- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szegfű
csendes tag
Sziasztok! Erről a tv-ről szeretnék véleményt: TCL 98P745 .
Az ára most nagyon jó, de mennyivel gyengébb esetleg képminőségre, stb., mint a Qled miniled . Ott viszont már csak a kisebb TCL 85C845 vagy a TCL 85C805 jöhetne szóba. Melyik lenne a legjobb vétel szerintetek? Fog még lejebb menni esetleg a 98P745 ára? Köszi. -
rumkola
nagyúr
75c645:
v599-el mint már régebben írtam, a TV tökéletes, minden hiba megszűnt, a GTV felület fluidra gyorsult.
Nálam igazából kizárólag PS5 és PC kijelzőkénzt működik, GTV nagyon nagyon ritkán van használva.
Viszont ma észrevettem még valamit: eddig PC-n, ha a játékokban maxre húztam az élesítést és/vagy pluszban még az NVidia experiencben is rátettem ilyesmit, akkor olyan éles lett a kép, hogy a TV nem tudta lekövetni és mozgás közben zizegett pl. a fű,bokor, mintás textúra stb. a játékokban, így ezeket az élesítéseket sajna ki kellett kapcsolnom.
Most eszembe jutott és visszakapcsoltam, felhúztam maxra és csodák csodájára ez a zizegés is megszünt az új firmwarevel! -
parijani
tag
igen, a kommentekben lévő linken megtaláltam, eddig nem használtam a telegram-ot. Viszont az 508-as OTA-t nem lehet felrakni, mert az ellenőrzés hibára fut, mindegy marad az 501-en gyorsindítással, play store-os kodival minden működik. A v599 és a v573 is ugyanazt produkálta. Telepítés után mindenféle beállítás nélkül (gyorsindítást itt letiltottam) kodit ráraktam, azon sem állítottam semmit a TV mégis lefagyott. Meguntam v501 vissza, v508-ra már nem tudtam visszarakni (többször is letöltöttem másoltam másik pendrive-ra). Egyébként nem értem ezt a gyorsindítást, mintha a telefont is ha használni akarnám akkor 0-ról kapcsoljam be...Ez a pendrive-os frissítés is azért így 2024-ben elég vicces, lehet itt hivatkozni, hogy később kapnánk meg, stb, de pl 0 V501 után sem talál frissebbet, pedig azóta jött ki pár verzió...
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Pár napja vettem egy c745-öt, kifejezetten játékra.
A TV egy optikai HDMI 2.0 kábelen van rádugva egy RTX 3070-re direktben, csak a TV aktív kijelzőként.
Mivel a kábel csak 2.0 és nem 2.1, ezért a max amit ki tudtam préselni a 1440p 120Hz.
Ez így nekem oké is, nvidia vezérlőpultban aktiváltam a gsync ompatibilitást, és a TV is írja hogy VRR on.Viszont ez nem azt jelenti, hogy a TV frissítésének igazodnia kéne a játékhoz?
Mert ez annyira nem történik meg:
Illetve ha jól gondolom, aktív VRR mellett a játékban sem lenne szükség a vsync bekapcsolására, de annélkül törik a kép.Valamit bénázok vagy rosszul tudok?
(Btw, az optikai HDMI 2.1 kábel már megrendelve, úton van kínából)
-
szana8
tag
válasz
szana8 #24885 üzenetére
Én komolyan beszarok. Megvan mi a gond. Az Apple TV távja hülyült meg. Abba ugye van giroszkóp. Ahogy megmozdultam elküldte az utolsó parancsot ami ugye vagy hangerő fel vagy le volt és folyamatosan tolta. Hogy r*hadna meg. Újra kell indítani érted a távirányítót. Eldobom az agyam. Most működik minden de mivel mindent kireseteltem állíthatok be minden képmódot megint. Na mind1. Jól megszívatott az alma. Pedig eddig nem volt rá jellemző.
-
szana8
tag
Nem tudom mi történt este a TV-vel de reggelre teljesen megbolondult a hangerő szabályzás. Amennyiben be állítom a hangerőt es valaki elmegy a TV előtt lehalkítja teljesen. De ha nincs mozgás megmarad a hangerő s beállított értéken. Kezdte először azzal hogy automatikusan felhangosította a TV-t maxra. Majd csináltam egy reset all, reset shop-ot azóta ezt tolja. Az M999-és fw van rajta. Szerintetek mit próbálják még meg? 2 órája kínlódok a resettel meg a beállításokkal lassan felgyújtom a francba.Jah c805 az alany.
-
joydrv
aktív tag
Ha már frissítés... C645-re a legutóbbi, 599 OTA -val megy a tv rendben?
-
ricsik
őstag
válasz
vonSux #24879 üzenetére
Az lehet, de inkább jöjjön 2 havonta ki frissítés így, ami bizonyítottan egyre jobbá és jobbá teszi a tv-t, mint hogy Tv-n keresztül fél-egy évente egyszer, mint más márkáknál.
Nem tudom mi ebben akkora para, aki akar frissít pendriv-ról és élvezi az előnyöket, néha hátrányokat. Aki meg nem akar, ne tegye.
Lehetne jobban csinálni? Lehetne. Viszont így is fél pénzért kínálják ugyanazt, mint a konkurencia, ennyi belefér.
Soha életbe nem lesz olyan, hogy tökéletes. Olcsón a legjobb kép, havi frissítés, bug nélkül, stb...
Ha az lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy rohadjon meg, mért ennyire tökéletes.
Ilyen ez. -
vonSux
őstag
válasz
Öcsielvtárs #24873 üzenetére
Mert a TCL ezen jellegű supportja úgy működik, mintha egy garázs cég lenne. Lehet ezt magyarázni, de simán csöves.
-
mikrofon
veterán
Mint már többször szó volt róla OTA frissítés valóban ezt adná eredetileg amit vártok.
A frissítés Android alapú TCL-nél annyiban más hogy nem találja meg online a TV automatikusan, mert még nem adták ki mindenki számára. Hanem egy pendrive-on kell a TV-nek megmutatni. A többi már úgy folyik ahogy kell.
Feltehetően azért Telegramra kerül fel mert így egy korábbi fázisban jutunk az új verzióhoz és nem kell külön nagy darabszámú tesztelő csapat, csoport készülék típusonként. Mert azok mi vagyunk. Van aki ezt szereti és élvezi. Mint én is.
De azoknak akik úgy akarják használni mint a többi márkánál és mint ahogy írod annak meg kell várni az internetes automatikus frissítést, mert azért jön ott is néha. Így pont ugyan annyi frissítést fog kapni a TCL TV is mint a többi ismert márka, azaz az élettartama alatt max 1-2-t. Mint korábban jelezte valaki, azért a drágább készülékeknél van olyan ahol sűrűbben jön.Az előzőek alól kivétel a most nem régi itt is előkerült M999 verzió amit még át is kellett nevezni v999-re. Ez igen kezdeti stádiumú lehet és nem gyakori. Én nem is emlékszem hogy lett volna ilyen korábban.
Még annyi infó ehhez hogy a TCL Amerikában vezető TV gyártók között van de ott RokuTV rendszerrel árulják. Nem tudom hogy nálunk miért nem azzal jön és miért kell az Android vagy Google TV rendszer. Én személy szerint szívesen kipróbálnám a RokuTV-t is. De elképzelhető hogy nem tart fent külön csapatot az Androidra és ezért szerencsétlenkednek ezzel így.
-
Swami
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #24873 üzenetére
Ezt én sem értem. Mint mezei felhasználó bekapcsolom oszt nézem. Ha jön hivatalos frissítés ok, de anélkül is jó a tv (65c805).
Egyik másik haverom régebben az androidos telefonokat mókolta. Legyalulta, újrarakta, meg hasonlók. Mindig jöttek, hogy mennyi új funkció lett rajta. Kérdeztem, hogy lett hőkamera? Na az nem. És lézeres szintező? Hát az sem. Rövidhullámon eléred az Ogaszavara-szigeteket? Hát azt sem. - Hát engem se nagyon, mondtam, - mert mióta megbindzsizted, iszonyúan recseg amikor hívsz... 😀 -
mikrofon
veterán
válasz
Stealth #24874 üzenetére
hát mp4-eket és ts tartalmakat viszi, m,ert a tesztfájljaim ebben vannak.
Amiket nézek, nem szoktam nézni mert nem tartom megtartósan és még nem találkoztam olyannal amit nem vitt volna, de lehet egyik se mkv-volt...Szerk:
Visszakerestem utoljára ezeket néztem:The.Creator.2023.READ.NFO.2160p.MA.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265.HUN.ENG....mkv
The.Wandering.Earth.II.2023.BluRay.2160p.DTS-HD.MA.5.1.DoVi.HDR.....mkv
halo.s01e09.dv.2160p.web.h265.....mkv
Tehát ki kell próbálni!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Mondja már meg valaki, miért kell a Telegramról mókolt fw-ket letölteni és próbálgatni? Azt nem hiszem, hogy a TCL mint cég, csak ott érzi fontosnak a terjesztést, ha meg nem, (nem) akkor miért bízik bárki is ezekben?
-
parijani
tag
501-es már nem elérhető, van esetleg valakinek működő linkje? A gyorsindítás egy vicc, hogy nem tudják megcsinálni, de mondom nekem az elmúlt 1-1,5 év alatt egyszersem okozott gondot. Nagyon keveset TV-zek, de ha már odajutok, akkor nincs kedvem még az induló képernyőt is végignézni. Az ilyen boot logo, stb-t ahol lehet tiltom.
-
mrmft
senior tag
-
-
mrmft
senior tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Itt az 50" verzion hibatlanul teszi a dolgat. Gyorsinditast kapcsold ki, es probald meg a teljes kikapcsolast (hosszan nyomod a kikapcsolo gombot), majd aramtalanitast.
A Kodi eleve bugos ilyen szempontbol, ne lepj ki belole! Csak nyomj ra a home gombra, ha mar nem akarod hasznalni. Azt a Kodit hasznald amit linkeltem, bar en mar abbol sem probalok kilepni. -
parijani
tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Érdekes újrarákerestettem a pendrive-on lévő 599-es fw-e és azt modta atv, hogy ez új és ha akarom telepítem. Megtettem hátha javul, de még rosszabb lett. Ha kodit elindítom, kilépek, akkor hangot tudok állítani, de nincs menü a kijelzőn, megint csak a kihúz bedug segít...kellene az img.
-
parijani
tag
Sziasztok!
55c635-öm van feltettem a V599-es firmware-t (OTA), azóta a TV többször lefagyott. Semmire nem reagál, csak a kihúz/bedug-gal sikerült újraindítani. Nem szeretném resetelni, mivel már belaktam és nem igazán van időm elölről kezdeni. Viszont ha mégis újra kell rakni, akkor kérnék segítséget mert az 508-as verziót tenném vissza, de nem találom img formában (az 599-et sem). Valaki tudna adni egy letöltési linke(ke)t hozzá(juk)? Az img update menetét egyelőre nem kerestem, illetve azt sem, hogy az factory resettel jár-e.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
mikrofon #24839 üzenetére
Kipróbálom ezt a kodit amit írtál, bár nem telepítettem még külsős programot, szóval fogalmam sincs hogy kell, de gondolom rá a pendrive-ra, azán vmi file kezelővel lehet indítani az installt. (Előtte meg leszedni a gyárit.)
SB esetén azért problémás - nekem legalábbis - mert ezen csak 1 HDMI csatlakozó van (erre hülye fejjel nem gondoltam a vásárláskor - bár még épp benne vagyok pár napig a 14 napban) így nincs opció arra, hogy átengedem rajta a videót. Ráadásul nem is sok olyan SB van, ami 4K 120Hz-et tudná - samsung is most jön majd ki a 990D-vel - szóval még ha lenne rajta se biztos, hogy megéri a dolog. Ezért jobbára az marad, hogy lejátszó - tv - sb. -
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szeretnék a lányomnak venni egy TV-t, leginkább Xbox series x-hez, továbbá streaming nézéshez. Sajnos low budget módba kell mennem, kb 43colban gondolkodom. 100, nagyon max 120K lenne rá, akár használtan is.
Néztem itt aprón, van 2 is ami szimpi, de nem tudom mi a különbség, melyik lenne jobb.
Segítenétek? esetleg ajánlanátok valamit?
[43C645] és [43C725] -
H-Mano
tag
válasz
BlackJack21 #24845 üzenetére
Azt kezdettől értem, hogy 728-ra tetted fel...
De x03 (Google?) TV-re? -
Celtis
veterán
válasz
LLKobe #24841 üzenetére
Teljesen normális, pont a 24p miatt van. Feltételezem, hogy nagyobb az új tv ezért tűnik fel jobban. A másik lehetőség, hogy a régi tv-dben lassab volt a panel, így jótékonyan elmosta ezt a jelenséget.
Próbáld ki alacsony (2-es) judder reduction mellett.
Nekem egyébként helyesebbnek tűnik a stutter megnevezés a judder helyett. Lásd rtings féle magyarázatok. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Az új TV-n (C745) fura dolgot tapasztalok, bár lehet csak én vagyok láma.
CE box van dugva a TV-re, és szépen működik is, ha elindítok egy filmet átáll 24Hz-re, HDR is megy. A TV-n minden képjavító eljárást kikapcsoltam, azonban amikor a filmekben oldalra pásztáz (svenkel) a kamera, elég durva judder van.
Tekintve hogy a TV átáll rendesen 24Hz-re, ennek nem kéne lennie nem? Az előző Sony TV-n nem volt, és ott is ki volt kapcsolva minden eljárás emlékeim szerint.
Van ezen a TV-n egy Judder reduction funkció, ami működik is, de egyéb képhibákat produkál így nem szeretném használni.
Bármi ötlet javaslat?Előre is köszönöm
-
mikrofon
veterán
válasz
(ex)Cat #24835 üzenetére
Neked is azt javaslom, amit korábban írtam!
Egyetlen lejátszó ami erre biztos képes a korábban linkelt aktuális Kodi nighty verzió megfelelő beállítással.
Amíg azt valaki nem próbálta ki, addig nem lehet azt mondani, hogy nem tudja....
Sok esetben jól működik még a Vimu Mediaplayer.Ha pedig van lejátszó, AVR/Soundbar és TV, akkor nem a TV engedi át a hangot, odáig el se jut és TV-nek cak képpel kell foglalkoznia.
Mert a helyes bekötési sorrend:
Médiaplayer => AVR/Soundbar => TV
Kevésbé csúszik el a hang és a kép amit az AVR-rel korrigálni tudsz.
Videó jel átengedése az AVR-eknek sokkal jobb mint a TV-k videó és audio szétválasztása és audio tovább küldése.
Eltérni csak akkor javasolt ha régebbi az AVR és nem engedi át a a 4k HDR/DV tartalmakat. De itt is érdemes meg gondolni a megfelelő hdmi splittert vagy extractor beszerzését...További részleteket itt és itt találtok bőven, mert rengetegszer elő jön, hogy nem megfelelő a hang és/vagy kép:
Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok -
sircoon
csendes tag
válasz
(ex)Cat #24835 üzenetére
"Tehát ha a TV-re telepített nagyjából bármilyen lejtászóval játszok le filmet, akkor eséllyel nincs TrueHD hang, ha viszont külső lejátszóról, akkor van/lehet, mert a tv amúgy átengedi magán a hangfolyamot az eARC-os kimenetre kötött bármi felé, aztán az majd kezd vele amit tud/akar?"
Igen, én erre jutottam.
Külső lejátszóról nem is néztem / teszteltem, hogy a TV felismeri-e a kép formátumot (szerintem fel kéne neki). Csak a TrueHD-ra koncentráltam. -
Redlight2
tag
válasz
(ex)Cat #24835 üzenetére
Amúgy ez érdekes, én csak olvasgatom itt a kommentjeiteket. Samu q600b-n hallgatom a filmeket, a héten megjött a kiegészítő hàtsò hangfalpàr, így màr van térhatàs. Plexxel filmezek és ott gond nélkül àt tudtam vàltani trueHd atmos hangsàvra. Csak ugye eddig sok értelme nem volt 3.1-en az atmosnak...nem igazán hozott vàltozást. Max annyit h hangosabb ,meg mintha tisztàbbak lettek volna a hangok.Viszont most is ràpròbàltam és tényleg úgy tűnik, mintha stereoban menne mivel a hàtsò hangfalakon is ugyanaz megy ,mint a soundbar többi részén.
DTS - HD hangnál,meg mintha jò lenne..megmarad a térhang. Sima dts,dd meg sima atmossal szintén van térhang. Szval lehet tényleg nem megy vele a trueHD atmos. (C845x2) -
(ex)Cat
senior tag
válasz
sircoon #24784 üzenetére
Most nem tudom jól értem-e a dolgot
C805-öm van, egy Bose 900-as soundbarral, eARC-os csatlakozón, reményeim szerint egy jó HDMI kábellel összekötve, de ezt még majd azért cserélni akarom.
Tehát ha a TV-re telepített nagyjából bármilyen lejtászóval játszok le filmet, akkor eséllyel nincs TrueHD hang, ha viszont külső lejátszóról, akkor van/lehet, mert a tv amúgy átengedi magán a hangfolyamot az eARC-os kimenetre kötött bármi felé, aztán az majd kezd vele amit tud/akar?
Ha ilyen külső lejátszóról megy a film, akkor mi a helyzet a képpel? Én próbáltam AppleTV-vel lejátszani és ilyenkor a TV nem írta ki, hogy DV vagy bármi. Ennek lehet az oka, hogy:
- Nem jó a kábel?
- Nem detektálja ilyenkor a TV a képformátumot, vagy csak szarik ár és nem írja ki?
- Én voltam a hülye és nem megfelelő forrásanyagot próbáltam nézni?
- Az ATV a hibás? (elvileg tudnia kellene)
- Csak az eARC-on keresztül menne a dolog? Ami ugye kilőné a lehetőséget, hogy aztán azon kössem össze a SB-ral is.. -
rainman72
nagyúr
Olcsóbbak lettek a C805 modelek eMag.
-
sircoon
csendes tag
válasz
Stealth #24824 üzenetére
Ez szintén jó, innen is szedtem le párat:
https://drive.google.com/drive/folders/1JxmeedtAtgmoafXv9rroiDOS2vEX7N4bEzen a reddit bejegyzésen találtam: https://www.reddit.com/r/hometheater/comments/11qqv95/surround_sound_test_files_in_almost_every_format/
-
Celtis
veterán
válasz
TheSuperben #24823 üzenetére
Anno én is tapasztatam, hogy a FALD tv hajlamosabb ilyen bandingra, mint az edge.
Mivel két készülékkel is kipróbáltad, ez a típus valószínűleg ilyen, engedd el. -
válasz
BlackJack21 #24790 üzenetére
akkor nem fogod megnézni
-
Imi1981
veterán
válasz
TheSuperben #24823 üzenetére
Nekem 55C745 x2 van de még nagyon halványan se látható ilyen! Sőt szép homogén a kép csak a négy sarokban van enyhe sötétedés de az is nagyon halvány. Nem tudom, hogy a 65-ös verzió különbözik e de szerintem nem kéne különbözzön.
-
Stealth
senior tag
Találtam teszt fájlokat Kodihoz (is), gondoltam megosztom. Lehet tesztelni az otthoni rendszereket.
Itt elérhetőek. -
TheSuperben
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy 65c745öt, és homogén világos háttér (pl jégkorong közvetítés) alatt teljesen szabályos függőleges "oszlopok" látszódtak a képernyőn. DSE v. vertical banding, nem tudom melyik a pontos megnevezés. 6-7 oszlop, mintha a dimming zone-ok mentén lennének. Normál színes tartalomnál nem látszódik, csak homogén háttér előtti mozgásnál. A tv-t visszaküldtem, vettem egy másik megegyező modellt. Ugyanaz. Talán valamivel kevesebb, vagy halványabb, de ugyanúgy látható "koszos" oszlopok egymástól teljesen szabályos távolságra.
Én vagyok ilyen peches, vagy ez ilyen? Érdemes harmadik tévével is megpróbálkozni, vagy el kell fogadom, hogy ilyen ez a panel?
Lehet, a FALD miatt van és a sima edge led ebből a szempontból jobb? -
nicu71
addikt
válasz
masystem #24821 üzenetére
Hát én nem tudom milyen a 745,egész biztosan remek tv,de én még mindig ha bekapcsolom a 805-t ,komolyan sírok,hogy milyen gyönyörű/735-t cseréltem le pár hónap után,/az se volt rossz,de egy napon se lehet említeni/és az év legjobb döntése volt.Nem is tudnék mást ajánlani/845 ha még beépített mélynyomó is kell.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
masystem #24780 üzenetére
Ebben a videóban láthatod a 735 --745 - 845 (a 805 is hasonló a 845höz képest kicsit kevesebb zónával ) háttérvilágítását : https://www.youtube.com/watch?v=3Ss4NjLFlKE&list=LL&index=13&t=27s Nem sok zónás a 745 a 75" ban (220) ,meg még régebbi típusú ledekkel ---de van egy 55" hisense tévém (u8qf magas kategóriásnak számított akkoriban) 132 zónával (a tcl 745 pld ebben a méretben 120 zónás) én nagyon meg vagyok elégedve vele --mert nem csak a zónaszám számít ,hanem annak a vezérlése is
Amúgy valószínű jobb feketét tud mint a 735 (739),de nem lesz olyan jó mint a 8as sorozat . Ha időben kapcsolsz még novemberben a c805 volt 420e ért (most 540felé) ,most a 745 van ennyiért sajnos.
-
mikrofon
veterán
válasz
sircoon #24815 üzenetére
A @mikrofon által említett opció ráadásul csak analóg kimenet esetén számít.
Elvileg igen. De van egy hiba a Kodiban, amikor is ha az nem 7.1-re van állítva akkor nem tudsz HD hangokat kiválasztani. Ezt nemrég javították, így biztos nincs benne az általad használt "gyári" Kodiban...
Én biztos kipróbálnám a helyedben legalább a 7.1-re állítást....Az általam linkelt kodi változatban pedig egyéb javítások módosítások is vannak amik pl HDR és DV tartalomra is meg hangra is vonatkoznak...
-
Sziasztok. C805-ön ki lehet kapcsolni a képernyő védőt valahogy? Köszönöm
-
sircoon
csendes tag
válasz
Stealth #24814 üzenetére
Nem fog. A belső lejátszójával nem megy a TrueHD, de minden más igen, és a Kodiból is csak a TrueHD nem megy. Ráadásul külső eszközről átmegy a TrueHD, tehát a fájl, a HDMI lánc jó.
"Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa. Akkor az minden bizonnyal egy kacsa."
A @mikrofon által említett opció ráadásul csak analóg kimenet esetén számít.
-
winters123
tag
válasz
mikrofon #24811 üzenetére
Úgy érted v999-es a többi platformra? De az folyamatosan van és volt. Azt is vissza lehet keresni, hogy hányat adtak ki az egyes platformokra, mert a szerveren a könyvtárban visszamenőlegesen ott van (nagyjából, nem hiánytalanul) az összes. Pl. link
Csak azt a q changelogot nélkülözik.
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
sircoon #24794 üzenetére
Hangbeállításoknál beállítások/rendszer/hang kell lennie
Két helyen tudod kiválasztani hogy Kodi IEC és egy helyen hogy 7.1 .
Ezek a menük eléréséhez a beállítások menüben a menü alatt bal alul a profi beállítási szintnek kell kiválasztva lenni.
Innen a legújabb Kodival próbáld meg: [link] -
F.B.I.
veterán
válasz
BlackJack21 #24800 üzenetére
[C728 V599 OTA] Google drive.
-
classic B
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest