibor78 a nevem. Megtiszteltetés lenne együtt játszani!
-
válasz
Snip3r_HUN #13712 üzenetére
Nekem is ilyen van az augon. Csak 36%-os.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13712 üzenetére
A csökkentett észlelhetőség minor ability és nem jó semmire. Ellenben a 20-23% Accuracy vagy 32-39% Stability már más tészta.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13689 üzenetére
Szerintem cseréld le a hangtompítót egy Flash hiderre vagy Muzzle breakre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Snip3r_HUN #13689 üzenetére
Tűrhető.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #13662 üzenetére
Szerver leállás előtt 53 másodperccel.
-
sith7
félisten
válasz
és sikerült is kihozni ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #13664 üzenetére
Hát ha az is ilyen 250k credit körül lesz, akkor neked nem akkora vész, ha megveszed, mert ahhoz még össze tudod gyűjteni a hiányzót az 1 hét alatt.
Én tegnap megvettem a vectort, úgy, hogy inkább MP5-t használok, és nem is nagyon maradt pénzem
Ha MP5 lesz valahol tervrajzban, akkor sokat fogok DZ-zni a jövő héten -
pzstm
titán
válasz
nem is a DZ szinttel van a baj, hanem a pénz ami nagyon hiánycikk mostanában....jó lenne pedig szombat estig összeszedni a negyedmillát, hátha Navy MP5 blueprintet hoz 204-esből
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13617 üzenetére
Ja tényleg... Jó akkor végül is így megveheted mert emeli a gear score-od
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13609 üzenetére
Ha korábban megvetted már az AUG-ot (204) akkor szerintem nem éri meg. Én a helyedben megvárnám a következő kínálatot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Snip3r_HUN #13609 üzenetére
Naná hogy megéri.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #13377 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #13357 üzenetére
Pontosan hol ?
-
[hun] warhea
tag
válasz
Jah, Duvinak is dobott egy Socom m1a-t
Orult is neki
-
Garsza
veterán
válasz
És mennyi neked a gyűjtögetésed?
(#13358) bulikavagyok
Megköszönném. -
pzstm
titán
válasz
204-esek?
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #13351 üzenetére
Részletesebre gondoltam. Külön a geareken is milyen talentek és bónuszok vannak.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13295 üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13290 üzenetére
Köszi
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13284 üzenetére
Nekem még nagyon az elején esett egy elég jó 870, sajnos már szinesfém lett belőle, de annyira nem vitte a 32-es mobokat
Bár lehet, csak én csináltam rosszul.
(#13286) pzstm
Banoljanak mindenkit a francba, a pénzt már bezsebelték, legalább nem rontanák a renoméjukat (van még egyáltalán?) nap mint nap az ilyen nevetséges idiótákkal, mint @natchai_ vagy a kedvenc bölcsészmérnököm, @hamishbode -
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13284 üzenetére
Shoti még mindig "rosszul" számolja a dpst? Mert volt vmi csoda videó ahol kb shotival halhatatlan volt az ürge (life reg) plusz kb repeszenként számolta a critet. Tehát a shotival a sebzés úgy nézett ki a videóban hogy repesz*90k dps/lövés , lvl31 hátizsákos nagy darab állat közelről 2 lövés és feküdt.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13281 üzenetére
Kb. halálra vagy ítélve azzal a fegyverrel, ha 31-re vagy fölé akarsz vele vadászni. Sajnos a shotgunok nagyon gyengék, kivéve, amikor téged lőnek vele a mobok
-
válasz
Snip3r_HUN #13275 üzenetére
Koszonom!
Nem esett meg normalis shotim...
M870bol kellene egy fejloves es criteselyes talentes, 3.nak meg egy 10metertol kozelebbre +13.5%... XDDe nem almodom.
Lmb-s vector craft utan en mar nem merek craftolni ( 40m felett +13.5% xD ) -
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #13258 üzenetére
ertem en tudom en, csak idom nincs irni hozza, a linket meg be akartam kuldeni, hatha nem volt meg.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13087 üzenetére
jah persze nem azért mondtam. Sőt van olyan amiből 191-est használok, meg jó tulajdonságai vannak
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #13032 üzenetére
sajnos ezek csak 191-esek
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13062 üzenetére
Te dög!
Az előbb bekerültem szerencsére egy jó csapatba, 2x egymás után sikerült lenyomni a Falcon Lostot. Elsőre egy hulladék Striker's mellényt dobott, viszont másodjára kaptam egy Sentry's Call táskát
(mondjuk nem a legjobb az se...)
Szerintetek érdemes 2 Striker és 2 Sentry's Call cuccot hordani, vagy várjam meg míg esik még1 Sentry? (Mert jelenleg 3 Strikert használok, így megvan a 3-as bónusz)
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #13062 üzenetére
Grat! Holnap első dolgod legyen lottót venni!
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12981 üzenetére
akkor jó tudni, hogy ahhoz is kell majd
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12983 üzenetére
Ok
Amúgy, amikor 9 gold volt a hátizsákban és abból kettő is jobb volt, mint ami rajtam van, de még nem nagyon akaróztatok kimenekíteni, az izgalmas volt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12981 üzenetére
Kösz a játékot
Én meg szedtem a lepattanót, ha már a gearem a közelében sem volt a tiednek
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12969 üzenetére
milyen gearhez kell arany divtech? én még olyat nem láttam (bár nem is vettem még nagyon HE cuccot, most lett meg a 40. szint DZ-ben)
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12962 üzenetére
mármint a HE fegyverek craftolásához, amit blueprinttel szerzel meg
-
ada19
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #12403 üzenetére
DZ vendor így gondolom jó sokáig, az eddigi DZ blueprintek sok hétig ott maradtak.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #12168 üzenetére
Mondjuk egy dolog nem stimmel nekem a karaktereddel, hogy nem vagy hű a felhasználó nevedhez.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #12162 üzenetére
És hány % sebzést nyel el ilyen értéknél a páncélod? Az a baj hogy mikor a cuccaim nagyrészét szereztem nem voltam tisztában vele hogy arra is figyelni kell. És én ezt az 50% ami nálam van kevésnek érzem.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #12153 üzenetére
Megkérdezhetem hogy ezt a gear szettet kraftoltad vagy esett? Mert nagyon hasonló karakterrel rendelkezem
176k/75k/12k. De a páncélom csak 3600 vagy a körüli 50% sebzést nyel el. És nem látom hogy mivel tudnám növelni. A kraftolható cuccokon minden gyengébb. Azt megkérdezhetem menyi a krit damaget és esélyed? -
válasz
Snip3r_HUN #12153 üzenetére
Nagyon szep!!!
En 180e/81e/6e husdaralokent, mely 2 kattintassal 220e/61e/6e-re alakithato, ha eleg eros a csapat.
( pancel maxon, 37% eleterotoltes olesenkent ) -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #12130 üzenetére
Én is így gondolom. A csaló 14 éves gyerekeknek meg külön homokozó kéne.
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #12015 üzenetére
csinálom csinálom, de ott is béna cuccokat dob :/ feltéve ha hajlandó elindulni a küldetés
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #12008 üzenetére
kraftoltam egy high end 45-öst de nem dobtam tőle hátast. kéne még a többi statot tolni, de mégis, h? nem esik semmi :/
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #12005 üzenetére
Ne csináld ezt velem!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #11998 üzenetére
Nekem nem dobott.
Viszont 4-en voltunk dz-ben és 5mp alatt meghaltunk.
Éljenek a csalók!
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11987 üzenetére
Elite dobálta őket?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11961 üzenetére
Egy csomószor emlegetitek a signature skillt, azmiaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest