-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
B@bL3ve5 #12012 üzenetére
Challange módot kell tolni (ott garantált egy high-end item és a boss is dobhat), lehetőleg ismerősökkel,bár mostanában már random emberek közt is elég jól megy.
(#12016) B@bL3ve5: Keddtől minden nevesített boss high-end itemet fog dobni,talán akad köztük majd használható is. Esetleg venni kell pár dz-s tervrajzot aztán craftolni párat.
-
válasz
B@bL3ve5 #11860 üzenetére
Ne is mondd...
Tegnap éjjel orosz konzulátus. Nekimentem egyedül. 3 random. A skacok az 1. részen nem jutottak át, az 1. adag socis agyonlőtt mindenkit. Király. Beszaladok. Én egymagam kitakarítom az első hullámot. felélesztem őket, majd megyünk a 2. részre. Erre megállnak a lépcső tetején, és mondják, menjek előre, majd fedeznek...
Bazz... Semmit sem csináltak. Potyaleső gyenge karakterek voltak. Azt hitték, majd esik nekik az arany cucc... Kiléptem 20 perc szenvedés után, elküldtem őket a melegebb éghajlatra...Ezután meg összerakott egy cheater bandával. 10 perc alatt sniperrel végigtolták. Én csak futottam... A srácoknak izzott az mk17 csöve... Hogy lehet olyan gyorsan lőni vele? Nekem az AK-nak és parának is csak akkor izzik, ha 25%-os gyorsítót teszek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- 3DMark06 eredmények
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netflix
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest